Graphilla.com :: Преглед на тема - анимацийки

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

анимацийки
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Съб Юли 16, 2005 12:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще си купя телевизор заради теб!!! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Юли 16, 2005 10:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Еха! Май наистина ви харесват рекламките:)
vrabchev - култивираме ги клиентите до крайна степен :)))
ovendelon - значи да поясня съвсем - аз съм само помощник режисьор :) Главния режисьор и идеен измисляч :) е г-н Тони Петрофф ! Аз само се опитвам да дам животец (до колкото мога) на идеите му и да накарам животинките да проговорят :)
(а относно млякото - не е нещо особено, но покрай цялата тази работа погълнах част от видовете нещица, които произвеждат и трябва да отбележа, че няма по-хубаво сирене от тяхното биволско... ех)
Viktor M. - avi-то е с компресия Mpeg4 - ако нямаш mpeg - може от това да е проблема...
FPrint - диалога с козата и биволицата ли не са ти ясни?! Защото там малко бързо тече историиата...Или и при овцата не ти харесва озвучаването?! Относно края - има и други подобни мнения... на някои пък не има харесва анимацийката там... ще го обмислим;)Kekata - като казваш, че звука не отговаря - и ти ли имаш предвид говора или само музиката?! Ако трябва да я правиме по-женствена тази биволица докато е време:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Съб Юли 16, 2005 12:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne ne - otkym animaciq e dobre... prosto dialozite mi ztoqt malko myrtvi, otna4alo bukvalno ne mi se vyrzaha, nqkak nedomisleni...ili prekaleno smisleni, abe iskam da kaja 4e ti trbbva malko vreme da zahapesh istoriikata a nqma tolkova (vreme)... abe to ne bi li trqbvalo da ima kasting kato pyrvo film4e? :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Юли 16, 2005 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Strahotni sa!
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Съб Юли 16, 2005 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

liubimiqt mi moent e s " Vsheto mlqko" :)))))))) strashni sa i dvete
Grotesq

Местожителство: Булгаристан

МнениеПуснато на: Нед Юли 17, 2005 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Верно са много добри ама аз специално се разбих на субтитрите,
Кека и Фпринт еми четете субтитрите бе сичко се разбира :)))
R_E_X

МнениеПуснато на: Нед Юли 17, 2005 2:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky жестоки са :) Не вярвах, че ще вида някои от твоите типажи в движение ;) Идеята е супер, предполагам, че доста ще им се вдигнат продажбите, конкретно с тва запомнящо се "Пършевица-пършевиица" :) Успех занатам ...
И BTW, наистина на първо гледане на "bivolka_i_koza.avi" трудно разбрах какво каза козата :>

И да попитам на какво се правят тези анимациики и кога да ги очакваме по ТВто? ;)

Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
the jester

МнениеПуснато на: Нед Юли 17, 2005 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Wicky, наистина са страхотийски :)))) само на първата с биволицата диалогът ми е малко безсмислен, искаш ли и кадри от мандрата, компютри, цистерни, и това го пита режисьорът, но кого пита. Аз останах с впечатлението, че биволицата е от актьорите, на нея би трябвало да й казват какво да прави, а не да я питат. Или нещо не съм разбрал. После след култовото "Козо...овцата ще свърши цялата работа." Така и не се разбира коя е овцата. Иначе много се израдвах на субтитрите :))
efi

МнениеПуснато на: Нед Юли 17, 2005 10:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

6 годишният ми братовчед много се смя, докато ги гледа и от тогава ме кара да му ги пускам пак. И не е спрял да пее "Пършевица, пършевица.." :)
Страхотни са!
Успех
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Нед Юли 17, 2005 10:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кека - ми не беше точно кастинг, но си подбраха професионалисти.
Клипа с биволката и козата е нарочно по-натоварващ и объркващ... важното беше да привлича вниманието.
R_E_X - на Adobe After effects ги монтирам. Иначе си минават през стандартната фотошопска обработка и оцветяване;)
the jester - ми тя биволката е нещо като продуцента на цялата работа:) а овцата се разбира от другите клипове коя е:) - тя е звездата на рекламите - главната акртиса и рекламно лице:)
efi - много весело, че се харесва на по-малките:)))) супер мило !
Върнете се в началото
ironhacker

МнениеПуснато на: Нед Юли 17, 2005 11:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето моя поглед над всичко:

1. Трябва да се оправят опаковките (логото по-специално) на тези млека, преди да се започне какъвто и да е вид реклама, a именно
:

Аз не мисля, че е нормално да слагаш снимката на детето си в логото на фирма за кисело мляко (млечни продукти). И определено наименованието "Пършевица" е тромаво и навява на думата "мърша", което е много кофти. (да не говорим за производителя - Зоров 97) А и трябва да се знае, кой купува тези продукти за да се направят опаковки като за определената аудитория. (и ако имат добра съвест да направят редизайн на сайта си поне)

2. Public target. А де факто кой ще купува киселото мляко, кой кашкавала и т.н. Аз не съм виждал дете/юноша да отиде в магазина и да си купи кисело мляко, освен ако не му е поръчано от мама и тати. (има изключения за детски млека специално ореантирани към детска аудитория в префърцунени цветни кутийки. /най-често на Danone/ + ако вчера субектът е бил на купон и е махмурлия)

Киселото мляко се купува предимно от пенсионери и зрели хора.
Върнете се в началото
ironhacker

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 12:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Wiki иначе анимацията и керектърс много добре са се получили, за съжаление нито можах да хвана какео си говорят тия в първото филмче, нито схванах контекста на сценария, нито разбрах какво общо има с киселото мляко...но независимо от всичко ако твърдо сте решили това да е аудиторията (деца) поне изгладете някои работи:
Върнете се в началото
ironhacker

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 12:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Опаа wicky де, къде гледам и аз...
Върнете се в началото
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 12:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pozdravleniq i ot men!!
animaciite sa strahotni :)))
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 9:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ironhacker - естествено, че първо искахме да сменим опаковките:) Но това не е лесен и бърз процес (тьй като има доста произведени опаковки вече... и ще си останат така неизползваеми - един вид - не е изгодно)
За логото - отново всички знаем това:) Опитахме се да ги накараме да го оставим поне във филмчетата нарисувано, но и това не стана... А за смяна - и дума не може да става, защото с него е патентована марката (включително и в Европа) и е безумно да се минава през всичката разправия отново...
За сайта - и тук позна;) Няма да е същия - ще стане страхотевичен и даже ще се мярка по някое и друго щькащо нагоре надолу млекодайно животинче;)
За възрастовата група - нямах предвид, че ще са за деца;) А предимно за по-млади майки (и татковци:)) с... деца:) Пък разчитаме на това клиповете да са забавни и да привличат вниманието - от там на татък това, че в продължение на 10 секунди се натяква Пършевица май е достатъчно. Първата част е за да привлече вниманието за втората... един вид.
За "жълтата" снимка от филма, която си извадил - ми срамота - извадена така естествено, 4е навява други асоциации, но във филмчето мисля, че става пределно ясно какво се случва... Без мръсни помисли - моля:)
piks - много мерси !
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Wicky, abe az govorq za kasting za animacionnite geroi - deto ovcata gi izrejda - 5000-te ovce, ne za ozvu4avaneto :) misyslta mi beshe 4e kato proces na filmirane, kastinga e pyrvata 4ast ili? abe kakto i da e de - davai i drugite film4eta da gledame;)
klown_der

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 12:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хей, wicky, поздравления за сполучливите анимациики - особено любима ми е овцата!!!

Имам само едно дребно притеснение - в клипчето "bivolka_i_koza", първите секунди, когато истеричната коза подскача към биволката, се получава неприятен ефект, все едно козата "прозира", минавайки пред една камера на заден план. Единия от краката на стойката на камерата се вижда между краката на скочилата коза; и понеже самата коза е бяла, окото се лъже, че е прозрачна. Защо не мръднеш на някъде тази камера, за да не се получава тоз дефект, м?

Е, ако не те притеснява - недей - и без това анимацийката ще се гледа по телевизията по веднъж на рекламен блок; не като мен - 20-тина пъти един след друг...

Пак - поздравления за овцата; любимо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
TchudO

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 3:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ekstra e, i tea gadini nakraa sa super :))) super
Върнете се в началото
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 3:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хе-хееее, wicky, много са готини клипчетата :)))
култови отвсякъде -
и персонажите, и репликите, и музиката...

бравос на тебе, бравос и на целия екип!

пър-ше-ви-ца, пър-ше-ви-и-ца,
пър-ше-ви-ца, пър-ше-ви-и-ца... -

направо ми иде да рипна да тропна,
да скокна да кльопна
ено млееко :)))))))
wicky

МнениеПуснато на: Пон Юли 18, 2005 8:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кека :) ми да - кастинг е имало сигурно:) Клипа, който сега почвам е с кравата, която много иска да я изберат на кастинга, но определено май не я избират нея:) Както ще се види в следващия клип, който сега ви пускам - поне за нещо са я взели все пак:)
klown_der - тази забележка ми я каза още един човек и след щателно прегллеждане открихме, че наистина е така!!! Много мерси - оправихме проблема;)
TchudO - мерси
soaron[ski] :))) хихихихи
това е продължението (стана близо 4 MB ):

http://www.tonypetroff.com/preview/klip_4_ovca_i_koza.avi
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети