Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mucho

|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2003 9:37 pm Заглавие: porednoto neuspe6no logo ... |
|
|
... i kakto ve4e mi stana navik pak 6te kaja - to bql swqt nema da widi mi pone na vas da go pokaja ...
 _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2003 12:05 am Заглавие: |
|
|
As lichno go namiram trickovo tova sos silhoetta na caruzzata!
Ima si idejata na races,mda-da!
Samo nadpissa mu trjabva oshte... _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2003 12:38 am Заглавие: |
|
|
Първоначално като погледнах контурите на моторите си викам ебаси странните коли. Ако подчертаеш малко повече разликите ще е по-ясно. Пробвай съвсем леко да ги разшириш по вертикал. Така малко сплескани ми седят. Иначе номер 3 най-добре изглежда.
На тея плавни контури ръбестият шрифт въобще не подхожда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2003 1:57 am Заглавие: |
|
|
motori ?? ae ne mi prilichat na motori be muchka... ia zemi vrutni ne100 kato horata... fonta brrr.. grafishnata chast nedovurshena, kato mejdudrugoto napravena sedi.. ne vijdam racinga osven malko v N5, tfa sa logota za 5min. ae murzel iskam da vida istinskoto logo.. i izob100 ne mi se opravdavai... deistfai...kopeue.. :)))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2003 1:38 pm Заглавие: |
|
|
sto be, mene 4toto me kefi, samo fonta na race team, da ne beshe tolkowa gaden...
a inache, naistina wyobste ne mi prilichat na motori, ako towa e bila celta... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2003 6:55 pm Заглавие: |
|
|
Ааа не .. Tва може да е още доста други неща освен мотор .. стилизирай го по-добре .. нека наистина да прилича на мотор който се движи бързо .. сложи още 2 мотора оffset-нати съвсем леко .. нека да има 3 мотора така ще има усещане за състезание, хем ще се оправдай и думичката team kоято имаш в името. Все пак рейсинг тийм а пък само един мотор .. асоциацията куца ;-)). Тва е .. чакам да видя по-добро лого .. аааа и да смениш шрифта ;-)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2003 7:05 pm Заглавие: |
|
|
Много зле, приятелю. Темата позволява да направиш страхотно лого и то с различни подходи.
И защо бъркаш на Минимиро в джоба;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2003 7:52 pm Заглавие: |
|
|
agree s wsi4ki mneniq ;) ...
eto sq malko opiti za oprawdaniq:
ideqta be6e samo da se zagatne za motori ne da se pokazwa direktno, no qwno ne sym go dokaral :)
6rifta verno nou gaden be (6to sym izglupil taka :))) ) - to po princip az izpolzwah originalniq font na PO (ne 4e nqkoj me e karal), oba4e kato mu manah i anti aliasing-a i naprao mamata mu ****
SIMPLI написа: | И защо бъркаш на Минимиро в джоба;-))) | ...
... ami ne sym znael ve :) ... ma to taka ili ina4e si4ko otpadna .. tyj 4e nema stra6no :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|