Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 11:44 pm Заглавие: Без претенции 3 |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 11:31 am Заглавие: :) |
|
|
mnogo mi haresva!
oshte!
davai nubzaziUuUuu :D _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Darksorrow

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 2:30 pm Заглавие: |
|
|
Светлината е много кофти, не ми харесва как е центрирана цялата снимка и въобще като изпълнение... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 3:42 pm Заглавие: |
|
|
Darksorrow написа: | Светлината е много кофти, не ми харесва как е центрирана цялата снимка и въобще като изпълнение... |
Я са да ма светнеш кое и кофти на светлината, може би това че отзад светлината е топла а от монитора е студена. А си вземи линииката и чекни дали образа е центриран (малко наляво от центъра е). Доколкото знам изпълнение не се казва на процеса на снимане, заснемане и тн.:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 4:21 pm Заглавие: |
|
|
ima neshto deto ne e vred v taia snimka... _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 6:30 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | Darksorrow написа: | Светлината е много кофти, не ми харесва как е центрирана цялата снимка и въобще като изпълнение... |
Я са да ма светнеш кое и кофти на светлината, може би това че отзад светлината е топла а от монитора е студена. А си вземи линииката и чекни дали образа е центриран (малко наляво от центъра е). Доколкото знам изпълнение не се казва на процеса на снимане, заснемане и тн.:))) |
Nali beshe bez pretencii, zashto skachash sega?
V tazi snimka nyama edno neshto, koeto da e ok. Probvai pak.
Uspeh! _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 6:53 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | nub написа: | Darksorrow написа: | Светлината е много кофти, не ми харесва как е центрирана цялата снимка и въобще като изпълнение... |
Nali beshe bez pretencii, zashto skachash sega?
V tazi snimka nyama edno neshto, koeto da e ok. Probvai pak.
Uspeh! |
Mersi i na teb. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 7:37 pm Заглавие: |
|
|
bez da sum profesionalist, samo po useshtane imam 4uvstvoto 4e teia golemi 4erni praznini ot dvete strani ia ma4kat taia macka i zimat pove4e ot 50% ot cialata snimka. ako ideiata ti e bila da ia ma4kat ne si go izrazil dobre. osvetlenieto e stranno a i fizionomiata na jenata ne nosi emocia a po-skoro niakakvo opulvane.
ne tursi ataka v mnenieto. prosto ti spodeliam vijdaneto si:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 9:42 pm Заглавие: |
|
|
лоша светлина, лошо изпълниние - само идеята е добра и то не е реализирана както трябва _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 9:46 am Заглавие: |
|
|
тия модели идват доста неприятни, ма май няма как да е по друг начин
п.п. без претенции за нещо или че съм някой _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Baldrick

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 4:41 pm Заглавие: |
|
|
моделът е орунгел!да беше снимал/снимала аватара на капитана - мисля
щеше да се получи в пъти по-добре.
Светлината куца, понеже на места никаква я няма и затова е тъмно, че чак и тъмно черно даже.мисля че ще се получи ако снимаш нещо друго с повече светлина.снимката е квадратна - сложи по-голяма рамки за да стане по като правоъгълник и да не изглежда сякаш е излязла от полоароид.
друга идея която се явява в моето съзнание да сложиш на модела маска- така никой няма да разбера какъв орунгел е в действителност и всички ще мислят че си снимал маскирания странник.в друг по-лош случай може и очила да й сложиш.
аз също нямам претенции, че съм някой понеже съм много прост още от малък, па сега като пораснах така и не успях да поумнея, понеже съм си тъп... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 5:33 pm Заглавие: ! |
|
|
Хайде да не обсъждаме моделите и техните качества!
Какво виждаш ти в модела е най-малко важното за една снимка!
Важно е какво е видял авторът, за да го използва!
Нека се ограничаваме до снимките - композиция, осветление, кадриране... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 11:29 pm Заглавие: |
|
|
Baldrick написа: | моделът е орунгел!да беше снимал/снимала аватара на капитана - мисля
щеше да се получи в пъти по-добре.
Светлината куца, понеже на места никаква я няма и затова е тъмно, че чак и тъмно черно даже.мисля че ще се получи ако снимаш нещо друго с повече светлина.снимката е квадратна - сложи по-голяма рамки за да стане по като правоъгълник и да не изглежда сякаш е излязла от полоароид.
друга идея която се явява в моето съзнание да сложиш на модела маска- така никой няма да разбера какъв орунгел е в действителност и всички ще мислят че си снимал маскирания странник.в друг по-лош случай може и очила да й сложиш.
аз също нямам претенции, че съм някой понеже съм много прост още от малък, па сега като пораснах така и не успях да поумнея, понеже съм си тъп... |
Явно изгаряш от желание да ме срешнеш и да ми пробваш Уолкика, недей, че Живеем в малка държава, а както знаеш няма такива дето са се скрили.
Искрено те умолявам да се извиниш за тона си, и поведението си и го казвам само веднъж. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Baldrick, много си прост бе, бастун ... искрено и лично се надявам да срещнеш някои хора. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Baldrick

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 11:41 pm Заглавие: |
|
|
дали ще го кажа това което го казах или няма да го кажа - това нищо не променя.не зная какво е Уолкик, но съдейки по това че е написано с главна буква(съществително нарицателно) стигам до извода, че е някой извънредно опасен домашен-любимец-звяр.Не ме заплашвай, защото мога да те съдя и не мисли да ми се криеш в малката държава , в която апропо доста успешно се крият по различни причини доста хора.
сега майтапа настрана - горният ми коментар беше пълна глупост в унисон с готиния ми аватр и шантавия ми мозък,и продиктуван от появата на коментара на лицето капитана(който не носи никаква отговорност за действията ми).така че кажи на Уолкик да си кротува, за не губи излишно нерви и нервни клетки(на сигурно и без това малкия му(типично за повечето животни..) мозък).разходи го и го нахрани.и разбира се ако искаш извинение - нямам нищо против да ти се извиня, но е хубаво да кажеш кое по-точно те обиди(това на снимката да не си ти всъщност?) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 11:46 pm Заглавие: |
|
|
Baldrick написа: | дали ще го кажа това което го казах или няма да го кажа - това нищо не променя.не зная какво е Уолкик, но съдейки по това че е написано с главна буква(съществително нарицателно) стигам до извода, че е някой извънредно опасен домашен-любимец-звяр.Не ме заплашвай, защото мога да те съдя и не мисли да ми се криеш в малката държава , в която апропо доста успешно се крият по различни причини доста хора.
сега майтапа настрана - горният ми коментар беше пълна глупост в унисон с готиния ми аватр и шантавия ми мозък,и продиктуван от появата на коментара на лицето капитана(който не носи никаква отговорност за действията ми).така че кажи на Уолкик да си кротува, за не губи излишно нерви и нервни клетки(на сигурно и без това малкия му(типично за повечето животни..) мозък).разходи го и го нахрани.и разбира се ако искаш извинение - нямам нищо против да ти се извиня, но е хубаво да кажеш кое по-точно те обиди(това на снимката да не си ти всъщност?) |
Да това съм аз ма в джобната си версия сложи още по орунгелска мутра + към 70 килца месо и си помисли какво домашно жовотинче е Уолкика.
И за да затвориме темата извинението се приема, всеки се обърква, случва се. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:44 pm Заглавие: |
|
|
боже, кв`и хора има в графилата, боже?!?
едни ни карат с линйика на дерим дали е центрирана композицията :))
а други сипват комплексите с кофата
baldrick ли си кво си незнам ама многооооооо тъпо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:51 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | боже, кв`и хора има в графилата, боже?!?
едни ни карат с линйика на дерим дали е центрирана композицията :))
а други сипват комплексите с кофата
baldrick ли си кво си незнам ама многооооооо тъпо |
_________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 1:46 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност след реформите в Графила, представяне май стана изключително забавно...
И на мене не им харесва снимката. Не ми харесва всъщност магентеното лице и топлото отзад. Не знам как да го формулирам по-правилно, но лицето ми стои много студено и ми липсва идеята за светлоизточник отпред... иначе е интересно като идея _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|