Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
deranged

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 12:54 pm Заглавие: zoom in vegeta |
|
|
[/img] _________________ close one eye
just walk by |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 2:18 pm Заглавие: |
|
|
вегета винаги ми е изглеждала фина, изящна, въздушна
а тук в някакво ново амплоа _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AVEL

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 3:20 pm Заглавие: |
|
|
aaau maq ,losha tema otvorI! :X samo precizniqt samokontrol me spira da pusna nqkolko kadyra
tezi sa super qki (stranno zashto kato ,nqkoi pokaje naistina fotomnipulaciq i retush, koqto e s cel osyznat proces na FOTOmanipulaciq, a ne "korigirane" ,za da stane " kato vse edno e snimano super qko" vsi4ki mlykvat ama karai de ...)
mim. no comment _________________ all my useless advice
all my hanging around |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | stranno zashto kato ,nqkoi pokaje naistina fotomnipulaciq i retush, koqto e s cel osyznat proces na FOTOmanipulaciq, a ne "korigirane" ,za da stane " kato vse edno e snimano super qko" vsi4ki mlykvat |
Не мога разбира се да говоря от името и на другите (които са част от всички), но мен лично най-малко ме занимава процеса чрез които нещо е постигнато. Предимно ме занимава дали ще ме грабне, дали ще ме накара да чувствам нещо, дали ще ми е красиво.
Не успявам да намеря основание и мотивация да отдавам твърде голямо значение или да се прехлaсвам по определени процеси.
Все едно да се радвам повече на една красива жена спрямо друга, защото родителите на първата са я направили по по-интересен, труден, леко занаятчийски начин. Ами не ме интересува как точно са я направили.
А за да вляза в темата - първата ми допада много :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 5:17 pm Заглавие: |
|
|
моят коментар си е в положителен смисъл
(да уточня за неразбралите) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deranged

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 1:00 am Заглавие: |
|
|
Vladi, dawaj puskaj! :)
simo: az pyk namiram za super o4arowatelno da znam na NQKOJ neshta kakyw im e bil protzesa.. prosto e tolkowa interesno da znaesh, pyk posle i da opitash i takiwa mi ti raboti... progress, interes, entusiazym :) ama de da znam sega... twoq si rabota, no upreks! :)
radwam se 4e wse pak na nqkoj mu se haresaha... tuka komentarite nnikoga ne sa mi bili mnogo
P.S. po tiq snimki samo da kazha.. ama gram comp manipulatziq nqma ! :)
mozhe i oshte da pusna :) _________________ close one eye
just walk by |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 1:44 am Заглавие: |
|
|
Не съм симо :)
Както и да е, АВЕЛ провокира, а аз просто се опитах да кажа, че не отдавам твърде голямо значение на процесите, ако това което виждам ми влияе. Може би не се изказах добре.
Това не означава, че не мога да разбера удовлетворението, което някои изпитва използваики някакви процеси... все едно какви... дигитални или не. Не изказвам неодобрние към това... просто аз не бих могъл да оценя нещо положително само защото е използван (дори и интересен за мен) процес.
Може би АВЕЛ е имал предвид, че е разочарован от това, че не се коментират въпросните процеси :). А за да се включи някои с коментар тогава вероятно е необходимо да има някаква идея или подготовка, знам ли.
За коментарите... вече не мога да си обясня защо се очакват коментари... и какви коментари точно се очакват... за какво са им на хората, които ги очакват и т.н.
Аз обичам оффтопици. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 1:59 am Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Не съм симо :)
... просто аз не бих могъл да оценя нещо положително само защото е използван (дори и интересен за мен) процес.
|
Именно, нека не оставяме процесите да надвият формата. Нека силата бъде с нас! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AVEL

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Sumo , abs. ! 4esto se ulovqm v preigravane na tema manipulaciq ,komentara mi beshe po skoro shega :) , estestveno sym pristrasten otvsqkyde - hem e manipulirano, hem e vegeta :))) ....drugot e dylga tema
Mim . znam :) razbrah go napylno
Snooper, bravo boec ,bravo! 6! Boi po nevernicite! Da jivee 4istotata na formata ! _________________ all my useless advice
all my hanging around |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nyshtia

|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2005 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Seriqta e 4udesna. Na men 2rata mi e liubima... tova 4e se vijdat samo edni o4i :) _________________ photo group naos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|