Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bicubic
|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 10:25 pm Заглавие: Дипломна работа |
|
|
Абе тоя семестър ми е последен в "Графичен дизайн" в НБУ и ще си готвя дипломната, то е ясно; та исках да питам бива ли да си поствам тука безумните опити да ми триете сол на главата че да не стане излагация на Големия Важен Изпит... Ще бъде сигурно тоталграфичен дизайн на фирма ама съм отворен за предложения...
П.П. То аз ви знам мнението за Нов БГ ама нали примерно и Уики е оттам...
Препоръчайте ми теми по темата моля, във и извън форума. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
G_R
|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 11:58 pm Заглавие: |
|
|
Dosta hora sme ot NBU - istinata e 4e prosto takava e sistemata. Tup4e horata s talant. _________________ B.T.K. - Bah Toq Kabelen.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 12:09 am Заглавие: |
|
|
Daaaa... talanta stui po koridorite na NBU... vijdal sam go s ochite si :)))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 12:18 am Заглавие: |
|
|
Виси другарю, виси!:D _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
G_R
|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 9:19 am Заглавие: |
|
|
Sarkazum li dolavqm :D? _________________ B.T.K. - Bah Toq Kabelen.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 10:34 am Заглавие: |
|
|
2 хинта за по-качествена работа
1. Поствай тук, слушай хората какво ти казват, взимай си поуките защото методиката действа от години
2. Консултирай се с Боряна Главлешка, когато отидеш с нещо конкретно при нея, ще ти даде ценни съвети
най-добре действа, когато обединиш двете неща _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 3:44 pm Заглавие: |
|
|
опа гледам нещо за НБУ стана мохабета. Та аз съм 11 клас и викам да ида там..ще ме напсувате ли или ще ме подкрепите :). Имам възможността да кандидатствам с рисуране , TOEFL и математика .Освен в НБУ къде в БГ мога да ида да се занимавам с графичен дизайн , рекламен дизайн и тем подобни работи. Алтернативата за НБУ не е ли добра и защо,щото секи казва че там не било ОК ама не казва защо. Как са...ученичките в НБУ :) _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 3:56 pm Заглавие: |
|
|
mo'abeta batka sa varti okolo edno Kawasaki VN 1500 Mean Streak, ama ti ne si razbral...
A za NBU ne se kahari, ako te biva, NBU nema da ti poprechi, ako ne te biva i Central St. Martin nema ti pomogne. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 3:57 pm Заглавие: |
|
|
Wzimai SAT i SAT 2 i otiwai w centralno ewropeiskiq w Budapeshta ako shte prawish towa. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 11:50 pm Заглавие: |
|
|
delfo написа: | Wzimai SAT i SAT 2 i otiwai w centralno ewropeiskiq w Budapeshta ako shte prawish towa. |
Хм..?Я моля те поясни какво точно има в Будапеща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 12:42 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | mo'abeta batka sa varti okolo edno Kawasaki VN 1500 Mean Streak, ama ti ne si razbral...
|
Бря, убав моабет тва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 10:01 am Заглавие: |
|
|
soxy написа: | Как са...ученичките в НБУ :) |
Ученички в НБУ няма.
Има студентки.. евентуално. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sempliok

Регистриран на: 19 Мар 2005 Мнения: 22 Местожителство: София/Пловдив
|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 10:13 am Заглавие: |
|
|
А като стана мохабета за виши училища ... какво ви е мнението за НХА София специалност "Плакат и визуална комуникация" ? Има ли хора завършили тая специалност ? В последно време чувам доста разнородни мнения ..че има смисъл ..че е напълно безполезно ... та какво е вашето мнение ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 10:20 am Заглавие: |
|
|
... в космонавтиката е истината... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 10:26 am Заглавие: |
|
|
abe vse si mislq, 4e kydeto i da otidesh v BG, nai-dobriq u4itel za dizain si ostava qkoto ba4kane i mnogoto gledane. Do sega ne sym 4ul za 1 VUZ, deto da moje da nau4i nqkogo na dizain _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 10:57 am Заглавие: |
|
|
Nai dobre e niakoa agencia ili studio da vzeme da te nauchi drugito si davane na pari _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:09 am Заглавие: |
|
|
напълно съгласен с tchud0
аз съм пример
и бях се засилил и аз НБУ ама се вразумих :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:31 am Заглавие: |
|
|
Все пак това, че ще си близо до хора, които вече са доказали мястото си в дадена област не е лошо...
Що се отнася до условията - в зависимост от специалността са различни...
Bicubic - ти защо оше не си показал дизайна? ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Къде е дипломната работа, само това не можах да разбера _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 1:30 pm Заглавие: |
|
|
мисля си че, съществуването на тази прослойка, на която и е предопределено да усвоява ценностите предлагани от НБУ без да влага старание в това да сравнява бюджета определен за това с други алтернативи за образование или забавление - да речем, всъщност е обосновано, защото наличието на кадри, чието ежедневие не е белязано от истерията да си в постоянна угода на клиенти, шефове, колеги, данъчни и други, някак си като че отприщва творческата им амбициозност и те с явен успех копират световните тенденции в дизайна на родна почва, а това трябва да признаете си е НИВО. Единствено натрапчивия хормонален дисбаланс (в смисъл ТОВА че гласът на колежката ти звучи некак сурово, а ти в същото време се чудиш КВО точно да го правиш дизайнера Джовани) може да си счита за вреден ефект от едно такова битие.
п.п. soxy, не разчитай на ученички/студентки - само ще те мотаят докато се заглеждат по батковците _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|