Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
soaron

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 9:47 am Заглавие: нямам си EIZO :( |
|
|
дееби гадоветеее!
влезнали ми вчера сабахлям у дома, окрали ме - вземали ми 17" монитор EIZO, видеокамера жвъц, малко кинти и малко златце на жена ми...
най-ме е яд за монитора (нов-новичък си беше) и за касетката в камерата...
молбата ми е, ако някой мерне по заложни къщи из софия ей-такъв монитор сребрист на цвят, да се обажда - се си мисля, че таквиз монитори няма да има много в циркулация. _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 11:19 am Заглавие: |
|
|
Heh :)
A pa na mene, minalata sedmitsa, wlezli mi w apartamenta, i mi zeli WSICHKI dokumenti, edin external HDD sus backups na wsichko, koeto sum prawil poslednite 5 godini, i LYUBIMOTO mi kozheno yake deba kopiletata propadnali :)
Sega dori ne moga da se pribera w BG, shtoto nyamam passport i tryabwa da obikalyam po posolstwata :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Silvia
|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Така става, Дроне, като крадеш на хората 18-те кила пържоли и розовите пепелници.
За урок да ти е!
(П.П. Издава се пасаван, с който се прибираш и тук ти издават паспорт. Ако за пръв път се случва, няма много ядове. Но като издадат нов паспорт го пази като очите си (или там като каквото си пазиш най-много), щото глобата за втора загуба е зверска. Been there.) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 1:55 pm Заглавие: |
|
|
NYAMAM IDEYA ZA KAKWO GOWORITE, MLADA GOSPOZHITSE!
Dobre de :)
Ako znaesh tuka ot supera do nas kolko Mars bars sum si zawlyakul, losho shte ti stane :) Sushto taka duwki Orbit, i bonboni Tik-tak :)
Towa, OBACHE, ne dawa prawo na nikogo da krade neshto ot mene :) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 2:29 pm Заглавие: |
|
|
... sa ostava i da te navodnqt ... i she cherpa :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | ... sa ostava i da te navodnqt ... i she cherpa :) |
ha-ha
:))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 4:49 pm Заглавие: |
|
|
nikvo sachuvstvie kam choveka.. gadove... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 5:42 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | nikvo sachuvstvie kam choveka.. gadove... |
Mdam...... kopelentsa :) Aide, na Boteff mu e prosteno -- prisustwashe na edno ot zrelishtnite nawodneniya wkushti...... Ama Eowyn..... tsuk-tsuk-tsuk.... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 5:43 pm Заглавие: |
|
|
Oswen towa, iskreni izwineniya kum Soaronski, che taka mu hijack-nah temata -- prosto mi se stori na moeto dereje gore-dolu :) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 6:16 pm Заглавие: |
|
|
naskoro na vuicho mi mu bqha dignali ot tqh pc, printer, skener, tv ... vsichko kakto si mu e reda, hubavoto beshe che nqkoi ot neshtata se nameriha no ne po zalojni kushti ... tva cigane deto beshe vlizalo u tqh kato go hvanaha kazalo che takiva neshta ne se vadili po kushtite ... vsichko stavalo s pitane, vlizash v zalojnata i pitash ... este moje i da ne ti kajat che imat de :/ _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2005 9:48 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Oswen towa, iskreni izwineniya kum Soaronski, che taka mu hijack-nah temata... |
:) няма проблем.
нека има смях в залата...
пък и това си е все пак един от веселите раздели на форума ;)
аз се поуспокоих като видях, че компутара и цедетата са там,
canon-a не го бяха открили, коженото яке си беше на мене... :)))
scrape написа: | ... vsichko stavalo s pitane, vlizash v zalojnata i pitash ... |
мерси, ще го имам впредвид :) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|