Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Copernic
|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2005 9:40 pm Заглавие: ВарненскиИмоти |
|
|
Вижте това, занимавам се с Графичен и Уеб-Дизайн повече последното с графичния съм отскоро дайте малко критицизъм отностно този дизайн на флаерите на варненски имоти... ще се радвам... че гледам на всеки от предпечат му дават критика.. пък аз немога да поствам, явно правилата тук са много строги щото тоя форум ... абе рулз.. една аверка ми го каза няма да кажа коя ... :) ако дизайнчето е зле кажете... все пак се уча все още и искам да съм си в това форумче да уча нови нещица че ми се струва много итнересно само Save Image As... и си ги кътам в архива да черпя идейки ( не да крада! ) :) не си падам по кражбичките така чеее...... ъъъъ казвайте как е дизайна чудя се на първия пейдж който е лицето какво да сложа ... дайте идейки ще се кефя...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Copernic
|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2005 9:52 pm Заглавие: |
|
|
това е общо взето в тестов вариант.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2005 9:56 pm Заглавие: |
|
|
Copernic написа: | това е общо взето в тестов вариант.. |
Нямам връзка с критиката в случая, ама защо една камара представящи все винаги бързат да кажат, че не е довършено, че е сурово и че могат подобре ама ... т.н. ? Някво оправдание веднага? _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Copernic
|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2005 10:05 pm Заглавие: |
|
|
явно повечето ги е страх да се покажат в този форум, защото има наистина добри, аз пък се радвам че тази тема за представянията се чете и от други... наистина има още за довършване говоря за тези вдясно чудя се кой от вариянтите с рамките + имота и инфото за него да избера... но явно ще го оставя това за клиента |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Copernic
|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2005 10:07 pm Заглавие: |
|
|
бих се радвал на критика относно това... макар че и аз имам критика относно лицето струва ми се някак празно... незнам за другите които ще си дадат мнението аз и това чакам те да кажат... все пак тука има доста натрупан опит, аз все пак съм от днес във форума... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 1:17 am Заглавие: |
|
|
ami da kaja az kvoo vijdam :
na lqvata polovina tiq mazki deto sa kato ot 4etka stoqt nelogi4no i izlishno.. govorq za mazkite dolu i gore, deto presi4at ivicite, ina4e ti v sredata deto sa to4no pod Varnenski... mi sedqt ok.. i taq 4aika deto e kato ot faqnsova plo4ka vadi o4ite, po-dobre q sloji neq kato mazka... otdqsno e golqma kasha, spored men ti trqbva nov concept, na baza lvata 4ast, taka sedqt mnogo zakovano, a i zashto trqbva da sa s razli4ni cvetove? osven tova cvetovete sa mnogo qrki, vse pak, nali prodavash imotite, a ne reklamirash boi? iskam da kaja 4e taka imotite siveqt, a se predpolaga 4e te trqbva da sa gvozdeq na programata ;) dai pove4e varianti kato imash naum koe ti e prioritet... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 1:20 am Заглавие: |
|
|
uf, sorry za double post-a, ama sega kaopoglednah - typo-to na lqvata stranica - mnogo zle, prekaleno edyr shrift, ne znamkakvy format e broshurata, ama edreee, a i na tova prazno bqlo pole... zashto ne probvash da poigraesh malko s tiq lenti i po sredata? no da e po-bledo, samo nuansi? i izberi nkoi drug shrift to e mnogo grub...Varnen - ski imoti syshto e nakysano bez pri4ina, opravi go, a i to si edree, imash rabota , nqma spor.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 4:22 am Заглавие: |
|
|
Съгласен с Кеката и да добавя - аз доста дълго време се чудех какво е това над "Варнен" - в първия момент ми заприлича на някакъв часовник, който показва 13:40 (може би заради сянката ))) после на отметка ))) в крайна сметка се оказа, че е чайка в полет )))
"Варнен ски Имоти" - не ми харесва как е отделено. _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 10:28 am Заглавие: |
|
|
а дясната страница защо има празно отдолу, като си почнал поне дай фащи до долу.
съгласен съм за "варнен ски" стои някат... разделено :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Copernic
|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2005 11:06 am Заглавие: |
|
|
благодаря ви много |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Copernic
|
Пуснато на: Съб Юли 16, 2005 1:38 pm Заглавие: |
|
|
имам нови версий на дизайна който иска да ги види:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Copernic
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Copernic
|
Пуснато на: Съб Юли 16, 2005 1:49 pm Заглавие: |
|
|
дайте малко идейки за дизайна на това Варненски Имоти, че вече се видях в чудо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Юли 16, 2005 3:59 pm Заглавие: |
|
|
samo ne se panikiosvai, 4e posledniq ti post mqza na "Otkriite 10te razliki" _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Copernic
|
Пуснато на: Съб Юли 16, 2005 4:09 pm Заглавие: |
|
|
хехеех последния пост на мене ми мяза на един дизайн с леко променени работи копнат няколко пъти, ама щом казваш ... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|