Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
playdough man

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 11:30 am Заглавие: Представяне |
|
|
Здравейте, казвам се Трайко Трайков на 17 от София. Скоро научих за този форум и като го разгледах останах изумен.. толкова хора с толкова много талант на едно място... За мен мога да кажа, че се занимавам с web design от 2-3 месеца та още съм доста начинаещ но имам желание да се уча и същевременно да напредвам (през това време научих html, css и все още разучавам Adobe Photoshop, с който имам малък опит от преди).
Сега, на фона на другите неща тук, може много да се изложа, но бихте ли дали някаква критика относно дизайна на този сайт, който направих само за упражнение, но като цяло може да се превърне в лична страница на някой (моля не гледайте посланието на логото, то е просто примерен текст):
http://bloger.hit.bg/
Също едва ли има някакъв смисъл, обаче ще опитам да кандидатствам в Потребителската група "Уеб Дизайн" със скромните ми няколко странички, които знам че не са нищо особено и имат доста грешки относно изпълнението:
Личният ми сайт (и вторият ми сайт като цяло) с огромното си меню: http://carnophage.hit.bg/
На тази страница правих сам картинките: http://teneke.hit.bg/
И новият оранжевичък, които в момента търпи промени:
http://bloger.hit.bg/
В момента работя и по още един, но не е напълно завършен и ще го презентирам като стане. _________________ I'm the backward man, I'm the backward man, I can walk back as fast as you can! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 3:45 pm Заглавие: |
|
|
E na 17 si samo i kato gledam ne se spraviq6 nikak zle ,ataka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 4:41 pm Заглавие: |
|
|
prodaljavai -mnogo dobre za tazi vazrast |
|
Върнете се в началото |
|
 |
playdough man

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 12:22 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ви, наистина се радвам, че мислите така. Имам само една молба- ако може някой професионалист в областта на web design-a да изкаже мнението си, макар и отрицателно.. Единственото, за което моля е да бъде искрен (или съм толкова зле, че дори няма смисъл от отговор). Ясно ми е, че няма да ме приемете в потребителската група, но моля ви просто кажете нещо относно проектите- някой съвет, критика или каквото и да било. Благодаря. _________________ I'm the backward man, I'm the backward man, I can walk back as fast as you can! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 12:27 pm Заглавие: |
|
|
Много добре не бих казал. Доста са грубовати нещата. Пробвай да не правиш толкова големи детайли. също гледай да ги изпипваш да изглеждат по-фино. Виж си например сенките. Изключително груби и натрапващи са. Менютата също. Поработи върху тия неща и давай напред. Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
playdough man

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 12:41 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти chono, наистина като се загледах си прав за тези неща (личният ми сайт и метланият са под всякаква критика, обаче ми бяха първите сайтове изобщо, така че там е разбираемо). За в бъдеще ще се вглеждам повече в детайлите. Само се чудя дали с оранжевият (той е последният, който правих) съм отстранил някои от тези проблеми и въобще дали напредвам или тъпча на едно място? _________________ I'm the backward man, I'm the backward man, I can walk back as fast as you can! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 6:05 pm Заглавие: |
|
|
Да, той е по-добре от другите, но и там има доста кусури. Напредваш. Така че продължавай. Ще стане, ама с много много часове монитора. Като имаш нови неща показвай, ще те насочваме :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
playdough man

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 8:54 pm Заглавие: |
|
|
Мерси chono, наистина ме зарадва с мненито ти. Бъди сигурен, че първо тук ще изложа следващата си работа :) _________________ I'm the backward man, I'm the backward man, I can walk back as fast as you can! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 11:22 am Заглавие: |
|
|
ДОбре, чакаме следващите. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
playdough man

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 3:53 am Заглавие: |
|
|
Еми както казах- ето го последният проект. Идеята за формата на сайта и менюто я копирах от един темплейт в templatemonster, но всички картинки съм правил сам (фотографийте само съм редактирал).
Та кажете какво мислите. На мен нещо не ми харесва как станаха нещата при секцията за контакти и ако може да дадете идея как да я променя...
http://traykov.hit.bg/
Другото ново нещо, което правих е това- идеята беше да направя сайт без картинки, но то едвали ще ви заинтригува :D. _________________ I'm the backward man, I'm the backward man, I can walk back as fast as you can! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
playdough man

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Не разбрах какво имаш в предвид, линка не ми го отваря.. _________________ I'm the backward man, I'm the backward man, I can walk back as fast as you can! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
playdough man

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 9:06 pm Заглавие: |
|
|
Значи ако имате проблем с хостинга на hit.bg последния сайт го качих и тук:
http://brada.5gigs.com/
Съжалявам за двойния пост но е така като няма бутонче "Промени"  _________________ I'm the backward man, I'm the backward man, I can walk back as fast as you can! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2005 2:27 pm Заглавие: |
|
|
това последното може да се получи ако се оправи менюто.... сега е някво обикновено и скучно... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
playdough man

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2005 1:40 am Заглавие: |
|
|
Смисъл под последното да разбирам новият ми личен сайт (traykov.hit.bg) ли? Какво мога да му оправя на менюто- бутончетата ли, или? _________________ I'm the backward man, I'm the backward man, I can walk back as fast as you can! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2005 12:20 pm Заглавие: |
|
|
playdough man написа: |
Идеята за формата на сайта и менюто я копирах от един темплейт в templatemonster... |
No comment! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
playdough man

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2005 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Еми да, ама поне си признавам, пък и доста неща промених, така че сайтовете далеч не са еднакви, ама както и да е..какво да променя по менюто кажете? _________________ I'm the backward man, I'm the backward man, I can walk back as fast as you can! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2005 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Няма лошо да гледаш други сайтове и да събираш идеи. Но това с копирането не е добре. Все пак ще коментираме твои сайтове, а не тези на темплейт монстър. Давай още, ама твои... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
playdough man

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2005 10:00 pm Заглавие: |
|
|
Разбирам ви и сте много прави, ама като го видях толкова ми хареса, че не се сдържах :(
Сега работя по нов, за сега е готов само на картинка, иначе до седмица-две ще го направя и на код, и ще го покажа :). _________________ I'm the backward man, I'm the backward man, I can walk back as fast as you can! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2005 11:47 pm Заглавие: |
|
|
playdough man написа: | Разбирам ви и сте много прави, ама като го видях толкова ми хареса, че не се сдържах :(
|
golem fen sum ti ve4e (: taka de v dobriq smisul (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|