Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fipeto
|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 10:20 am Заглавие: Molia za mnenia i komentari na tozi web site.10x |
|
|
http://www.emaps.bg/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Ами като дизайн е доста грубичко направено. Скучничко е също и бих казал сгъчкано. Колкото до идеята на сайта - харесва ми определено. Но реализацията засега поне не е добре. Порових се доста из картата и бих казал, че е доста нефункционална. Чака се доста за зареждането, праща те някъде дет много не разбираш къде е. Абе де да знам, не е много в помощ. Ако взмеш я направиш някак си да се зарежда отначало цялата и да не се чака после толкова при взеки зуум или мърдане по картата. Абе иска още работа. Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 7:27 pm Заглавие: |
|
|
-> нефункционален
-> некрасив и неподреден добре
->труден за ориентация и разберане
-> изнервящ |зареждане...| |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 9:25 pm Заглавие: |
|
|
-> 55-ти _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fipeto
|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 7:33 pm Заглавие: komentari |
|
|
Mda. 10x za komentarite. Za skorosta e izvestno i shte bude korigirano(ne e nikak prosto). Celta na tozi site e poveche funkcionalnost, taka che komentari nekrasiv, truden za orientirane sa chudesni i naistina shte gi ocena ako sa podplateni s niakvi argumenti. (za tova i mi preporuchaha da postna v tozi forum) - mislia che kompetentni hora go poseshtavat..10x. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|