Graphilla.com :: Преглед на тема - metalchetata :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

metalchetata :)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bethoven

МнениеПуснато на: Чет Сеп 08, 2005 6:47 pm    Заглавие: metalchetata :) Отговорете с цитат

Ами туй е една занимавка, със прости моделчета, да се получи някаква що годе забавна анимацийка. Това ще да е първата сценка. В следващата ще се появи още едно човече :) Няма звук... ама дано скоро има... то сялото не че е нещо сериозно, ама дано цялостно да стане забавно :)

аним > 3.3мб > http://triunyx.hit.bg/animations/neshtoto/s01.avi

Да не забравя да кажа.. после да не ме изядът, че фона е от някаква картинка от нета. Аз само съм добавил някои нещица :)
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 08, 2005 8:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ima atmosfera no animaciata e dosta kuca... pone po moeto skromno ne-animatorsko mnenie ;) chowecheto hodi kato che niama grawitacia, a dyrwenata letwa koiato pada e mnogo... "dyrwena" :))
dekora e gotin, no malko ne mi se wryzwa s idealno metalnite nesta...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Пет Сеп 09, 2005 8:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Animaciata e mnogo zle. Zasnemi se s edna kamera i se probwai da powtorish dvijeniata.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bethoven

МнениеПуснато на: Пет Сеп 09, 2005 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Уха... мнения :)

Ако трябва да съм честен, мен движенията ми харесват. Обаче за гредата съм съгласен, макар че и направих потупвания когато пада (за да не каже някои ще дървото пада много дървено ;)).

Но да кажа какво имам в предвид.
Човечето влиза с тази особена походка, която няма да изглежда странно защото ще е в ритъм с музичката. Преди да го отнесе топката се чува звук от нещо свистящо и приближаващо, заради което човечето поглежда на горе точно преди да го докосне топката. След като топката го отнася, се чува смесица от писъци + зблъсак + падащи и струполяващи се предмети, като камерата леко се раздрусва и от всичко това пада онази гредичка подпряна на стената. Следва влизането на другото човече, което се кефи на това, че с топката е нацелило така брутално другарчето си. И така се почва )
TurboAnimator

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Пет Сеп 09, 2005 8:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За да свърши в момента на почването ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Gangsta

МнениеПуснато на: Вто Сеп 13, 2005 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mene mi haresva scenata na koiato se sluchva sichko... super e podbrana ..napomniami na the matrix

dvisheniata na chovecheto pak me kefat shoto sa naivni ...na sichki e iasno kak triabva da se dvishi istinski chovek ne misla che tuka tova e bila cetla..

she stane super....
GO
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети