Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
octagon

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 4:49 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | съмнявам се и тримата да са игумени |
хихихихи, все тая... идеята се схваща =) _________________ Love and respect! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 6:11 pm Заглавие: |
|
|
Ех Панагонов,
Ми първи признак за лоша реклама е като не си разбрал какво се рекламира :) А има реклами, които просто ме оставят с неприятно усещане към продукта, и ако той е лекарство например, а рекламата е толкова дебилна, като тази с мажуретките, дори и да ми го предпишат надали бих си го купила... ( или примерно лелките дето се тъпчат... ми оставам с впечатлението, че това е поредното хапче, направено за чревоугодници, а не за лечение...) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Мим, не трябваше да ме подсещаш ;((((
КАКВО ПРАВИТЕ ?!?!?!?! ЩЕ СЪСИПЕТЕ РИЗАТА !!! - vanish
Слава богу от време на време има и нещо свежо, например много се кефя на новата реклама на МТел с оня, Главока - дето някви се пребиват в един магазин и особено последния кадър дет всички са в/у пингвина. Мания.
И няма да забравя на предпоследните местни избори имаше реклама за някви колбаси със слогана "месни избори" - изкефи ме тогава, ама айде че ше пусна и сълзица скоро а пък тук все пак е Оплаквания и жалби. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 11:29 pm Заглавие: :-) |
|
|
Bio написа: | Слава богу от време на време има и нещо свежо, например много се кефя на новата реклама на МТел с оня, Главока - дето някви се пребиват в един магазин и особено последния кадър дет всички са в/у пингвина. Мания. |
Коледата невъзможна!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ...Слава богу от време на време има и нещо свежо, например много се кефя на новата реклама на МТел с оня, Главока - дето някви се пребиват в един магазин и особено последния кадър дет всички са в/у пингвина. Мания. ... |
тази и мен ме радва, може би ме гони носталгия по устърните.. а това си е един савременен вариант. :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 1:36 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Важното е да се разбере от хората че съществува продукта, който се рекламира. По какъв начин е направено не е от голямо значение. |
Ами не е точно така, да не кажа че хич не е така. :-)
Идеята на рекламата е да се загнезди на подсъзнателно ниво, защото в 99,90% от случаите покупката се случва доста време, след като индивида е бил облъчен. Там обаче стои и фактора "асоциация" работещ също на подсъзнателно ниво - ако рекламата не ти е харесала, в подсъзнанието ти остава лош "послевкус", който се "връзва" към марката/продукта и в крайна сметка купуваш нещо на конкуренцията.
Така че лоша реклама си има, просто у нас никой не си следи прецизно ефекта от рекламата, че да му се изясни това. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Да, една от рекламите, която е супер.
До десетото гледане мислих че е на Panasonic. Толкова ме хипнотизирваха топчетата че въобще не гледах скучнят надпис накрая.
Един идеален пример за това как на мен ми действа рекламата.
Докато тази с хлапето и лоста - Сами-М - то просто се набива в съзнанието. _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 4:32 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Bio написа: | Слава богу от време на време има и нещо свежо, например много се кефя на новата реклама на МТел с оня, Главока - дето някви се пребиват в един магазин и особено последния кадър дет всички са в/у пингвина. Мания. |
Коледата невъзможна!
:-) |
imenno. proyava na losh vkus otnovo.
--
za igumenite :) moje da e bilo sreshta na shefcheta na manastiri... razpivka neshto. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Аз да се оплача на свой ред........ пак по радиото... лазерна епилация ПИКАСО...... който слуша радио за половин час даже няма как да не попадне на тяхна реклама.... абе тея изроди освен че рекламите им са брутално гнусни, вадят нов "гениален" текст всяка седмица...... баси рекламния бюджет!! АМАН _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 7:22 pm Заглавие: |
|
|
a radio reklamata na benzinostancii PEGAS eii oligofrenia _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 7:28 pm Заглавие: |
|
|
Ааааа на тоя дето му орязали заплатата заради нас :РРРРР Мен ме дразнят на Темпо, толкожа ли не могат да наемат един рапър баси, рапират некви възрастни актьори, смешно е :РРРРРР _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2005 8:11 pm Заглавие: |
|
|
Абе има една реклама на ПРО-КРЕДИТ Банк с една шейна дето лети над къщите. Някой знаели къде е правена? _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2005 9:14 pm Заглавие: |
|
|
мен ме дразни "хора на прасетата и талантливия продуцент". Мисля че където и да е по света ще бъде цензурирана, но не и тук.
А тази на прокредит, верно ако има представител тук да се покаже, стига с тази скромност:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2005 11:44 pm Заглавие: |
|
|
"Докторе, нещо ми става с... палеца!" "Спокойно - ХРЯС (плющи кръв), отрЕзахме го!"
Гениално, отвратен съм. Трябва значи да си отрежеш палците, за да купиш някакъв си GSM. Колко коледно настроение. Едно такова касапско. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 12:28 am Заглавие: |
|
|
А да не говорим и за новопоявилите се гълъби-хвърчолети... ебати дамските превръзки, ебати чудото.... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 3:09 am Заглавие: |
|
|
А Чудото е тук ама аз немам нищо общо де :))) _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 12:39 pm Заглавие: :)))))))))))))))))) |
|
|
dobre che tuka moje da si popsuva chovek za neshta kato "trenda"......:))) naprao mi olekna kato vidiah che sichki gi drazni. osven absoliutno zadaljitelnoto polzvane na bezsmisleni chujdici-tfa vse pak e v osnovata na vseki "profesionalen" razgovor v reklamna agencia...... nai me drazni che ne stiga "trenda".....mi i kartinkata daje e "moderna"..... edni strelki, edni nakasani neshta.... edni tancuvashti hora.... abe da gi * f profesionalistite-daje neshto izmisleno ne mogat da otkradnat!
nema da rugaia poveche dnes:))) eto i neshto za opraviane na vkusa:
ako niakoi ne gi e gledal i ostanalite: http://www.epica-awards.com/ _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|