Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
soundwasta

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 12:30 am Заглавие: това не е представяне... |
|
|
...а съвсем сериозен въпрос на лаик (аматйор би била силна дума) към професионалисти.
по принцип съм "музикант". поради тази причина явно хората решават че разбирам повече от компютри от тях. може да са в грешка но щом си плащтат ги оставям в тази грешка.
проблема е следния: тези хорица са собственици на една разкошна къща на брега на швейцарско езеро. предлагат масажи, йога, уелнес. предлагат ми и пари ако им направя redesign на сайта, който сега изглежда така: http://www.lichtzentrum-lolu.ch
това на което аз съм способен е само това:
http://www.soundwasta.com/pics/pink.jpg
и това:
http://www.soundwasta.com/pics/lake.jpg
ще съм ви много благодарен ако не ми изтриете темата веднага и не ме разкъсате брутално за нарушаването на правилата а ми дадете някоя идея или съвет.
(исках да пусна това в ГРПХЛЛА за "всеки" но уви не става...) _________________ W W W . S O U N D W A S T A . C O M |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 9:56 am Заглавие: |
|
|
pink-a mi haresva poveche ot vtoriq variant , samo butonite malko golemi mi idvat. Na lake.jpg si poopravi na willcomena texta.
aide i da pokazvash snimki kato otidesh na ezeroto ;) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 10:00 am Заглавие: |
|
|
Да, второто е много приятно и има идея. На мен ми направи лошо впечатление това willkomment отстрани - стори ми се доста голямо и се бие с надписа Lotus. После този бял текст на езерото на места е трудно четим, може да опиташ да му пуснеш една малка сянка. И снимката ми се вижда доста дълга, че трябва да се скролва надолу за да се види съдържанието. Иначе далеч не е толкова зле колкото очаквах да бъде след написаните работи от теб :> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 10:08 am Заглавие: |
|
|
"pink" mi prilicha poveche na sait za kozmetika ... inache i dvata bivat (kazvam go kato amatior v oblasta) ...
no neka expertite da ti kajat ...
az iskah samo da otbeleja che na "lake.jpg" ezeroto i planinata sa malko nakrivo .. CCW
... tova me bodna v ochite vednaga |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 11:19 am Заглавие: |
|
|
розовото лейаутче по-приятно
черният shadow прекалено голям, груб...
не знам дали това е точният шрифт за навигацията...
успех =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|