Graphilla.com :: Преглед на тема - Едно представяне с много мъка...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Едно представяне с много мъка...

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kikis

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 3:04 pm    Заглавие: Едно представяне с много мъка... Отговорете с цитат

здравейте! като начало се представям с един зор!
като сравнително начинаещ в 3d studio max
от доста време се мъча с тоя проблем как се прилагат няколко текстури на един обект и по точно гледах един видео туториал
как върху една стена се слагат 3 различни по малки текстурки
и всяка една може да се премества независимо от другата.
и най важното че всяка е фиксирана точно в gizmoto.
та интересува ме точно този момент. попаднах на един хелп на английски но се обърках още повече
много моля обяснете ми с повече подробности как да я свърша тая работа върху стената!
Благодаря ви предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Grotesq

Местожителство: Булгаристан

МнениеПуснато на: Съб Сеп 03, 2005 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се разбира за какво точно питаш.
Щото аз от твоя въпрос разбрах само,че не знаеш че в 3Д студиото всяка текстура се състои от "пластове" други текстури,всяка от които със собствени проперти-та и значение.

Ако съм те разбрал правилно то шорткът "М" и избор на вид текстура:Raytrace,Architectural ....etc.;в пропертис на дадения вид текстура има:
Difuse
Difusion
Opacity
и т.н. върху всяка от които може да се наложи МАР..........

ИИИИИИ така :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети