Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:29 pm Заглавие: За авантата и вредите от нея... |
|
|
Мамата... днес имам да проведа няколко важни разговора и какво - Мтел по случай юбилея си пуснали безплатни разговори в мрежата си и тя мрежата горкичката баш на рождения си ден - издъхна.. поне при мен :( Сега и да искам да си платя разговорите пак съм с пръст в устата...
Поредния случай, в който авантата ни прави сечено - няма да забравя коро, когато "Труд" пуснаха "Името на розата" за 70 стотинки с вестника колко мои съученици си я купиха, дори по две... и ги взеха предимно хора, които след буквара нищичко не са чели - ни Вазов, ни Хемингуей, ни Шекспир, дори пътеписите на Жовката не са чели... А моята майка, която реши да събира поредицата има остналите излезли досега 24 тома, но не и първия - не остнал от авантаджии...
Един познат имаше хамалин, който казваше така - "Чорбаджи, шамар да е, ама аанта да ми го бият беее!" - е аман :( _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Съчувствам ти искрено...
А по повод изказването имам само един коментар
--== MADE IN Bulgaria ==-- _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:41 pm Заглавие: :-) |
|
|
snooper написа: | ... дори пътеписите на Жовката не са чели... |
Е, това вече не мога да им го простя!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Мнеее, не мисля, че България ни е виновна - хората са еднкави по целия сват, с дребни различия, идващи от нациолналност, религия и местоживеене... Каквито пороци, желания и грешки имат хораа тук, такива имат и в останалата час от света, като се оказва...
Мисълта ми беше просто, че от аванта хубаво не съм видял и в момента пак ме е яд... и като си имаме клуб за оплаквания рекох да си ревна... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:45 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | snooper написа: | ... дори пътеписите на Жовката не са чели... |
То как да простиш такъв порпуск - аз лично вчера на няколко пъти рискувах да целуна пода, докадо четях пътеписа за концерта на Дио... :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:48 pm Заглавие: |
|
|
btk - mtel raboti ...sluchaq mtel - mtel veche e drugo ako si po uporit na 10-11put moje i da uspeesh da se svurjesh (ot opit go kazvam ) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:52 pm Заглавие: |
|
|
И ти си прав но донякъде... щото това с авантата ми напомни за един колега от 3Д бранша (украинец), та некви германци го търсили за
FreeLance и го питали за цена.... и той им дал примерно X$...
Тогава германците му отказали, щото бил много евтин... с репликата
:: You can't buy a Mercedes for a quarter of its price, without thinking
there is something wrong with it, can U ? ::
Леко Оффтопик, но почти се доближава до това, че от аванта и евтития
всеки се усъмнява в предлаганата му стока..., което потвърждава
тезата ти...!
P.S.:
Ebasi tova go napisah za 8 min na BDS, ot respect kum foruma.... no ve4e
ne izdurjah, grrrr... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Candelero написа: | P.S.:
Ebasi tova go napisah za 8 min na BDS, ot respect kum foruma.... no ve4e
ne izdurjah, grrrr... |
На БДС ще ми трябват 15 минути за тоя обем.... респект и към теб тогава, заради респекта ти към форума! :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 2:03 pm Заглавие: |
|
|
sry za offtopica no stana duma za "predlaganata stoka" puk i nali e kniga za jalbi ...
Mnogo obicham nomera na vsichki rabotodateli " kakva zaplata ochakvate?" ... tva si e noj s dve ostrieta , ili shte se izhvurlish ili shte izlezesh "evtin" , razbiram che te ne iskat moje bi da ne se minat , ili samo iskat da vidqt kak se ocenqvash no vse pak mislq che e gadno .. i dvata varianta sum gi izpital i vinagi kogato trqbva da kandidastvam nqkude za rabota stigne li se do tozi vapros napravo otkacham
/off _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 12:46 am Заглавие: |
|
|
scrape написа: | sry za offtopica no stana duma za "predlaganata stoka" puk i nali e kniga za jalbi ...
Mnogo obicham nomera na vsichki rabotodateli " kakva zaplata ochakvate?" ... tva si e noj s dve ostrieta , ili shte se izhvurlish ili shte izlezesh "evtin" , razbiram che te ne iskat moje bi da ne se minat , ili samo iskat da vidqt kak se ocenqvash no vse pak mislq che e gadno .. i dvata varianta sum gi izpital i vinagi kogato trqbva da kandidastvam nqkude za rabota stigne li se do tozi vapros napravo otkacham
/off |
inside information mu e maikata :P
---
@Candelero:
http://www.kredor.com/lat2bg/
спестява много тормоз :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 7:00 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
snooper написа: | RG® написа: | snooper написа: | ... дори пътеписите на Жовката не са чели... |
То как да простиш такъв порпуск - аз лично вчера на няколко пъти рискувах да целуна пода, докадо четях пътеписа за концерта на Дио... :) |
be kat cheta za mene kolko e lugal w toz patepis - naprau sa chuda ostanaloto kolko e werno... mai 5-10% :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 8:06 pm Заглавие: :-) |
|
|
Не те е срам, Ави!
:-)
Ми че Жофффката е новият Джералд Даръл, беее!
Аз колко неща разбрах от неговите пътеписи...
Например за Сините скали край Варна...
|
Върнете се в началото |
|
 |
|