Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 7:54 pm Заглавие: Novi tvorbi |
|
|
Nai nakraq sednah da risuvam, 2 meseca se motah s razni drugi boini zada4i... Kakto i da e eto:
.
.
.
.
................
.
.
.
.
................
.
.
.
.
................
.
.
.
.
Qko zahapah i se nadqvam vse taka da q karam. Purvata nai izdi6a, ama mislq 4e ima hlqb v takiva ne6ta, e pak 6te pusna. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 12:58 pm Заглавие: |
|
|
poneje sam prosto mom4e ,1vata nai mi haresva x) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 8:18 am Заглавие: |
|
|
Готини са и трите...Абсолютно оригинални неща, няма как човек да те обърка..Все пак май повече ми харесва третата има някаква "динамична лудост" :) в нея |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Haha Hoff razsmq me, radvam se 4e si usetil ne6to v neq)) Kato imam put do Tepetata obezatelno 6te se obadq.
GB ne se podcenqvai tolkova.)) Vizdam 4e na pove4eto hora im haresvat po realisti4ni ne6ta, kakto se kazvbva da se hvane 4ovek za ne6to za da razbere tvorbata, da si kaza 4esno temata 'Realizum' me vulnuva vse po malko ve4e, turseniqta mi sa naso4eni drugade.
.
.
.
..............
.
.
.
. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 12:19 pm Заглавие: |
|
|
radvam se, 4e ne vsi4ki izsledvat realizma.
sigurno shte prozvu4i smeshno,
no nqkoj ot neshtata ti mi dokarvat na smes ot biologiq i textil :))) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 12:39 pm Заглавие: |
|
|
според мен когато в творбите ти има светлина и се усеща онова финно за твоите работи 3Д тогава стават страхотни, но когато това липсва ми седят плоски без живец, независимо колко динамика има в действието на картината. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Сеп 23, 2005 9:01 pm Заглавие: |
|
|
4at pat se opitvam da smenqm posokata, za6toto po4vam da se povtarqm. Implant zabelezi kak risuva Miro ne6tata sa ekstremno ploski i v su6toto vreme te razmazvat, ehhh ako mozeh da hvana i edna 5ta ot izlu4vaneto im....))) Obe6tavam da narisuvam i ne6to obemno v stil Science Fiction. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 12:41 am Заглавие: |
|
|
виж Миро ми е един от любимите художници, радвам се че го даваш за пример, но мисля че това което те откроява и те прави уникален е именно този твой си вид 3Д, няма лошо да експериментираш далеч съм от тази мисъл да не пробваш различни похвати и вариации... просто съм на мнение, че твоят стил е този за който ти говоря... дано не само аз мисля така де :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 10:36 pm Заглавие: |
|
|
OK Implant radvam se 4e ti haresvat. eto edna tvorba koqto mislq 4e e nai spolu4liva ot vsi4ki do sega??
.
.
.
.
..............
.
.
.
.
.
.
Okolo 3 dena mi otne da q narisuvam, 40 ma 50 cm. e smesena tehnika, ot vsi4ko po mnogo:))) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 8:17 pm Заглавие: |
|
|
Za vsi4kite mi pokazani ne6ta v tazi tema polu4ih kritiki, nai ve4e 4e bili surovi, kato gi pogledah na zivo... rekoh si pravi sa. Zatova koregirah poslednata, drugite sega s na edna izlozba.
.
.
.
.
..........
.
.
.
.
.
Mislq 4e taka ve4e ima zavur6en vid?? _________________ www.mazhlekov.com |
|