Graphilla.com :: Преглед на тема - анимацийки

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

анимацийки
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 1:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ехаа, браво! Това ми става като колекционерска страст :)) искам ги всичките! Имам повтарящи се!

Между другото, wicky, колкото повече гледам клипчето с овцата пред огледалото, толкова повече ми прилича на онази реклама на някакъв кредит на една банка, с Татяна Лолова, която седи в гримьорната и си репетира. Само на мен ли ми прилича или има нещо такова?
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 10:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да! Но не се бях сещала за тази реклама - тя е близко малко до нашата идея, но важното е че тук самите животни от които се предполага, че са млечните продукти - си правят реклама:)
Ще пусна новото филмче в отделна тема, че така го скрих тука:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 21, 2005 8:05 pm    Заглавие: ммм Отговорете с цитат

и аз да се обадя :)

първо - сценарий, режисура, анимация и звук - страхотни!!! такива реклами са голяма рядкост в света въобще, не говоря само че са много добро постижение за БГ пазара.

второ - има няколко технически проблема, които според мен са малко неприятни... особеност на ТВ кадър, който доста се различава от компютърния:

1. Композиция, заради която надписите и важна част от картината излизат извън Title и Action Safe Area:

2. Прекалено високи стойности на RGB на всички цветове.

Мой съвет е ако могат малко да се намалят композициите и да се увеличи кашето, така поне горната линия няма да стои като дефект. Може и евентуално цялото да се вдигне нагоре, премахвайки вертикалната симетрия, да остане голямо черно поле за надписите долу.

Телевизира е много гадно нещо, повечето крият голяма част от краищата на кадъра и кривят цветовете. Да не говорим, че има и много стари, които могат съвсем да направят страхотни неща да изглеждат зле. Аз лично съм си изградил някакво подсъзнание и не мисля за тези неща, защото са се загнездили там вътре и винаги ги правя, но и винаги ми правят впечатление когато липсват. Сори, но ще ми е мъчно ако ги гледам по ТВ така.

От друга страна мога и да греша, и всичко да е заради файла, който не е стандартен рескалиран PAL формат - 720*576 / 2 = 360 * 288, или стандарта за MPEG 1 - 384 * 288.

Въпреки тези дребни неща, смятам че рекламките са страхотни и ще са голяма радост за народа :)

Успехи
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юли 21, 2005 10:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nixon - Много мерси ! Но разбира се че не е това реалния формат:)
Тука съм ги намалила и изрязала специално както биха изглеждали на ТВ... Иначе си имат доста фира отстрани ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети