Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 2:53 am Заглавие: neshto novo |
|
|
spretnah edna web broshurka koiato e samo za neta i niama da se pe4ata
 _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 1:15 pm Заглавие: |
|
|
comments? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 2:06 pm Заглавие: |
|
|
Adski trudno se 4ete.... s toia DUAL contur... izkiorih se... a i fonta ne mislia
4e e nai-udobnia... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 2:28 pm Заглавие: |
|
|
mdaaa.... fonta e problema... tuka drug ti trebva... veche drug e vaprosa dali rock'a'billy simvol kato Betty Page e podhodiasht za elektronno party... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 2:31 pm Заглавие: |
|
|
мощно бръшове...но поне са добре използвани, без да се прекалява и да е натрапчиво...фонта е капълдъ верно _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 2:36 pm Заглавие: |
|
|
btw logoto na toia club PULSE... do vchera mokeh da s ehvana na bas che tva miasto se kazva DUKE... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 2:43 pm Заглавие: |
|
|
Тези неща за "принта" не знам колко трябва да присъстват но в "общи приказки" май по-добре да се намират....принципно ми се струва... щото май не са за "Представяне"....
На каката авангарда и можеш ли да го скриеш зад low_pixelisation...ще се прибере едно дете вкъщи с флаера в ръка и ще каже "мамо тази вечер съм на парти...."
(незавсимо кой ходи на партита флаерите не знаеш в кого ще останат...) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 3:16 pm Заглавие: |
|
|
Тая кака си плаче за вектор _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Завиждам ти за Betty Page , винаги съм искал да я включа някъде, ама испревари ме! Харесва ми повече от предния ти флаер, получава се добре като поредица, този път и инфото се чете, интерено ми е следващия как ще бъде. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 4:22 pm Заглавие: |
|
|
The_Cat написа: | Тая кака си плаче за вектор |
но наистина дали е за този флаер... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 4:24 pm Заглавие: |
|
|
The_Cat написа: | Тая кака си плаче за вектор |
tova ne go razbrah.
za fonta mai verno go sbih dosta.
za biusta predpolagam 4e tuk vsi4ki sme 16+, a i kakto spomenah tova e samo za web i niama da se pe4ata i da se razprostraniava svobodno. zatova si pozvolih malko mature content:)
yazz mersi. skoro oshte, i hope:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 7:00 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | The_Cat написа: | Тая кака си плаче за вектор |
но наистина дали е за този флаер... |
mm zashto ne? mackata izlu4va sex i fetish... sushtoto koeto nosi i house muzikata:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 3:29 pm Заглавие: |
|
|
kato izkluchim che e old schoool pin up |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 3:54 pm Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | implant написа: | The_Cat написа: | Тая кака си плаче за вектор |
но наистина дали е за този флаер... |
mm zashto ne? mackata izlu4va sex i fetish... sushtoto koeto nosi i house muzikata:) |
Не бъркай хауса с електро-клаша ;) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 4:16 pm Заглавие: |
|
|
prostete me mom4eta no imam pretencii da razbiram dostatu4no mnogo ot elektronna muzika za da znam koe na koe shte otiva:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 4:36 pm Заглавие: |
|
|
не искам да се заяждам
(тоз път...много муле си падам на тема електронни стилове/култура инак)
флаерчето мисля е едно от поредните в този стил - тоест доколкото го има той е спазен... останалото е шлайфане :)
ОФФ имам ICQ - обичам да дръгля теми за това какво е и какво не е определена музика....пробвай ме :) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 5:43 pm Заглавие: |
|
|
off:
Dokato poitatelite na ostanalite stilove slushat muzika, po4itatelite na thenoto "go razbirat dostaty4no mnogo"... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 5:49 pm Заглавие: |
|
|
103796358 e moeto ICQ zapoviadai da si pobubrim.
NOX i si prav i ne si:) verno e 4e okolo elektronnata vinagi ima sporove zashtoto tia e lishena ot granici i vseki ia ograjda taka kakto ia 4uvstva. zatova sporovete sa mnogo v jelanieto vinagi da se stigne do niakakva to4na istina... _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Az pa imam pretenciite dosta da sam se interesuval ot pin-up... i moa ti kaja che s toia flyer narushavash pravata na pone 2-ma choveka... samata Betty Page i na Olivia De Bernardinis deto e narisuvala taia kartinka... a i nishto obshto ne vijdam m/u hause party i stilistika sazdavana predi dosta godini za da obslujva savsem druga kultura !!!
Ne sam niakakv zakonov puritan, ama dai da si imame uvajenieto... i sledvashtia pat kogato 10 choveka ti kajat che neshto ne e taka kato si go mislish shto ne vzemsh da se zamislish.
I vzemi smeni shibania font... ili i kofti napravenite Script Fonts i te sa dalboko svarzani s hause party-tata ??? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 6:08 pm Заглавие: |
|
|
4e narushavam ne4ii copyright sigurno e taka, no tova sa brushove koito se svaliat svobodno ot deviant i si pomislih 4e niama da pri4inia osobeni pari4ni zagubi na niakoi ako go izpolzvam v tova nebrejno proekt4e.
niamam pretenciata da sum napravil neshto unikalno i perfektno. razbiram kritikite i gi priemam, osobeno za shrifta.
s tazi grafika niama da se zanimavam pove4e taka 4e ne o4akvaite promeni. moje prosto da ia zabravite:)
no za koncepciata niama da se razberem zashtoto prosto vuv viziata za elektronata muzika niama koncepcia. mojesh da vkarash vsi4ko ot art deco prez old-school do new-school i future i abstract art i vuobshte vsi4ko koeto si pojelaesh i predstavish (tova e nai-jakoto). _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|