Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Lemon

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Авг 16, 2005 10:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

tova za vazrasta e napravi smeshno a tvardenieto "edin priatel taka mi kaza" e uzasno neserizno ...
a tova kakvo haresva tvoia shef ne mislia che e mirodavno za tova kakvo haresvat garcite kato cialo...
Kakto Kekata ti kaza vichko moze da se napravi sas stil i da izglezda dobre...
a kolkoto do Corel ti po gore tvardeshe che rabotish na nego samo zashtoto e mnogo dobra programa a sega se opravdavash che e zashtoto e nai-eftinata? posledno? ne znam zashto smiatash che vsichko triabva da se pravi na edna programa mislil li si da probvash s Ilustrtor i Photoshop ednovremenno?
izvini me ako tona mi e leko riazak nishto lichno:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Вто Авг 16, 2005 10:22 am    Заглавие: ! Отговорете с цитат

Lemon написа:
tova za vazrasta e napravi smeshno a tvardenieto "edin priatel taka mi kaza" e uzasno neserizno ...
a tova kakvo haresva tvoia shef ne mislia che e mirodavno za tova kakvo haresvat garcite kato cialo...
Kakto Kekata ti kaza vichko moze da se napravi sas stil i da izglezda dobre...
a kolkoto do Corel ti po gore tvardeshe che rabotish na nego samo zashtoto e mnogo dobra programa a sega se opravdavash che e zashtoto e nai-eftinata? posledno? ne znam zashto smiatash che vsichko triabva da se pravi na edna programa mislil li si da probvash s Ilustrtor i Photoshop ednovremenno?
izvini me ako tona mi e leko riazak nishto lichno:)

Всъщност - означава. Нали шефът му продава с помощта и на тази корица!

Стилът е интересно нещо - всеки е чел за страхотни световни марки, направени изключително стилно, които не се приемат в някоя държава. И ако на нас ни харесва нещо [или не ни харесва], това не е показател как се приема на някои пазари. [Справка А. Лебедев.]

Май не става дума за това, че корелът е евтин, а че такъв са си купили. Не си ли виждал тук обяви, в които има изискване за Адоуби, други само за Корел... Да не говорим за 3D.

Освен това, човекът е споменал, че го е направил като експеримент. Иначе си работи и в пейнта. И също, че [според него] АИ е "бедна програма". [Това не е покана за полемика!]

...

Това го пиша като уточнявам, че предложената корица изобщо не ми харесва!

Успех!
Върнете се в началото
Lemon

МнениеПуснато на: Вто Авг 16, 2005 10:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

a ti ne si li vidial tuk che bolshenstvoto rabotiat na Ilustrator i Photoshop
da ne govorim che rabotia na tezi programi imenno zashtoto taka se iziskva a se iziskva po prichini koito niama da e po temata da spomenavam
otnosno koe kak se priema na daden pazar kakto kaza nie ne mozem da opredelim moze bi no az imah vpred vid che i toi ne moze da opredeli...

zashto li si mislia che otgovora ti e prodalzenie ot edin drug spor na drugo miasto
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Вто Авг 16, 2005 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hmmm....
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Авг 16, 2005 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az mislq 4e smesvate neshtata...
da se raboti samo s Corel - dobre i az rabot s Corel i si go haresvam...
no tova nqma nikakvo otnoshenie kym stila v koito se raboti ...gyrcite sa kato turcite - na sharenko se radvat, no moje da e sharenko i pak da e dobre...iskam da kaja, 4e tova e vyrpos na li4en podhod i angajiranost da tyrsish tova koeto I teb te udovletvorqva.. sega drug vypros e da go pravish dokato shefa kaje ok.. i tova go razbiram...no tova vaji nai-ve4e za neshtata koito pravish na rabotnoto si mqsto - nqmash li li4ni proekti, koito da si haresvash i da pokazvat tvoeto vijdane?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Сря Авг 17, 2005 11:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Люсака, остави сега ти полемиката Корел VS Илюстратор и така нататък... Определено до сега трябва да си разбрал, че това, което показваш е повече от посредствено! И колкото и да твърдиш, че гърците обичали такива нещица не можеш да ме убедиш, че нямат чувство за естетика /още повече, че май тоз народ е създал това понятие/. Ако не ти харесва, че меко ти обясняват, че не биват нещата ти, то го считай като уважение от страна на ВСИЧКИ в този форум! Аз също отнасям критика с кофи, но си трая, защото има какво да се научи от тези хора. В общи линии ти препоръчвам още да изучиш любимия ти Корел, защото той не се изчерпва само с ползването на Transparancy. И прочети пак мнението на МИМ!

А за Корел - си е чудесна програма, за това, за което е създадена!
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети