Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 12:34 pm Заглавие: Сбъркани приказни герои |
|
|
Към серийката ще добавя и останалите скоро. За сега имаме вещица (разбира се:)), която има проблеми с магиите и за това неволно превръща принцовете в жаби :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Жестоко! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
boreworm

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Както вече казах на друг форум: СЬЕЕЕЕЕЕКС!!!!
:):) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 1:52 pm Заглавие: |
|
|
:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 4:43 pm Заглавие: |
|
|
е супер е ь),наистина напомня на царицата,единственото което ме претеснява е това,че след като си поставила сянки,май трябва ясно да
се разграничават земя и въздух,сега действа объркващо изгледа като облаци ,а има доста твърди сянки,а и това празно пространство горе в ляво? някво хвуркато може да сложиш,ако е за тетрадка ясно ь),май прекалих с съветите,пак и не съм много сигорен> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 5:02 pm Заглавие: |
|
|
Мерси ви!
gb - мда
трябва да има нещо горе в ляво и сигурно ще е логото на фирмата, защото таз девойка е част от рекламната им кампания и освен всичко е рекламно лице :)
Относно облаците и сянката... може да пробвам да я поразмекна малко - имаш право! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 9:00 pm Заглавие: |
|
|
Wicky risuvai Akvarel bre momi4e talantlivo. Taka s PhotoShopa ne previ6 ni6to(( Narisuvai edno molqte i 6te razbere6... O4akvam... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 10:23 pm Заглавие: |
|
|
predpochitam da ne se burkam i da davam komentari na hora koito si go mogat zatova i izbqgvam da puskam v taq chast na foruma ... puk i nishto novo nqma da kaja ama ... Wicky neveroqtno e kakto vinagi :))) mnogo mnogo se radvam kato vidq nqkoq tvoq risunka _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 10:25 pm Заглавие: |
|
|
Vijtore
Имам цяла книжка нарисувана с акварел ! Обаче файда никаква... последното, което чух беше "ама тези неща сега са много по-добри от Уики, която е нива под тях" :(
Какво да ти кажа... И аз знам къде е истината иначе :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 11:05 pm Заглавие: |
|
|
Ha koi ti gi kazva tiq ne6ta? Pokazi molqte ne6to ot tova album4e. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 1:48 am Заглавие: |
|
|
scrape - мерси :) но и другото е вярно... малко тесногръди са повечето хора относно комерсиалното изкуство!
Присъствах на една комикс дискусия на скоро ;) и там също споменаха комиксите, които се рисуват на ръка като отживелица. Също така е наложен един американски стереотип, който се смята за най-добър!?! даже един човек имаше смелостта да каже, че американските комикси вървели повече от българските, защото в България нямало достатъчно добри професионалисти ?!? Ами докато има такова мислене - няма да има качествено изкуство, защото просто не му дават път...
И след тази плеяда:)) Viktor M. - може да не си виждал Уики. Ето 1-2 странички :
http://www.tonypetroff.com/preview/28.jpg
http://www.tonypetroff.com/preview/29.jpg
http://www.tonypetroff.com/preview/31.jpg
но аз не съм спряла да я рисувам (в свободното си време;)
с останалото си изкарвам хляба |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 11:06 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | scrape - мерси :) но и другото е вярно... малко тесногръди са повечето хора относно комерсиалното изкуство!
Присъствах на една комикс дискусия на скоро ;) и там също споменаха комиксите, които се рисуват на ръка като отживелица. Също така е наложен един американски стереотип, който се смята за най-добър!?! даже един човек имаше смелостта да каже, че американските комикси вървели повече от българските, защото в България нямало достатъчно добри професионалисти ?!? Ами докато има такова мислене - няма да има качествено изкуство, защото просто не му дават път... |
Абре да попитам, ти за каква дискусия говориш, защото ако е за същатата на която и аз присъствах то дискусията никаква я нямаше !!
Иначе момата е много убава, както винаги.... Много ме радва това детайлче с завъртулката точно под окото, аз лично бих го използвал по смело, ей така да има :) _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | "ама тези неща сега са много по-добри от Уики, която е нива под тях" |
Е, това не е за вярване вече!!!
Аз като го видях за първи път страшно се изкефих че някой прави комикс с акварел.
Един преподавател на всеки мой, крайно несръчен, декор винаги казваше " Има една Мая, рисува като мъж с акварел!", трябва да им го пратиш да им се накара;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 3:42 pm Заглавие: |
|
|
atmos - в хамбара в четвъртък - на Елекс Султанов - за комиските. Ми каква да е, като никой нищо не посмя да си каже (в това число и аз:)))
Имаше някои неподготвени изказваня от някакви хора, които бяха крайно... неподготвени :) Иначе Алекс си каза каквото трябваше май ;)
ma4u4a - кой е този твой учител ?!? :)) Че аз доста време рисувах с акварела доста ... неакварелно :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Ми Веселинов (много често взех да го споменавам тоя човек) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 3:53 pm Заглавие: |
|
|
Хахаха
ми да
няма кой друг да е :))) Много поздрави да му пратиш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Бе, чесно казано ако ме види така ще ме поздрави той мен, чеее...
Ще пробвам де... ама ме е страх да му се обадя... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 4:33 pm Заглавие: |
|
|
ma4u4a написа: | Бе, чесно казано ако ме види така ще ме поздрави той мен, чеее...
Ще пробвам де... ама ме е страх да му се обадя... |
Виж си хороскопа за деня преди да отидеш, и неговия също+pray:) Мога да му предам поздрави, очертава ми се да се виждам с него често напоследък.
Яко ес олуейз, Бочева:D _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 4:35 pm Заглавие: |
|
|
Той коя зодия е?:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 6:05 pm Заглавие: |
|
|
Вики - аз не бих се поддавал на такива мнения, не вярвам че и ти си се поддала... няма лошо в дигиталните комикси, но живата рисунка си има своята прелест.. аз мисля че Уики е много готин комикс и е хубаво че не "американски" според мен световете които създаваш водят с едни гърди, най-малкото с колорит...
а че в България нямало артисти.. абе тоя му трябват два шамара зад врата и да ходи на село...
а инче акварелно усещане и в Фотошопа можеш да постигнеш, просто работи с твърди четки... абе предполагам че знаеш...
много са готини - просто не спирай да рисуваш ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|