Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LooseCannon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Space Marines, a? :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LooseCannon

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 7:58 pm Заглавие: |
|
|
хахахах.
Беше ме ударила тая вълна.
Чекам критики обаче ;)
Не са кой знае какво, щото треа малко да си седна на задника.
А и само това ми прие сайта да се качи, на другите дава грешка, но схе намеря на4ин и другите глупости да кача. _________________ You can fool some people some times, but you cant fool all the people all the time. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Яко Warhammer 40000 :)
"...щото треа малко да си седна на задника. "
Още работа се иска, засега няма много за критикуване. Успех! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LooseCannon

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 2:18 am Заглавие: |
|
|
Не се оправдавам, но под "...да си седна на задника..." имах в предвид не да по4на да рисувам повече защото аз не спирам по принцип, а имам в предвид да направя нещо завършено и старателно, а нек'ви скици ;)
Иначе да беше ме изпраскала вълната на Бойния Чук преди 1 година тия работи не са мнооооого нови ама скоро ще завърша една и ще я кача, просто нямах много на а4 сичките са ми на по-големи листа и нямам как да ги сканирамтая явно на части ще я сканирам щото е 35/50 :) _________________ You can fool some people some times, but you cant fool all the people all the time. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LooseCannon

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 2:25 am Заглавие: |
|
|
Пък и не виждам ко има да ми се подигравате във 4аста за илюстрациите и графиките толкова орки видях че направо ми става глупаво, тъй че недейте много да се подигравате....а да и Кузмич нищо лично,но от художници знам че винаги има какво да се критикува и коментира.
Но си прав малко показах.
Имам и въпрос, понеже на много места видиях употреба на фотошоп, задължително ли е за тея картинки? Щото аз съм си свикнал на ръка да си правя сичко. _________________ You can fool some people some times, but you cant fool all the people all the time. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 2:27 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Space Marines, a? :)))) |
тоз последния ник'в марин не е :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LooseCannon

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 2:33 am Заглавие: |
|
|
Ти ковеш ли се??!!
ХАХАХАХА. Не е важно кво е бе братче, важно е как е направено и няма да е зле да ми отоговориш на въпроса..... _________________ You can fool some people some times, but you cant fool all the people all the time. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 3:39 am Заглавие: |
|
|
LooseCannon написа: | Ти ковеш ли се??!!
ХАХАХАХА. Не е важно кво е бе братче, важно е как е направено и няма да е зле да ми отоговориш на въпроса..... |
Я, да си имаме уважението, моля.
Мухаха? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 3:43 am Заглавие: |
|
|
всъщност какво значи "да се ковеш"? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LooseCannon

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 3:46 am Заглавие: |
|
|
Няма значение, шегувам се. _________________ You can fool some people some times, but you cant fool all the people all the time. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LooseCannon

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 3:54 am Заглавие: |
|
|
I kvo uvajenie po dqvolite kato dori vuprosa mi ne beshe uvajen.
Az vi pitam, vie se ebavate, znam 4e imam super mnogo da u4a, znam 4e sam mnogo dale4e ot opredelenieto dobur, znam 4e kolkoto pove4e se usavarshenstvam tolkova poe4e she otkrivam kolko sam zle, no tfa ne zna4i 4e trea da se ebavate.Drugoto koeto e ne sam go kazal s cel neuvajenie, zashtoto po default ne uvajavam hora koito ne poznavam a gi za4itam kato otdelni li4nosti.
Ni6to li4no, ama ebasi iskam mnenie, a polu4avam nekfi ebavki v takuv slu4ai az vaobshte ne vijdam ko tursa tuka. _________________ You can fool some people some times, but you cant fool all the people all the time. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 9:15 am Заглавие: |
|
|
"Айде и аз да си покажа простотията пред хората" това ли ти беше идеята на представянето тука?! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StellaHeaven

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 11:58 am Заглавие: |
|
|
kakto i da e..neshtata si zaslujavat vnimanieto
i sred mnogoto novodoshli,malko imat talant...
Loose Cannon: CHUK SA! _________________ .::be real::. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 12:22 pm Заглавие: |
|
|
и аз съм завършил приложното, но с тези работи дето показваш биха ме резнали още на приемния.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LooseCannon

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 6:14 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | и аз съм завършил приложното, но с тези работи дето показваш биха ме резнали още на приемния.... |
Добре бе аз дали не казах 4е са много стари и 4е сам напреднал.
А ти каква специалност си завършил?Колкото до приемния бях у 4елната 4-ка ама няма зна4ение.Аз дори не съм и завършил още!
Както и да е, Стрела мерси за комплиментите, но тея неща са мнооого зле , колкото до талант, дано не си го казала за мене и тъй като няма уважение тука и сички са кои от кои, ПО, от целия форум на много малко хора свалям шапка един от които е Кузми4 (респект).
По нататък ще ка4а по нови неща, които не са на по 1 или 2 години.
НЯМА ДА ИЗЦЪКВАМ НЕЩАТА, САМО И САМО ДА СЕ ХАРЕСАМ НА НЯКОЙ! _________________ You can fool some people some times, but you cant fool all the people all the time. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kreksofin

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Аз се чюдя на арогатноста на някой хора в този форум. Супер е, вижда се потенцияла, прекланям се пред таланта и истински ви се радвам че ви има и творите. Не сам завършил нищо за съжеление, виждам какво могът някой от вас и се радвам че сте българи, макар някой да не работят в Бг.
Но защо е всичко това с дипломите, и кой колко по можел и така нататък.
Мисля че не си заслужава целия този шлак. Коригирайте и съветвайте тези които немогът толкова според вас, но не го разбирам това да убиеш желанието на някой с доказване. Подобни вълни се носят из доста теми в форума. По отношение на представящия се мисля че всичко се постига с желание и постоянство. По твой си начин казано "да си седнеш на задника" мисля че е правилната посока. И на този етап макар стари и незавършени може да се каже че в теб има хляб, казвам го като не толкова компетентен човек. С уважение........ _________________ Domine Quo Vadis |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Kakav go igrae6 - sardit mladej? Horata prosto iskat da ti kajat, 4e e
neobhodimo po-seriozno otno6enie kam tova koeto pravi6. Nikoi ne ti
govori 4e trqbva da izcaka6 ne6to za da moje da bade6 priet vav foruma... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 2:08 pm Заглавие: |
|
|
"ковеш ли се", "чук са"...фащат а?! Стана като на басс парти, а пък пича накрая взе, че се обиди. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 9:16 pm Заглавие: |
|
|
4ovek moieto mnenie e 4e ima6 svoevo roda tvoi si spcifi4en stil na risyuvane ,koeto te pravi interesen avtor za razglejdane .Mdaaaa interesno no naistina mai 6te triqbva da si sedne6 na zadnika malko za otraboti6 niqkoi elementi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|