Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Люсака
|
Пуснато на: Нед Авг 14, 2005 10:22 am Заглавие: Представяне |
|
|
Това е линк към една моя работа, разработка на заглавна страница на списание...махнал съм надписите защото са на гръцки. представям само дизайна правен изцяло в CorelDraw.
http://img364.imageshack.us/my.php?image=049am.jpg
п.п. ако може някакви коментари |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Нед Авг 14, 2005 1:16 pm Заглавие: |
|
|
Po-dobre sloji texta, nezavisimo na kakav ezik e /ne, 4e 6te pomogne osobeno/. Tova naistina li SAMO s CorelDRAW? _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Люсака
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Нед Авг 14, 2005 4:12 pm Заглавие: |
|
|
ти с тази творба си разучавал корела ли или сериозно това е проект за корица, снимките са с кошмарно качество |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Люсака
|
Пуснато на: Нед Авг 14, 2005 10:25 pm Заглавие: |
|
|
Наистина снимките са с лошо качество но не знам как да ги вкарам в нета с добро качество...нарочно ги компресирах жестоко за да са по леки, поне аз така мисля, направих ги на 72dpi. Предпечата съм го праил само в Corela, и когато се отпечата се получи добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 9:34 am Заглавие: |
|
|
Да попитам директно - растерните изображения в Корел-а ли също ги обработваш?! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Люсака
|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Отговарям също директно, Да! растерите също са праени само в корела......правя ги също така и във фотопейнта на корел, също и във фотошопа, но специално тази реших да я направя изцяло в корелдроу....за първи път го правя, досега растерите ги обработвам в фотопейнта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 1:51 pm Заглавие: |
|
|
dosta nepravilno... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Да, и аз това имах предвид. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lemon
|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 3:56 pm Заглавие: |
|
|
za kakvo ti e da obrabotvash raster v CorelBug??????????????????????????? ta toi se dani v tova za koeto e napraven ???????????????????????? i ako reshtish sluchaino da pechatash tova kak tochno shte stane???????????????????? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Люсака
|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 4:07 pm Заглавие: за растерите |
|
|
Ами..предполагам че трябва да се съглася с вас. Просто реших да направя една композиция барабар със растерите изцяло в корела ама май нема да стане......но отпечатана се получи, може би защото я пуснах в принтерски файл и директно за дигитален печат .
повечето неща ги правя с моя цифров апарат но той е доста зле, 3.2мп е, но снимките са.......видяхте ги..от най ефтините е, няма никакви екстри все пак 150лв съм го плащал. Някой може ли да ми каже коя програма да използвам за да оправя фокусите и т.н, ако изобщо има такава програма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Люсака
|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 4:26 pm Заглавие: za korela |
|
|
Само мога да кажа че в 12-сетката на Корела са отстранени може би всички бъгове и е програмиран цял предпечатен процес който по нищо не отстъпва нито на QuarkXpress нито на Indesign нито на PageMaker.
Това нещо за първи път го научих в Гърция. В Атина, Солун и др, предпечат се прави само с корел.....QuarkXpress Indesign PageMaker са вече в архивите. В ркламната агенция където работя на компютрите има инсталиран само Корел-пакета..нищо друго... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 4:31 pm Заглавие: |
|
|
sia sha nastane edna oleliaaa:)))))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 4:33 pm Заглавие: |
|
|
Бе аз чувам че си били оправили Уъркспейса повече за уеб ама всяка партия си има верую...
А на Lemon ще му купя нова клавиатура че много му задържа "???" тази ;)
А други работки да покажеш ??? _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 4:35 pm Заглавие: |
|
|
проблемът тука май е изоснови в дизайна
много имиджи, неясно, нагъчкано
какво казваш, как го казваш, на кого го казваш
студени кални цветове, които действат отблъскващо (освен ако южните съседи не си мечтаят само за лед в коктейлите и кални бани)
ако не обещаеш, че в съдържанието ще има цици, не знам дали някой ще си го купи
вече на втори план идва качеството
а с какво си го правил - това потребителят не го интерисува, единствено на нас може да ни е само любопитно защо си се мъчил като грешен дявол вместо да си направиш битмапите на фотошоп _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 4:36 pm Заглавие: Re: za korela |
|
|
Люсака написа: | .....QuarkXpress Indesign PageMaker са вече в архивите. В ркламната агенция където работя на компютрите има инсталиран само Корел-пакета..нищо друго... |
Крещи ми се, ама наистина. Ама няма да се хабя. Нищо против Корела нямам а против хората, които не знаят за какво да го използват.
Смятам да се направя че не съм прочел тази тема... _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 5:10 pm Заглавие: |
|
|
az syshto mislq 4e posledniq problem na tova proizvedenie e predpe4ata... dizaina mu e mnogo zle, prosto nqma koe da mu se komentira...pokaji pove4e, web opita syshto ne e za pokazvane.. predi da sednesh v corela, nahvyrlqi si kakvo iskash da pravish - trqbva ti qsna ideq/poslanie i sled tova tehni4esko izpylnenie - razli4ni neshta sa... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Люсака
|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 11:05 pm Заглавие: za corela |
|
|
Ей хорааа! не ме разбирайте погрешно аз не търся клиенти, просто споделям с какво съм работил, и ми е интересно да чуя мнения....а що се отнася до дизайна той е одобрен от клиента, в случая
Общината за която е проектирано (димос) значи община и е пуснат за печат, и пак казвам всичко се прави и ще се прави само на корел
,да ме извинява уважаемия господин... и да си крещи колкото си иска но аз много добре знам за какво да си използвам корела. всичките ми дизайни са в тоя дух...(и се обезмисля да ги показвам при тези отзиви) защото гърците го харесват, те обичат натруфените неща, и студените цветове....имам си постоянна работа, и си печеля добре,
точно от тези дизайни които май никой не хареса....с реклама се занимавам още от 83г (табелите съм ги рисувал ръчно със шаблони) и сигурно някои от вас не са се били родили, а други са били мн.малки....а колкото то идеята тя си е съвсем ясна обхванати са детайлно елементите с които се характеризира населенето място, а това че не се харесва аз нищо не мога да направя просто продължавам да си работя, да си обменяме мнения и т .н.
Прегледах някои работи във форума и мога да кажа че са много добри, изчистен дизайн, добро качество на снимките..но мисля
че на гърците нама да се хареса...но на кой му пука. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 12:41 am Заглавие: |
|
|
kolega lusaka...
edno e kakvo haresvat gyrcite i t.n. - znaem za kakvo govorish, drugo e dali ti go pravish takova, mislish li 4e nemoje da e pishtno i pak da e stilno?> sega ti gi izkara gyrcite ebasi naciqta vse edno 4e ne ne znaem za kvo stava duma.. spokoino - tova koeto az li4no iskah da kaja e 4e ne biva instrumenta da te ograni4ava... nai-malkoto ne biva da si li4i v krainiq rezultat, ako li4i, zna4i ne go vladeesh dobre.. taka mislq az.. a za vyzrast i opit.. ne 4e sa 4ak tolkova svyrzani, no nali ne mislish 4e tuka sme 15-6 godishni hla4eta s o4ilca i izplezeni ezici pred monitorite?! _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Люсака
|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 1:56 am Заглавие: |
|
|
Може би си прав... не съм искал да засегна никой, но мои приятел ми каза че повечето дизайнери в България са едва 18-20годишни..но както и да е сигурно ме е излъгал....а колкото се отнася за програмата и затова съм съгласен че не бива човек да се ограничава, но какво да правя като моя шеф ми налага да работя само с корела, защото за други програми няма лиценз, а и на мен си ми харесва корела, според мен илюстратора е мн. ограничен, но това си е мое мнение и не подлежи на коментар.......и аз си работя, нали ми плаща,на кой му пука на каква програма ще се направи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|