Graphilla.com :: Преглед на тема - За България Еър

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За България Еър

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Sami

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2003 11:54 am    Заглавие: За България Еър Отговорете с цитат

Понеже въпросът ме вълнува, а не мога да се включа в дискусията, ще наблегна на някои факти тук:
1. Никъде не бяха публикувани проектите на всички участници - само един списък с имената и данните им /ако някой има друга информация - ще е интересно да се видят/.
2. В списъка беше попаднала и една фирма - не знам как точно беше отговорила на възрастовите ограничения.
3. При обявяването на резултатите беше съобщено, че са поощрени 4 проекта, но нито помен за имената на авторите им.
Далеч съм от мисълта, че моите проекти са нещо кой знае какво, но като видях какво са избрали, особено пък надписа, направо не повярвах на очите си - това ли е съвременно, разчупено виждане, емоционално и т.н.
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2003 12:17 pm    Заглавие: Re: За България Еър Отговорете с цитат

Sami написа:

Далеч съм от мисълта, че моите проекти са нещо кой знае какво,

дай да виим м?
че ми е интересно кво праи младежта...?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2003 1:01 pm    Заглавие: Отдавна Отговорете с цитат

Sami написа:
Понеже въпросът ме вълнува, а не мога да се включа в дискусията, ще наблегна на някои факти тук:
1. Никъде не бяха публикувани проектите на всички участници - само един списък с имената и данните им /ако някой има друга информация - ще е интересно да се видят/.
2. В списъка беше попаднала и една фирма - не знам как точно беше отговорила на възрастовите ограничения.
3. При обявяването на резултатите беше съобщено, че са поощрени 4 проекта, но нито помен за имената на авторите им.
Далеч съм от мисълта, че моите проекти са нещо кой знае какво, но като видях какво са избрали, особено пък надписа, направо не повярвах на очите си - това ли е съвременно, разчупено виждане, емоционално и т.н.

fox беше пуснал темата: http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=473

Там имаше и линк с резултатите: http://www.mtc.government.bg/Presscenter/News/November/KONKURS/proposals.htm

Между другото, на страницата на МТ, когато кликнеш в/у линка с новото лого, ти се отваря пощата.

Дори и това не ги е подсетило!

Идиоти!

И още нещо - доста теми има по въпроса във времето...

И защо тогава нищо не се направи?!
Върнете се в началото
qc

Местожителство: Blagoevgrad

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2003 1:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Всички се оплакват - никой не показва какво е направил!
Or look ahead, but keep on turning?
Върнете се в началото
Sami

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2003 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

По въпроса за показването - приготвих си някои jpg-та, ама май не мога да се престраша. В момента и без това съм в някакъв професионален катаклизъм, та като чуя критиките, сигурно ще зарежа и дизайн, и печат, и ще хукна да ставам сервитьорка. Да си призная нямам художествено образование. Аз съм просто един тъп инженер, още по-лошо - инженерка. Работя предимно, разчитайки на интуиция и тук-таме на муза, ама тя музата, както пее Висоцки, малко поседи, че вземе и си тръгне.
А за втория линк - там има инфо за конкурса за име, както и някои картинки, но няма такава за конкурса за лого. Там информационното затъмнение е пълно. Според мен трябваше да изнесат по същия начин всички проекти. И поне да съобщят имената на поощрените. Иначе остава впечатлението, че нещо се крие.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети