Hof

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 7:49 pm Заглавие: Остро се нуждая от помощ на програмист |
|
|
Здравейте. Вече писах тук на форума че направих един рускоязичен арт форум. До тук добре тъкмо се появиха идеи как да го направя още по интересен и да го превърна в цял арт ресурс и т.д
Бум, и една прекрастна сутрин вместо текстове виждам псевдо букви навсякаде...Оказа се че хостера променил енкодинги. Попитах ги -пичове как става така всичко си работи и изведныж и бум.
Те отговориха "конвертирате всичко в единен енкодинг" хубаво само че идея си нямам как става, а те май не смятат да го правят. И друго, реших да направя формуляр , необходим е за това хората да имат възможност да си направят портфолио на ресурса ми, направихме всичко освен този формуляр, стандартни такива не намерихме, трява да има възможност да се атачват 6 картинки и да се запълват анкетни данни и това да минава модерация, тоест този формуляр да идва на пощата ми, плюс още един който да позволява хората в последствие да си сменят картинките в портфолиото...
Та сега към основния въпрос, живея в Пловдив распитвах тук там, за човек който да свърши тази работа, но все нещо не е как то трябва, един е прекалено зает, друг не ги чатка тези работи и т.д.
Може би на този форум има хора които могат да го свършат това, тоест да конвертират всичко в един енкодинг и да направят 2 формуляря, или поне първото, щото форума в момента е като форум за извънземни, дето само те си знаят какво е написанно, а това е доста неприятно....Просто ако може ме насочете , каде да отида, какво да направя или възможно някой може да се заеме с това и колко ще ми струва...Благодаря |
|