Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bicubic
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 1:47 pm Заглавие: Помагала |
|
|
Ох искам да мога да рисувам като вас прекрасни прекрасни хора от Графилата !! Само дето анатомията ми куца. Всякаква помощ за архитектура на фигура и пр. моля тук. Идеята е всеки новак да види
как са се учили професионалите и да не ви досажда с въпроси. Освен Бамес, моля препоръчайте други учебници по пластична анатомия и
рисунка, български, руски и други, както и ваши малки хитринки. Аз например поватрям с химикал снимки във вестници за да се науча на
опростен рисунък. Как сте започнали вие ? Как сте си изградили свои собствен стил ? ( Освен с много работа то се знае)
Всъщност е добре темата да се сложи от админа най-отгоре, мисля си аз. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 2:06 pm Заглавие: |
|
|
Учебниците и книгите са помагала по рисуване, не мисля че някой може да се научи да рисува добре анатомично само с учебници.
Хартия, конте и гол модел ти трябват. И инструктор. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Всяка година по една такава тема, харлия да ни е...
http://www.scetch.ru/forum/resources.php?s=24 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 3:44 pm Заглавие: |
|
|
мерси много, ще ги изръчкам, ни имах идеята тука профитата да споделят и техники. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 4:02 pm Заглавие: |
|
|
vseki pyt edin i sy6t vypros sys tainata nadejda da ima lesen pyt i magi4eski trikove...i vseki pyt edin i sy6tii otgovor - "mnogo ba4kane", taka se stava profi, taka se syzdavat i tehniki :) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 4:51 pm Заглавие: |
|
|
мммммда...с този аватар.... почвам да ти вярвам..... :))))))))))))
за теб екстазът е бизнес :) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 5:09 pm Заглавие: Re: Помагала |
|
|
Bicubic написа: | Ох искам да мога да рисувам като вас прекрасни прекрасни хора от Графилата !! Само дето анатомията ми куца. |
ама иначе критикуваме като врели и кипели... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 5:32 pm Заглавие: Re: Помагала |
|
|
orehovka написа: | Bicubic написа: | Ох искам да мога да рисувам като вас прекрасни прекрасни хора от Графилата !! Само дето анатомията ми куца. |
ама иначе критикуваме като врели и кипели... |
Mdam? _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Какво, една критика общо за целия форум е моя и това било "върло критикуване" ? Работите ти искат още много труд и не е моя вината за това, че не си влезла на първо желание, да съм казал, че за нищо не ставаш ? Не съм, разбира се. Вземи ги изръчкай тия горните линкове както трябва (аз точно тва мисля да правя от сега нататък) и тогава ще говорим. И въобще моляте не прави офтопици само за кеф. Има си
лични съобщения за тая цел. Всички сме равни тука.
In other news, тука или в Г&И форума да се направи една листа с тутории каквато има в 3d и font-секциите. Така "нежелани въпроси"
няма да има. Мисля го за нужно, админите да решат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 6:09 pm Заглавие: |
|
|
не че нещо искам да кажа, ама ми се стори интересно как ги решаваш тия работи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 6:10 pm Заглавие: |
|
|
:) takovata...predpolaga se, 4e teq v G&I sa minali edna 4ast ot teq tutoriali, ili nai malkoto sega gi minavat...mislq, 4e greshno si shvanal ideqta na G&I kato u4itel na prohojdashti Gta i Ita _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 6:29 pm Заглавие: |
|
|
mene mi se struva che Bicubic nishto ne reshava tuka a predlaga
inache ideqta az q podkrepqm goreshto prosto zashtoto shte ima mnogo polza ot neq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ale4ka-Pale4ka

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 6:57 pm Заглавие: |
|
|
Svetoslav написа: | mene mi se struva che Bicubic nishto ne reshava tuka a predlaga
inache ideqta az q podkrepqm goreshto prosto zashtoto shte ima mnogo polza ot neq |
CoRrectlY! ;) _________________ I want only freedom...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Ale4ka-Pale4ka написа: | Svetoslav написа: | mene mi se struva che Bicubic nishto ne reshava tuka a predlaga
CoRrectlY! ;) |
Нещо по-КоНкретнО да кажеш? Или смяташ да спамиш всяка тема която е извън от специализираните форуми, айм? _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 7:45 pm Заглавие: |
|
|
off: nqkoi nqi-nakraq nqma li da si priznae, komu mu e stanalo tolkova sku4no, 4e e vkaral troqneca Orehovka u foruma? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 8:16 pm Заглавие: |
|
|
That would be me, sir :((((
Ореховка (О!-реховка) беше член на форума на Дъга и даже модератор. После и на Qteh. Тия... работи дето ги показа бяха от един конкурс на Азара за няква там фантастична история, която направи колосален дебют от 1/4 страница. Със замирането на Дъга и кютека тя се прехвърли в нов форум, за да спамва на воля. Предполагам, че е към 12-годишна и чете Уич в момента. Ореховке, моля те, това е професионален форум, и не става по-малко такъв защото аз, който не съм (все още) допуснат вътре, го казвам. За твоите нужди си има други места в нет-а.
Спираме да говорим за Ореховка и се връщаме към темата. Мисля,ама не аз решавам, че просто е необходимо да има ВАЖНА ТЕМА за тутории и техники, по очевидни причини. Но и без нея ще се оправим. таланта е гадно да не се развива. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 8:45 pm Заглавие: |
|
|
Абе не знам хора, винаги съм си мислел /може ни съм само аз де/, че всеки човек запознат поне малко с www.google.com може да си намери необходимите му неща като туториали и уроци и т.н. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 8:48 pm Заглавие: |
|
|
В 19 милиарда страници ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 9:31 pm Заглавие: |
|
|
Идеята е гуглирането да мине през филтъра на опита на хората тука
и да изкристализира в да речем 5 домейна. През гугъла трябва да прегледаш всичко тотално, много време отива.
Впрочем, малко страници за математическа теория на графичните програми ще ми доидат добре, аз ги чаткисвам тия неща като
x 1,2= [-b+-(b^2 - 4*a*c)]/ 2a . Какво има зад фотошопа дето е като
maXscript за 3d max-а?
(Хм. Това май доиде яко в оффтопик но все пак ми трябва) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|