Graphilla.com :: Преглед на тема - Mavruda

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Mavruda

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mavrooda

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2005 5:13 pm    Заглавие: Mavruda Отговорете с цитат

Представям ви моя личен сайт :

http://mavruda.com

Активни са засега само HOME & MYWORK.
Работя в частна фирма и банера и лежи навсякъде , но е така - няма как . Мога да ви уверя, че тези неща които са изложени там не са
web templates от ония , дето оставят кофти вкус в устата, а после след като си направиш гаргара и забравяш за тях :) НО и не отричам,че работя с такива ! :)

Какво мислите за моите графики ? Правил съм ги с помоща на мишлето под FLASH, за разкош :) таблет не ползвам, щото готините струват скъпо, а и не вярвам да започна да рисувам кой знае колко по-хубаво като хвана таблета :)

По - късно ще приложа и анимациите си , но за да не си помислите, че само си "меля" ще ви покажа две анимации , които наскоро направих.

1. http://newgrounds.com/portal/view/249304

и Втората , която е продължение на първата :)

2. http://newgrounds.com/portal/view/249305

ще съм ви признателен да ми дадете своя глас, за да ми се дигне рейтинга - сега съм на 157мо място , ама няма как :( явно има и по-добри от мен, но такъв стил съм искал :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2005 5:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eh, ako ne bqha tolkova rybat teq grafiki ...
6to ne provash s pove4e staranaie..ili pove4e illustrator/corel?
mavrooda

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2005 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo blagodarq za mnenieto ! :)

Kakwo da kaja ... tolkowa mi stigat umeniqta :)
Corel kato programa go ponamrazih ot uniwersiteta , ne 4e ne go polzwam , no go otbqgwam.
Twa kakto ste zabelqzali sym go prawil wyw FLASH i wse s Brush Tool-a ...
Towa mi e bilo jelanieto. Polzwal sym to4no toq tool . Moje bi ako bqh gi prawil s Line , Pen shtqha da ne sa rybati .....
Neka priemem 4e ne mi e bilo towa celta . Iskah da se doblija kolkoto se moje po blizo do free hand- style. Da ne izglejda izkustweno napraweno , sterilno s idealno prawi linii. Wseki shtrih kojto syzdam da si ostane na mqstoto i da ne moje da byde powtoren nanowo - po4ti kato pri kaligrafiqta. Ne 4e Ctrl+Z ne go polzwam , no towa e . Ne se oprawdawam , kazwam 4e sym go naprawil samocelno s qsnoto syznanie 4e e taka po toq na4in, sqkash risuwam s 4etka i boi ....

Blagodarq ti oshte wednyj za mnenieto.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mavrooda

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2005 6:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Btw zabrawih da wmetna 4e se predstawqm s jelanieto da wlqza wyw forumite : websites i grafiki ...
Върнете се в началото
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2005 7:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi, pi4 ne ti se karam...nito naro4no iurkam tova da izpolzvash:)
prosto ne6tata ne sa loshi, samo deto toq kontur, spored men, omazva rabotata seriozno. Tova za freehanda da ne ti e opravdanie...to sy6to se postiga , no s mislene.
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2005 8:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

men em kefqt animaciite ;) moje da e po-precizno naistina no i taka e dobre - ne evyrha na animaciqta ama biva ;) welcome si za men
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mavrooda

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2005 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Priemam zabelejkite na wsi4ki ... e trima ste ama , kakwo da prawim :)
po-dobre trima otkolkoto nikoj :)

P.S. Po natam shte naprawq neshti4ko izpolzwajki tehnikite koito kazwate za da widite 4e e izkustweno i gadno s plutni konturi i izgladeni linii ....
ama twa si e moe mnenie. Bazikam se be :)

Radwam se 4e ima hora deto me priemat w otbora si . Sha 4akam potwyrjdenie ot moderatorite .
Върнете се в началото
BE

Местожителство: Sofia - okolnosti

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2005 10:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mavrooda мисля че анимациите ти са от класа!!! Наистина детайла би подобрил нещата, но знам че такова нещо изисква много свободно време, което ще остане незаплатено (поне не пряко).
Аз лично съм на мнение, че понякога същноста на продукта би могла за оправдае похватите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
yazz

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2005 11:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BE написа:
понякога същноста на продукта би могла за оправдае похватите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mimidimova2001

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Авг 02, 2005 12:17 pm    Заглавие: ................. Отговорете с цитат

zasto ne se ponauchish da risuvash
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Вто Авг 02, 2005 12:51 pm    Заглавие: eeeeeeee Отговорете с цитат

Анимациите са ултра яки! Лелеееееееее! Ама нещо не мога аз да видя сайта???
mavrooda

МнениеПуснато на: Вто Авг 02, 2005 1:08 pm    Заглавие: Re: ................. Отговорете с цитат

mimidimova2001 написа:
zasto ne se ponauchish da risuvash

Здравей, mimidimova2001 !

След като прочетох "критиката" ти , реших да видя какво си направила ти на свой ред и видях, че имаш общо 4 пост-а като 3 от всичките 4 са обидни или пълни с някаква омраза , наподобяваща тая на естрадните певци към чалгаджиите ;) сравнението е уместно мисля .
Само дето не видях нищо твое, с което да си се представила и да покажеш кое как става . Сега разбирам напълно модераторите и правилата за допускане в отделните секции.
Моето лично мнение е, че не си никак учтива с хората .
В "Хагакуре" се споменава следното : ... ако искаш да помогнеш на някого да стане по-добър - посочи му грешките .

Сега за да не излиза, че се заяждам или, че търся конфликт,
ще се пробвам да отговоря на повечето въпроси които си задавала и в предишните секции .

1. Човек се учи докато е жив . Аз самия продължавам се уча и да търся нови методи за усъвършенстване . Добре е ти да се научиш да си по-любезна и търпелива.
Аз лично си признавам, че ми допадат повече хвалбите , но криткиките на останалите хора си бяха наистина на място . Винаги може и по-добре - аз мисля да продължавам да "тренирам"

2. Направи ми впечатление , че говориш за себе си като професионалист: един професионалист се усъвършенства нон стоп и не се занимава с глупости - като да обикаля из преддверията на форумите и да сипе обиди ;)

Писала си :
"e tuk chakam nesta, koito sa veche odobreni i sysipani ot nerazbirasti klienti, kakto i takiva napraveni ot ug "prifesionalisti". tyrsete rovete. da se posmeem drugno"

Това не е "шоу на уродите от цирка", за да седнеш и да се смееш. Клиента е тоя от когото ти като професионалист зависиш. Няма как ако си професионалист си длъжен да се пробваш да му обясниш как е добре да изглежда продукта му , какво послание да носи - всичко е в името на добрата реклама , нали?
Всичко останало е антиреклама . Пробваш , ако не стане - клиента има винаги правото , щото той поръчва и ти дава парите.
Живеем в пазарна икономика, българина е беден по default и не може да искаш от него да ти плати 1000 лева, за да си размърдаш мишката и да му направиш сайт . Понеже пазарната икономика означава да се конкурираш , не може да се сърдиш на някой, че иска да изкара някой лев. То си е накрая за сметка на клиента като се покаже с някакъв кофти сайт и започне да се презентира с него. После винаги се обръщат към професионалистите , щото разбират, че е по-добре да платиш повечко , но да имаш добър имидж.
Като попрочетох по-надолу в същия пост видях, че твоето хоби е заяждането. Ето защо спирам да анализирам мислите ти и да се занимавам с теб ...

Последно : асоциация , а не "осоциация" на дизайнерите има .
Повечето дизайнери членуват в СБХ. Едно време имаше даже и център по дизайн, но в момента това като институция не присъства или ако има нещо е някакъв жалък остатък от миналото. Намира се в една от белите бараки срещу "Пирогов" .

Толкова от мен за теб.
Наистина очаквам градивни критики , а не глупости и обиди .

Обръщение към модераторите : кандидатсвам за форум уеб сайтове ...
Save me , please ! :)
Върнете се в началото
mavrooda

МнениеПуснато на: Вто Авг 02, 2005 1:09 pm    Заглавие: Re: eeeeeeee Отговорете с цитат

The_Cat написа:

Сайта е down . Така ще е до 16 - 18:00h.

Mislq da naprawq animaciie w otdelen poddomain ... ama po-natam
Върнете се в началото
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Вто Авг 02, 2005 7:20 pm    Заглавие: Re: eeeeeeee Отговорете с цитат

mavrooda написа:
The_Cat написа:

И аз не го виждам, а вече е 19:20 :(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mavrooda

МнениеПуснато на: Вто Авг 02, 2005 8:27 pm    Заглавие: Re: eeeeeeee Отговорете с цитат

chono написа:
mavrooda написа:
The_Cat написа:

И аз не го виждам, а вече е 19:20 :(

Nachi mnogo sajalqwam . Ne zawisi ot men ... naprawo utre shte e up :(
Kazaha mi 4e shte prawqt nqkwa promqna w IP-tata ... abe . ne mi se gowori - qd me e .
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети