Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
кирил
|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 6:42 pm Заглавие: niakolko stranichy |
|
|
eto niakolk ostranichi ot dvata mi comixa samo da vididite kato still inache skoro shte vi postvam chiala presentachia na flash
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 8:39 pm Заглавие: |
|
|
vtoriq e po dobur. I kato stil i kato iz4istenost. Taka mislq. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 2:02 am Заглавие: |
|
|
Ми мен ми харесва и първия, зашото е раздвижен и интересно решен като разкадровка! Определно има още какво да се иска по типажите, а и трябва да внимаваш в опита си да разчупиш рамките да не правиш прекалени неща и да изкарваш историята съвсем на свобода:), защото рискуваш да се разпилее така. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 11:12 am Заглавие: |
|
|
Определено изглежда интересно и някак не, като всичко останло на пазара, което е много хубаво, но на места ( според мен ) линията ти не стой много убедително и ти се губи малко ефекта който си гонил. Визирам най вече на първия комикс последните картинки, като например тази с пушката _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 2:34 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | например тази с пушката |
Този кадър направо си е от друг комикс
А в първия ти кадър, типажите се сливат с декора, внимавай с щриха и наистина поработи върху линията и типажа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кирил
|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 8:13 am Заглавие: |
|
|
blagodaria za komentarite ....zanchi kvo e tipadj....tozi purviat mnogo se lee...osobeno po niakoi ot drugite stranichi i ako zabelezete sum photoshoval po depbeli linii vurhu iztinsky linii za da definiram stranichata malko po dobre. No mi beshe purviat comix, i neznaex kmogo kvo tochno da pravia taka che opitavah mnogo razlichi neshata...kato tozi mrusen still...inache za stranichata s pushkata ne te razbiram tochno kakvo iskash da kazesh, misla che liniata mi e dosta tocha....problema e che tozi panel e mnogo chist...a tochno tuzi stranicha e edin mnogo golam composite zushtoto imah mnogo problemy sus layouta i traibvashe da prepraviam razlichnite elementi, zashtoto e vtorata chast na "2 page spread"
a i da ne zvocha che samo vi davam osnavania....no tva e risuvana na obiknoven list hatria, "Letter 8.5 x 11" dokato kakto razbrah po kusno na vtoria e mnogo po lesno da se risuva malko po golamo...
no kakto i da e, da se nadivame sladvashtia da oshto po gotin
moze she da bude mnogo po spechelif ama ne mi stigna vremeto i propilax dosta vreme na experimentirane
i blagodaria che kazaxte che ne izglezda kato nishto drugo....tva e nai vaznoto koeto izkam da postigna. sega samo ostnana rakata da si podobra... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кирил
|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 8:17 am Заглавие: |
|
|
za tipajite si prav ne shvanah za kvo govoreshe ot nachalo ama te razbraz....da osobeno na purvata stranicha... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bocho

Регистриран на: 22 Юли 2005 Мнения: 455 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 4:37 pm Заглавие: |
|
|
ффф пич последната страница мие любима.Имаш мн яко чувство към детайла което прави стила ти много интересен и привлекателен за окото.Каквито и недостатъци да имаш ще се изчистят с рисуването. _________________ http://bochoart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|