Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
The_Cat

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 12:53 pm Заглавие: Ми много дразни |
|
|
А бе мног одразни постването на какви ли не простотии във Представяне! Мисля, че някак си му се губи идеята на този форум! Е може ли обяви за таблети и за работа да се пускат там! И си е станало една луда говорилня! То по-добре да се слее с Общи приказки и Книга за жалби и оплквания!
Все си мисля, че едно време организацията беше много по добра! И в представяне хората си се представяха. Разбирам мотивите ви за рестриктивните мерки, ама нещо... не става като хората! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 1:33 pm Заглавие: |
|
|
хайде n-тата умна глава пак почна акъл да дава и да критикува.
писано е много из форума, но за теб ще обобщя:
модераторите и администраторите на графила си знаят работата. не мисля че имат нужда от обяснения кое върви добре и кое не.
мога да продължа в този дух, ама мисля няма нужда
=)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 1:36 pm Заглавие: |
|
|
В момента е много по-добре отколкото преди. Категорично.
По-добре да се плеви само в "Представяне", отколкото спамърите да налазят навсякъде. Явно изобщо не си разбрал смисъла от "рестриктивните мерки".
Пък и никой не ти държи главата залепена за монитора - четеш представянията и пропускаш другото, какъв е проблема?!
п.п.
Да не говорим че за оплаквания си има раздел, до който вероятно имаш достъп? :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 3:00 pm Заглавие: 4ak pu |
|
|
Чак пък н-тата умна глава! В края на краищата този форум е за общи приказки и аз си поствам тук! В това няма нищо лошо, още повече да изкажеш мнение! Ама вие нещо сте се позаслепили господа богоподобни! Ай по лекичко с приказките и сравненията! Моите уважения към модовете и всички членове на Графила, но щом аз не си позволявам да умнясвам глави, то и ти Биле не бива! Ако имаш да казваш нещо - не по тоя начин! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 3:12 pm Заглавие: Re: 4ak pu |
|
|
The_Cat написа: | Чак пък н-тата умна глава! В края на краищата този форум е за общи приказки и аз си поствам тук! В това няма нищо лошо, още повече да изкажеш мнение! Ама вие нещо сте се позаслепили господа богоподобни! Ай по лекичко с приказките и сравненията! Моите уважения към модовете и всички членове на Графила, но щом аз не си позволявам да умнясвам глави, то и ти Биле не бива! Ако имаш да казваш нещо - не по тоя начин! |
кротко!
разрови из старите теми по въпроса "управлението на графила" и ще разбириш защо го казвам така =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 4:59 pm Заглавие: PEACE |
|
|
МИР! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |