Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:41 pm Заглавие: |
|
|
samo pitane imam - spored teb svejo li e? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:44 pm Заглавие: |
|
|
dobre de. mai ne stana jasno 4e tuk ne se predstaviat prosto raboti za koito niakoi plashta shtoto tova si e tam rabota mejdu klienta i izpulnitelia. ideiata e tuk da se vidi niakakvo tvor4estvo a ne kebap4eta v 4iniiki, lipsata na vkus na niakoia bedna maika i kakvo li oshte ne koeto i bez tova ni zaliva ot vsiakade...
right? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:48 pm Заглавие: |
|
|
ADI написа: | една крива майка |
тва даже и на мен ми звучи вулгарно _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ADI
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:49 pm Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | dobre de. mai ne stana jasno 4e tuk ne se predstaviat prosto raboti za koito niakoi plashta shtoto tova si e tam rabota mejdu klienta i izpulnitelia. ideiata e tuk da se vidi niakakvo tvor4estvo a ne kebap4eta v 4iniiki, lipsata na vkus na niakoia bedna maika i kakvo li oshte ne koeto i bez tova ni zaliva ot vsiakade...
right? |
ОК чао мислех че това е форум за всички които имат желанието да се научат и правят някави "жалки" опити все от някаде трябва да се почне едно меню да направиш не е лесна работа. А тебе като са те родили научен евала ти давам! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:58 pm Заглавие: |
|
|
ADI написа: | ОК чао мислех че това е форум за всички които имат желанието да се научат и правят някави "жалки" опити все от някаде трябва да се почне едно меню да направиш не е лесна работа. А тебе като са те родили научен евала ти давам! |
Хайде сега да се обидим =)) Недей така - някои просто не могат да си контролират приказките. Но ВСЕ ПАК би трябвало да си видяла че средното ниво на показваните във форума работи е доста по-високо от нивото на нещата, които си показал/а/. Че сега започваш - това ясно, но по въпросните работи НЯМА какво да се коментира - наново. А и все пак из нета/книжарниците има литература по въпроса, почети по въпроса и поне малко вярвам ще почнат да ти се проясняват нещата =)
успех _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:44 pm Заглавие: |
|
|
emi ADI, horata tuk ti kazvat koe e zle a ti po4vash da razpraviash 4e klienta taka iskal. Toest ot tova se razbira 4e ti mojesh mnogo pove4e no zaradi klienta neshtata ne sa ok. Ta ot tam idva momenta da ni pokajesh neshto koeto si pravila bez da se suobraziavash s nikoi i taka da razberem naistina kakvo pravish?
Zashto se obijdash? Ne sum li prav? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ADI
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:31 pm Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | emi ADI, horata tuk ti kazvat koe e zle a ti po4vash da razpraviash 4e klienta taka iskal. Toest ot tova se razbira 4e ti mojesh mnogo pove4e no zaradi klienta neshtata ne sa ok. Ta ot tam idva momenta da ni pokajesh neshto koeto si pravila bez da se suobraziavash s nikoi i taka da razberem naistina kakvo pravish?
Zashto se obijdash? Ne sum li prav? |
Прав си но, много грубо влизаш. Аз още от начало писах че хич ме няма и исках на тези неща някакви конкретни забележки а сега разбрах че е толкова зле че няма от каде да се почне.
Дай ми някаква тема аз ще я разработя ще ти я покажа и ще коментираме понеже моита дейност е комерсиялна сега за една циганска сватба какво да направя. Ставали предложението ми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:38 pm Заглавие: |
|
|
nqmash si na ideq na kolko malko hora tuk deinostta im e nekomersiQlna... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:43 pm Заглавие: |
|
|
...а пък аз казах че съм много лювеобвилен на ICQ - не ми повтаряй грешките 'щото държа във форума да съм единствен и неповторим.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ADI
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:45 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | nqmash si na ideq na kolko malko hora tuk deinostta im e nekomersiQlna... |
Не съм се изразила правилно. Имах предвит че имам поръчки за много дребни неща от кото дори не вземам пари за труд |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Седни, погледай, почети, прави си опити, разучавай и после ни покажи това, което смяташ за най-добро и без оправдания.
Едва ли някой ще седне да ти дава задачи тука, защото е супер любопитен какво и колко можеш. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ADI
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 6:55 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | Седни, погледай, почети, прави си опити, разучавай и после ни покажи това, което смяташ за най-добро и без оправдания.
Едва ли някой ще седне да ти дава задачи тука, защото е супер любопитен какво и колко можеш. |
Права си! След година две пак може да се чуем дано да е за по добро |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 9:06 pm Заглавие: |
|
|
С повече желание и старание може и по-рано.
Питай SoulSurvivor :)) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|