Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 2:17 pm Заглавие: Gedorate Commercial |
|
|
Edin link kum edna prijatna reklamka kojato pravi edin moi prijatel v Digital Domain.... mislja 4e shte vi e interesno da ja vidite.
http://www.brandonperlow.com/Broadcast30v04_DIRECTORsCut_32505.mov
I malko info:
Modelite na sportistite sa skanirani no sa premodelirani sled tova, front projection texturite, i sa animirani kadur po kadur(blend shapes)...v Maya, posle vsi4koto tova e prehvurleno v Houdini, kadeto sa razbiti na par4eta posredstvom procedurni booleans s noise i sled tova e apply-van rock shader ...nakraja vsi4ko e rendirano v LightWave.
Mi tva e nakradko.... :) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 11:11 pm Заглавие: |
|
|
звучи много интересно , но за съжалление QTто зарежда до безкрайност и в къщи и в работата _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Съб Авг 06, 2005 12:07 am Заглавие: |
|
|
strahotna e stanala. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Съб Авг 06, 2005 12:10 am Заглавие: |
|
|
gledah ia kadur po kadur. Toia pich e si e svurshil rabotata perfectno. Svaliam mu shapka, |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Авг 06, 2005 12:27 am Заглавие: |
|
|
с flashget стана :) перфектна работа наистина, camera mapping ли е използвал ? _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Авг 06, 2005 12:29 am Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | с flashget стана :) перфектна работа наистина, camera mapping ли е използвал ? |
извинения за глупавия въпрос , ама като не чета:)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2005 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Priatna e stanala reklamata. S kakvo sa praveni dinamikite na parchetiite?
btw. ideiata mi prilicha mnogo na clipa na Leftfield/Africa Shox/Chris Cunningham 1999 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 1:42 pm Заглавие: |
|
|
s Houdini.. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2005 10:58 am Заглавие: Re: Gedorate Commercial |
|
|
TheViolator написа: | Edin link kum edna prijatna reklamka kojato pravi edin moi prijatel v Digital Domain....
|
T'va neshto edin chovek li go e pravil???????? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2005 1:33 am Заглавие: |
|
|
Ne razbira se....pone 5 choveka sa rabotili po nego...
moja prijatel samo e modeliral modelite...i texturite sushto i e match-val sportistite s blend shape animation. drugite neshta sa praveni ot drugi hora. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2005 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Добре са се справили всички:) Но какво да си говорим. Хората там знаят какво да искат от една реклама. Определено е различно от панорама около бутилка:) и един надпис появяващ се с лайт бърст.
и аз го гледах покадрово. многократно:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2005 10:47 pm Заглавие: |
|
|
prosto e savarshenno. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 11:53 am Заглавие: |
|
|
Alex написа: | prosto e savarshenno. |
absoliutno!!!
p.s. de da mojeshe malko additional info da ima, neshto WIP, e takiva xtri ... she e mnogo qko da vidim kak se fabrikuvat takiva neshta. _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanslavov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 2:47 pm Заглавие: |
|
|
kato prodkcia e, kakto kazaha weche, perfektno :) no kato cialosten feeling niakak ne mi hareswa reklamata... struwa mi se mnogo nasechena i mudna... mislia si che za sportna reklama triabwa da e dosta po-dinamichna |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 5:52 pm Заглавие: |
|
|
Дълбоко се съмнявам това нещо да е минало през толкова много софтуери и клизми, просто задачата не го изисква... разгледай последния шот със ръгбистите точно в момента на разпадането им и ще видиш как е правено, всъщност има доста 2Д работа а относно симулацията не виждам смисъл да си усложняваш живота с експорт към худини да кажем.... риджит боди има навсякъде от години, тва си мисля по темата за кво кой и т.н.... _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deinterlance
|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 12:27 am Заглавие: |
|
|
TheViolator e 100% tochen.Tva e pipelina na DD.Znam go ot prqtel v dna koito poznava hora ot dd |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 4:32 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Дълбоко се съмнявам това нещо да е минало през толкова много софтуери и клизми, просто задачата не го изисква... |
Ti da ne ba4kash slu4aino v DD ? Ne sam te mjarkal po koridorite neshto... _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Не бе аз чистим кенефите 8) Мнение споделям бре не ме яжте, иначе в демото на худини ги има тези разпарчатии, явно не съм прав ма кво са чак нема нужда да се дъвчеме за таквоз нещо 8) А и да ходиш по коридорите не е кой знае ква гордост.... аре със здраве _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|