Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ironhacker

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 10:48 pm Заглавие: Много добра идея за реклама на БТК |
|
|
Измислих много идейна реклама за БТК, обаче не мога просто е така да им се обадя и да им я кажа, защото 100% могат да я откраднат. Искам някой да ме напъти как точно да процедирам в тоя случай? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 10:56 pm Заглавие: Re: Много добра идея за реклама на БТК |
|
|
ironhacker написа: | Измислих много идейна реклама за БТК, обаче не мога просто е така да им се обадя и да им я кажа, защото 100% могат да я откраднат. Искам някой да ме напъти как точно да процедирам в тоя случай? |
kaji ya na nas :P hihi _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 11:04 pm Заглавие: Re: Много добра идея за реклама на БТК |
|
|
ironhacker написа: | Измислих много идейна реклама за БТК, обаче не мога просто е така да им се обадя и да им я кажа, защото 100% могат да я откраднат. Искам някой да ме напъти как точно да процедирам в тоя случай? |
Mozhesh da razchitash iztsyalo na discretnostta ni! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Не разчитай на възнаграждение, онези от МР отдела им, ако трябва да плащат на външен човек за идея... нали се сещаш колко ще се злепоставят пред началството си. Пък и определено няма такава практика в този бранш.
Съвета ми е : бъди пич, дай им една идея на тия смотаняци, че пак ще вземат да откраднат нещо, дето всички да сме го гледали. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 9:48 am Заглавие: |
|
|
NMNI са на "Калиакра" 5. Пари, съмнявам се, че ще получиш.
Преди половин година някъде Рекламна пауза прави конкурс за уонаби рекламисти. Уви предаването вече не съществува.
Ако пък смяташ, че имаш изумителен, но недооценен, рекламен талант, който иска да си остане фрийленс, пробвай се тук: www.openad.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 10:26 am Заглавие: |
|
|
обади им се по стационарния...:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 11:52 am Заглавие: |
|
|
чакай конкурс или друг тел. оператор!!! ама си я разработи че ше я забравиш :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 12:51 pm Заглавие: Re: Много добра идея за реклама на БТК |
|
|
sumo написа: | ironhacker написа: | Измислих много идейна реклама за БТК, обаче не мога просто е така да им се обадя и да им я кажа, защото 100% могат да я откраднат. Искам някой да ме напъти как точно да процедирам в тоя случай? |
kaji ya na nas :P hihi |
ма Сумо верно е прав... сподели я с нас, за да знаем като я реализират че идеята е твоя! :)) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Завери идеята си при нотариус със съответна дата и чакай на някой друг да му дойде същата и да я реализира. После може да ги щипеш за парички с претенцията, че е твоя.:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 2:38 pm Заглавие: |
|
|
ц не стаа щото само една фраза или кадър или цвят да е различен и... греда |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 4:40 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък имам страхотна идея как да решим петролната криза. Ама и аз незнам как да я патентовам, затова с кеф гледам как света се гърчи. Ами така де, като не са ми създали условия за да я споделя... _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 5:39 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Не разчитай на възнаграждение, онези от МР отдела им, ако трябва да плащат на външен човек за идея... нали се сещаш колко ще се злепоставят пред началството си. Пък и определено няма такава практика в този бранш.
Съвета ми е : бъди пич, дай им една идея на тия смотаняци, че пак ще вземат да откраднат нещо, дето всички да сме го гледали. |
бе не е съвсем така, има и изключения. преди 2-3 години, рекламата на Флирт с анимираните татуировки бе измислена от двама души от McCann Erikson за съвсем друга напитка, но не успяха да я продадат и пробваха при Flirt, успяха. Само че Флирт не бяха техен клиент, имаха си друга агенция. И стана така, че едната агенция продаде идеята на другата.
Та ако искаш да продаваш идея не е невъзможно. Агенцията на БТК е New Moment New Ideas. Но внимавай. Ако се случи така че някой да ти я свие не се впрягай много, особено ако не си я запазил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|