Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
orehovka

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 2:02 pm Заглавие: |
|
|
За суровият глас на колежката грешиш - преди два дни чух някой да казва, че в НБУ е пълно с тъпи манекенки, които като не ги приемат никъде другаде, се записват там XD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 3:49 pm Заглавие: |
|
|
това ми звучи правдоподобно само незнам дали наистина са манекенки :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 5:24 pm Заглавие: |
|
|
тва за батковците не е само в НБУ а е по принцип и не е само в университетите , но има и други фактори които променят нещата,ма тва е една много дълбоко социална тема дето не е за обсъждане :)
За "манекенките" мисля, че найстина е оправдано, все пак във всяко частно учебно заведение е така :). А иначе в крайна сметка с какво се кандидатства за графичен дизайн в НБУ, четох по-рано за тест,но казаха че можело да се променя...някой по-запознат.
Абе тва за SAT и Будапеща ме заинтригува ама малко повечко инфо ако може... :) _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 5:39 pm Заглавие: :-) |
|
|
Май там или в Полша беше филиалът на маямското графично школо! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Доколкото аз знам, Central European University е основан от Джордж Сорос и обучава в социални и хуманитарни науки. Има филилали само в Полша и в Унгария и обучават само в матистърски и докторски програми (бакалаври нихт). В тях се влиза само с Тойфел и диплома за бакалавър оттук. За дизайн за пръв път чувам, но трябва да се провери - http://www.ceu.hu/. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 2:24 pm Заглавие: |
|
|
Pusnah temata samo da pitam dali MOJE da si pusna rabotaite po diplomata tuka. Rabotite kato takiva sy9estvuvat samo v glavata mi vse o6te. 6te po4na napravata im sled izvestno vreme, nali trqbva da si opravq nevzetite izpiti... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|