Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
boreworm

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 7:07 pm Заглавие: Още 2 госпойци:( |
|
|
Поредната серия изцепки:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2005 11:22 am Заглавие: |
|
|
ахаха Боре, що си ги направил толкова малки, така хората не могат да видят че на първата гърдата й се вижда:)
иначе както винаги картинките са супер-мене ме кефат х) _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bocho

Регистриран на: 22 Юли 2005 Мнения: 455 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 3:20 am Заглавие: |
|
|
ami qki s spored mene.Shte kaja nedostatucie koito na pruv pogled mi napraviha vpechatlenie: purvta e mn razdvijena dobra.No vtorata e s malko mujka struktura,verno moje da e po gruba no vse pak trqbva da e po razlichno.Inache vtorata kato razrabotka na cveta na plutta mnogo si go idokaral pravo.Mn jiva sedi plutta,daje v purviq moment se zachudih dali ne e snimka _________________ http://bochoart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 3:52 am Заглавие: |
|
|
Харесва ми на първата скицата, още можеш да я разработиш. Втората обаче ми стои пластмасова... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 5:41 am Заглавие: |
|
|
абе, не те ли е срам да си оставяш така ръцете!!!!! келеш такъв! я, марш в ъгъла да се посрамуваш малко.....:(
имайки предвид какво праиш обикновено, теа две гуспожици са мноу зле. сори. аре, стегай се, да не кажа на дрончо да те стегне.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
boreworm

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 11:28 am Заглавие: |
|
|
Мерси на всички. Освен на Сибила! Ти па ко разбираш, ва:) И ни мъ бъркай с оня тип Satanasov! Особено пред хората! Аре да се не обиждаме, че ако аз почна..;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 11:36 am Заглавие: |
|
|
men puk po-mi haresva vtorata. ima mnogo silen silued, materialna e stanala. Purvata malko i e usukano prednoto kolqno i kato cqlo ne mi stoi dobre, natejava mi qko ot ednata strana. No vtorata mnogo me kefi moje bi shte q dorazrabotish (yeah, right) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Като изключиш, че втората въпреки, че има цици прилича на мъж :) е ного материална да! Първата поне е по-женствена, но на лицата им трябва още, за да станат женски :)
Определно първата е по-добра!
Втората никак не ми харесва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 2:49 pm Заглавие: |
|
|
boreworm написа: | Мерси на всички. Освен на Сибила! Ти па ко разбираш, ва:) И ни мъ бъркай с оня тип Satanasov! Особено пред хората! Аре да се не обиждаме, че ако аз почна..;) |
добре бе, шизофреник такъффф! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Nqma sex vav tiq macki!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 3:35 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Nqma sex vav tiq macki!!! |
Мда, прав си, тамън се чудех какво не ми е точно :) _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
boreworm

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 7:30 pm Заглавие: |
|
|
За сега оценката клони към слаб 2:( Аз пък си ги харесвам:):) Пък и толкоз мога. Гня. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 11:31 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Аз пък си ги харесвам:):) |
Aaa, ще ти мине, да не се плашиш;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 11:34 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Като изключиш, че втората въпреки, че има цици прилича на мъж :) е ного материална да |
Imenno, nqkva nahusana i voinstvena e, i ima nujnata sila da si varti orajieto. I e gotina tochno zatova, i nqma nujda ot sex vav sebe si, za da e dobre. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 12:28 pm Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | wicky написа: | Като изключиш, че втората въпреки, че има цици прилича на мъж :) е ного материална да |
Imenno, nqkva nahusana i voinstvena e, i ima nujnata sila da si varti orajieto. I e gotina tochno zatova, i nqma nujda ot sex vav sebe si, za da e dobre. |
Ми тогава без циците ше е най-добре :)
Не, сериозно ! boreworm - не да разправяш, че не можеш, защото всички знаем, че е обратното! Просто точно тази ... жена не е такава :)
Иначе са си супер ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
boreworm

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 1:31 pm Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | wicky написа: | Като изключиш, че втората въпреки, че има цици прилича на мъж :) е ного материална да |
Ей това точно щяха да са и мойте думи. Мортлег, изпревари ме и сега ти обра критичните поцъквания с език:):) Нищо де, мерси за градивната критика. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 1:49 pm Заглавие: |
|
|
ааа
без оправдания!
иначе и така можеш да се измъкнеш, да :) |