Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RiN

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 11:40 am Заглавие: MP3 Store WIP |
|
|
On-line magazin za muzika. vse oshte e WIP taka che komentari sa dobre doshli. leviq banner gore shte e dinamichen flash s razni tranzitioni i poqvqvashti se nadpisi buleti i t.n.
 _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 11:54 am Заглавие: |
|
|
shto slagash takuv fon ? precakva ti uglite na karetata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 12:34 pm Заглавие: |
|
|
В първия момент ми заприлича хедъра на http://www.tangerine-tree.net/Portfolio/web/01.htm. :)
Също така имаш доста елементи и детайли в хедъра, а при панелите с thumbnails са само снимка и текст. Мислиш ли, че някакви разделителни елементи или таблици не биха били добре?
Не разбирам и какво прави този азбучен указател горе в индекса? Ако си в първата страница, как ще знаеш какво ще отвори всяка буква? Новини, изпълнител, концерти, албуми, магазин? Ако пък е част от сърча, защо е така отделен? Според мен е по-логично да пише за какво е указателя или изобщо да го няма, а да се появява във вътрешна страница.
Също така има доста линии в хедърите на панелите. 5 парчета. Струва ми се, че твърде много ги отежняват.
П.С. Първо ми направи лошо впечатление фонът, но Ицо ти каза за него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 1:25 pm Заглавие: |
|
|
ico: mi padam si po texturki za background :) shte pomislq vurhu tova.
iDesigner: prav si che prilicha - sega si davam smetka :) Stella shte me bie mai :) Indexa trqbva da e tam. Tozi nachin na navigacia e veche vuzpriet na mnogo ot mp3-saitovete i spored men raboti. moje bi obache naistina shte sloja predi nego "artist:"
10x i na dvamata. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|