Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
raf

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 4:29 pm Заглавие: 3D predstaviane NEW |
|
|
Nechto novo s koeto si igrah :)
1. [img]http://newraf.hit.bg/4.bmp[/img]
[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 4:29 pm Заглавие: |
|
|
[img]http://newraf.hit.bg/6.bmp[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 12:26 am Заглавие: |
|
|
Дай още.... само с това не става... /предполагам се сещаш, че това може и на Corel да се направи / - nothing personal _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 2:35 pm Заглавие: eto ochte |
|
|
3.
4. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 4:38 pm Заглавие: OCHTE |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 1:54 pm Заглавие: ochte edin render |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Raf, братле, извини ме, ам атия бомбони... си мисля че ще ми счупят зъбите. Железни са, в истинския смисъл на думата. Иначе за кутията, мисля че червеното трябва да е по тъмно и наситено. Сега е доматено и не стои вкусно дето се вика. И тази лила дето плъзва... не знам. На мене ми стои "отровно". За 3д-то никакво мнение не мога да дам, щото... не фащам от тая работа _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 10:38 pm Заглавие: |
|
|
Hmm, ne6to ob6to s tova, 6toto mislia 4e modela sum go vijdal, daje imam i spomeni ot rendering history-to mu.
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=11046
Ne me kefi taka... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 11:07 pm Заглавие: |
|
|
модела определено не е същия - въпреки че модела телеофн е същия :).
канделеро загледай се в подробностите - крайните бутони на клавиатурата , горе екрана.... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2005 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Blagodaria za mneniata VI! A za telefona moga da kaja ,4e ima obchto! Modeliraneto na pokazania telefon e moe! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
trick_979
|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2005 6:28 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey towa e to4niat model na redndvania ot MEN telefon, samo 4e Rafi ne e gotino taka da iznasiash neshtata ot nashia ofis... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2005 8:14 pm Заглавие: |
|
|
trick_979 написа: | ConcreteDonkey towa e to4niat model na redndvania ot MEN telefon, samo 4e Rafi ne e gotino taka da iznasiash neshtata ot nashia ofis... |
Vyarno li ne e gotino? A gotino li e ti da puskash telefona v 3Dto i edna duma da ne obelish naprimer, che nyakoi drug go e modeliral?
Ako kolegite ot 3D sa nayasno sus situaciata, to priemi izvineniata mi. V protiven sluchai mislya, che e leko nekorektno. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2005 8:53 pm Заглавие: |
|
|
явно съм се заблудил че е различен :) , имаше малки разлики които сигурно са ме подвели...
значи как да разбираме ситуацията - модел за работа - рендван от един моделиран от друг ? _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2005 8:56 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | trick_979 написа: | ConcreteDonkey towa e to4niat model na redndvania ot MEN telefon, samo 4e Rafi ne e gotino taka da iznasiash neshtata ot nashia ofis... |
Vyarno li ne e gotino? A gotino li e ti da puskash telefona v 3Dto i edna duma da ne obelish naprimer, che nyakoi drug go e modeliral?
Ako kolegite ot 3D sa nayasno sus situaciata, to priemi izvineniata mi. V protiven sluchai mislya, che e leko nekorektno. |
Много съгласен... хубаво е да се казва кой какво... а за мрежата на телефона ако се притеснявате чак толкоз:) Нищо особено не е;) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 12:43 am Заглавие: |
|
|
Мисля, че нещата са далеч по-сложни и най-вероятно само те двамата си знаят кой какво и т.н.
И да се нападат страните остро без ЗНАНИЕ на ситуацията е също некоректно, но това е друга мисъл... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 1:02 am Заглавие: |
|
|
Candelero написа: | Мисля, че нещата са далеч по-сложни и най-вероятно само те двамата си знаят кой какво и т.н.
И да се нападат страните остро без ЗНАНИЕ на ситуацията е също некоректно, но това е друга мисъл... |
Predpolagam tova e tvoeto izvinenie kum Raf za tova, che 3 posta po-gore go obvini v krajba, bez da imash kakvato i da e informacia.
Popravi me ako gresha. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 1:41 am Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Candelero написа: | Мисля, че нещата са далеч по-сложни и най-вероятно само те двамата си знаят кой какво и т.н.
И да се нападат страните остро без ЗНАНИЕ на ситуацията е също некоректно, но това е друга мисъл... |
Predpolagam tova e tvoeto izvinenie kum Raf za tova, che 3 posta po-gore go obvini v krajba, bez da imash kakvato i da e informacia.
Popravi me ako gresha. |
SURE !
Теоретично не съм имал намеци за кражби или квото и да е... а по-скоро:
това, че ако човек иска права ЗА СЕБЕ СИ, е малко тъпо да се представяш с Общ продукт на цяла фирма... особено когато видимо се вижда кое какво е... извинявам се към raf, ама мислиш ли, че с един шоколад може да се искат спец.права... /за мен е малко несериозно погледнато/
А до това дали имам инфо по случая, си запазвам за себе си...
PEACE ALL of You... .)) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 9:00 am Заглавие: |
|
|
E az ne sum iskal prava za nikogo :), nai-malko za Raf. Shokoladovite bonboni ne stavat, tova e ochevidno. S po-prednia si post ne vzimam strana. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|