Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 10:56 am Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | da razbiram 4e lipsata na oshte komentari ozna4ava vseobshto odobrenie :) |
мне :))
в момента фронта ти куца здраво, няколко човека ти казаха че сливането на инфо текста с бкг-то е повече от необходимото. защо се получава така?... единствено заради еднаквите цветове които ползваш и за двете неща. друг много неуместен похват е бели букви с оутлайн контур в/у много светъл фон. има и едно вариране на дебелината на контура навсякъде което мен лично ме дразни. някой елементи от бкг-то можеха да са в лек дефокус което щеше доста да помогне за четимоста на текста. аз лично бих ползвал доста по-тъмен цвят за 70% от инфото. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 3:22 pm Заглавие: |
|
|
mislia 4e vi razbrah. shte go imam vpredvid za sledvashtite si raboti:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 3:27 pm Заглавие: |
|
|
zabravih da blagodaria za komentarite... sorry za povtornia post no niama edit _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|