Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Juana

|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 12:38 am Заглавие: Tova, koeto triabvashe da vidite... |
|
|
...v Playboy tozi mesec :(
 _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 9:29 am Заглавие: |
|
|
trqbvashe ? nqma li da gi ima vutre, purvata kaka e mnogo got :)) .. moje li da pusnesh glavata po golqma da se vidi detail ? _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 11:38 am Заглавие: |
|
|
Абе има ги вътре, но да не казвам в какъв вид :( Половината е изчезнало. Прецакали сме малко файловете, егати срама. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 3:43 pm Заглавие: |
|
|
vinagi mnogo sum se kefil na licata i nai veche na ochite deto gi pravite .. za tva iskah da q vidq otblizko iiiii tozi put nqma greshka ... super radva mackata, braos i na 3ma vi ;))) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 12:35 pm Заглавие: |
|
|
А защо ги видяхме еднооки всъщност? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | Абе има ги вътре, но да не казвам в какъв вид :( Половината е изчезнало. Прецакали сме малко файловете, егати срама. |
_________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 10:03 am Заглавие: |
|
|
Охх, ще ми се да питам никой ли не ги е гледал там, но като знам мои материали как и колко се гледат, когато са стигали до печат из разни издания, май въпросът ми става излишен.
Не се оставяйте да ви изкарат вас виновни. Имат си редактори и дизайнери - куп народ би трябвало да го е видял преди печат. Освен ако не са си казали: "е, т'ва е то артЪ, 'ората си знаят - нема да се обаждаме, за да не станем глупави". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 10:26 am Заглавие: |
|
|
Ааа, никой не се е карал, готини са хората, но и аз се чудя защо не казаха овреме. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|