Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
The_Cat

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 6:01 pm Заглавие: Plakat/Broshura |
|
|
Това чудо е плакат и брошура за изложение в Пентагона на моите клиенти, които искаха нещо милитари и американско. Не знам доколко съм се справил, това е варианта,който заминава в US защото наистина нямах почти никакво време, но все пак ще ми е интересно да чуя критика. Логата не са мое дело!
*** _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 10:37 am Заглавие: |
|
|
shriftovete baia golemki mi se vidiat, pri listovkata ok, ama pri postera _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 10:51 am Заглавие: |
|
|
dosta haotichno... stranna smesica ot cvetove po shriftovete... kompozicia... pochti nema.
Fonovite kartinki i nadpisi sa tolkova aktivni, che chovek se zachudva koe e vajnoto, te ili produkta...
i kakva e prichinata za tez stranni sgarcheni obekti v podozritelno kafiavo ?
v kraina smetka... za men tova triabva da se pochne ot nachalo i to v savsem druga posoka. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 11:47 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | v kraina smetka... za men tova triabva da se pochne ot nachalo i to v savsem druga posoka. |
_________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Едно от изискванията на клиента беше да има кумофлажен фон - текстура! Та тези кафевите неща не са смачкани подозрително, просто такава е една от текстурите на кумофлажите на US Army и то точно тези, които ползват в Ирак и в пустините. Чудо за фонта - да голям е за плакат. Това е брошурата, която има още малко текст _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 12:42 pm Заглавие: |
|
|
The_Cat написа: | Та тези кафевите неща не са смачкани подозрително, просто такава е една от текстурите на кумофлажите на US Army и то точно тези, които ползват в Ирак и в пустините. |
i kel faida? shtom trqbva da obqsnqvash kakvi sa tiq stranni kafqvi parcheta po plakata, bez da imat nqkakva logika, znachi neshtata ne sa dobre. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз си мисля, че целевата група на тази брошура не сте вие, а военнопромишления комплекс, който до болка познава тази текстура и я разпознава и на тъмно! Така че, това че обяснявам на вас въобще не ме притеснява. Идеята за присъствието на Локхиид файтъра, палатката и бойците е развита в мултимдията им, в която се показват приложенията на този скенер. Нека не забравяме, че това е изложение, на което моите клиенти ще продават на военни! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 1:32 pm Заглавие: |
|
|
problema ti v slu4aq e, 4e tozi voenen desen, deto e tolkova poznat na voennite, (vse pak i nie sme go vijdali) e PREKALENO edyr - konkurira ti se kato intenzitet i razmer s bukvite.. ottam i 4ovek po4va da si misli za nqkva taina azbuka i nqkvo taino prednazna4enie na tiq petynca/4ervei4eta... spored mene, ako iskashe da stoi voenno i da se vjda normalno toq desen, trqbashe da go scalirash malko da e po-dreben, sega ne se razpoznava kato voenni petna, osven ako ne gi gledash da kajem s binokyl... za faityra - mojesh da mu slojish nqkyf namek za polet, da li4i 4e leti, sega e kato izrezka ot vestnik, da ne govorim 4e mu trqbva korekciq na levels, a i kato mashtab slojen do voinicite....
spored mene proekta kato cqlo e rpaven na begom i to bez nqkakva osobena ideq.. ama ti si znaesh _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Сря Авг 24, 2005 2:44 pm Заглавие: |
|
|
колажа долу е много зле - все едно тепърва експериментираш с любимия на всички Фотошоп, но щом са ти предоставили тая възможност... _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|