Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Fr33man

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 6:10 pm Заглавие: arhitekturna vizualizacia na noshte club i restorant |
|
|
Predstaviam vi 2 moi vizualizaci praveni na Cinema 4D. Tova e purvia mi seriozen opit s tazi programa i sum dovolen mnogo ot neia makar che s komputara s koito razpolagam (Pentium 4 3Ghz) e nevuzmojno da izpolzvam vuzmojnostite na programata ot kum advance render, zatova vizualizacite sa bez radiosity. Shte mi e priatno da chuia mnenia.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fr33man

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dankish

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 6:56 pm Заглавие: |
|
|
Хората чуднотии правят и с много по-слаби машини :).
На мен ресторантът ми харесва, но сцената с нощния клуб е неясна. Вярно че е нощен, но според мен трябва да се вижда какво представлява.
Може би имаш още неща за показване ? _________________ cginmyveins |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2005 3:51 pm Заглавие: |
|
|
Уоу.... на ресторанта можеш ли да покажеш по голям рендер? :) Поне 2 пъти по-голям ми се ще да видя! Супер изглежда! :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2005 6:20 pm Заглавие: |
|
|
Ресторанта верно седи много приятно,можеби само малко дърво да имаше в повече и все едно си в IXX век.Евала,аферим,ашкулсум. _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Съб Юли 09, 2005 9:23 pm Заглавие: |
|
|
az nishto ne moga da vidq... :)) samo kvadratcheto s x-che vutre e pa tva sys sigurnost nqma da e ;) _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ale4ka-Pale4ka

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 11:06 pm Заглавие: |
|
|
Divaise написа: | az nishto ne moga da vidq... :)) samo kvadratcheto s x-che vutre e pa tva sys sigurnost nqma da e ;) |
и при мен е така |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Ale4ka-Pale4ka написа: | Divaise написа: | az nishto ne moga da vidq... :)) samo kvadratcheto s x-che vutre e pa tva sys sigurnost nqma da e ;) |
и при мен е така |
_________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|