Graphilla.com :: Преглед на тема - DemonKnight

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DemonKnight

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
xMedion

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2003 5:48 pm    Заглавие: DemonKnight Отговорете с цитат

Здравейте , за първи път поствам във 3d форума моя работа , и се надявам да не е за последен :-)... Значи започнах един проект ваканцията (добре че я има в защото иначе нямам никакво време) , та този проект представлява същество - нещо като елф обаче с такъв демонски произход което е със рицарски доспехи... аве може да кажете че няма връзка и смисъл обаче аз си го представям готино и ме кефи... засега сам направил само главата като все още и тя е wip ще променям доста работи но все пак... кажете кво мислите pls !

Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2003 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kato za nachalo shte ti kaja che kakto si go zapochnal kato go dobutash do sredata niama da mojesh da rabotish spokoino edin fail,scenata shte stane mnogo tejka.Pomisli nad varianta da go optimizirash,mojesh da izgradish nov po-nisko poligonalen model vurhu veche izmodeliraniq,zashtoto predpolagam che ne smooth-natata versiq sushto e tejichka.Inache glavata e mnogo gotina i nai-vajnoto nosi harakter...bravos:)Nozdrite obache neshto sa stranni v stranichniq render...Iskrenno ti preporuchvam da go izmodelirash sushtiq nanovo,zavisi na kva mashina bachkash...
xMedion

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2003 6:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi ne smoothnatata versiq ne e tezhka.. znachi az procediram tka tqloto i glavata gi modeliram kato low poly samo polovinata .. kogato go smetna za gotovo si go mirror i e pushka.. smqtam che za tqloto nqma da imam problemi (zashtoto nqma da e mnogo detailno vse pak she ima otgore neshto ) obache i sus dospehite naistina shte stane malko big... obache shi vidim... she se mucha :-)
Christo

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А хрумвало ли ти е някога, че многото итерации на Meshsmooth само подчертава несъвършенствата на модела ?

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skynet

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 2:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo qki ushi si ima taz glava i bradichkata e fenska :)
kak si pravil pricheskata?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети