Graphilla.com :: Преглед на тема - ...for chilling is his touch, and dark is his domain...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

...for chilling is his touch, and dark is his domain...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mort1eg

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2003 10:04 pm    Заглавие: ...for chilling is his touch, and dark is his domain... Отговорете с цитат

Pompozno,a?
:))) nai-obiknoven undead wizard (ne e lich, te imat malko sysuhrena plut)
WIP e ( kato si namerq gumi4kata ke e zavursheno ;))

comments are welcome, kakto i suveti za po-efektno polzvane na toq nakrustosaniq shtrih ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 5:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

slushai ve maldej ... gledam ti postovete ot kak si priet ...
v nachaloto nekak si vikam - toq tuka sa e fanal s comix style ... neshto sa opitva - ubuuu ... az sam fen - ot godini si izgrajdam still ...
vmesto da pishesh dulgi i slojno-izchetimi imena za vseki edin tipaj koito izplioskash .. shto ne sa fanesh da porabotish malko varhu toz still i vsichki predhodni neshta kato naprimer >> risuvaneto vaobshte razgledano kato globalen problem i ozonoviq sloi kato protivorechiv faktor za razvitieto /tuka sa sadrah da pisha slojno shtoto zabelqzvam che inak puk i slojni komentari davash/ ...

nachi puskam ti napraskah dneska /te sa tuka nekoi ora she mi saderat kojata ot gurba zadeto sam pusnal tema s neshto narisuvano v chujd post a sam sa skataval inak s risunkite ama.../ R1dler da malchish sa znam ko she kaesh !
... nachi da vidish ... kvo mislq po vuprosa i kak sam go prerabotil ... zeh ti samo pozata na glavata i ramenete ... vsichko ostanalo e dorazraboteno ...
kato iskash da razvivash neshto v taq nasoka zemi ade pogledai golemite kak risuvat comixi ...

i ae stiga s tez orki/putki s orki/orki tapatsi/orki geiove i t.n. wizardi i vsekvi takii shushlqtsi i vazduhari ... ebati i temite ima drugi ... omraznaha na sveta be!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 7:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SNAKEROOOOO, sa r go nema ma az sa ta fana
toia lamer postwa stoto nema koi da mu nabiwa kofata ta da ima da se u4i
DA IZWADIS RISUNKITE GADINOOOO nema te okradme weeeeeeeeeee:))) saaa nasi ora sme si TREEEEE DA SE MA4kaaaaa.
A TIA LAINAS ORKITE EEEBAHTI KOLKO MI PISNAHA.WAOBSTE SEKI WIDI NESTO I MAAAAA PO TENDENCIATA.STOTO TAKA NAI LESNO DEBA DA KOPIS IA DA SEDATE ZAICITE I DA SI NAPUWATE KRATUNITE ZA NESTO SI WASE. STIGA S TOIA LORD OF THE GUZ.SI4KO OKOLO WAS E DOSTOINO DA SE NARISUWA.OTWARAITE SI O4ite .bah draifa mi se we4e ot orki i gnomowe i magesnici.
Върнете се в началото
mort1eg

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 8:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobre.
Sledvashta tema shte pusna, kogato PROMENQ stila, kogato napravq neshto NOVO.Opitvam se da izbqgam ot komiksoviq. Ne moga da razbera samo za kakvi "zasukani komentari" stava duma. Wse pak mersi za suvetite.
Samo ne mi e qsno, zashto s takava zloba...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 8:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mortled batka nema se wpe4atlias ot glupostite.hudoznika e 4owek det moze da otsiawa pliawata. ne samo w risunkite.zna4i po4wai da prawis skici na ziwi hora.ne na referencii ot mrezata. uprazni malko powe4e striha skiwas li ka bat ti snaker e iz4istil liniata. trea se nau4is da kontroliras peroto taka 4e da peee kat dokosnes lista. ne pretriwai, ne pre4erniai . seki e minal ot tam. samo 4e toi sikase da ti kaze ce tree se koncentriras ne wrhu zaglawieto i angliiskia a wrhu risunkata.da napunes moza4e i da pomislis sa twa kak sedi ? aa triabwa da se poiz4isti
I KAKTO KAZWASE DASKAALA PO GRAFIKA.
PRWIA PUT NEMA STANE,WTORIA PUT NEMA STANE,TRETIA PUT NEMA STANE,4ETWRTIA PUT NEMA STANE i taka E SE NEKOI DEN SE STANE NESTO.KOPANE MU E MAIKATA>
Върнете се в началото
dx

МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2003 9:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hora naistina niama nujda ot tolkova zloba
Mnogo ot horata kakto i az si puskame glupostite za da polujim savet, mislia je dosta ot nas sa si vzeli belejki i sa zapojnali ot tam ot kadeto tribva, a i ne fsijki mogat da si pozvoliat urozi po razlijni prijini, prosto iskam da kaja je sas zabelejkite, savetite ni davate oshte poveje stimol da rabotim i da poglednem ot pravilnata strana

Dano ne natrupam mnogo negativi s tozi post no smiatam je e pravilno
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2003 10:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zloba nema ... tq obiknoveno sa porajda ot zavist ... az nemam za kakvo da zavijdam ... po skoro sa iznervih ...

emi az kazah ... gledaite tam chicho vi Todd i Spawn ... i t.n. DC Comics, Dark Horse, Top Cow li kvo beshe .... Darkness i t.n. i t.n. - she sa nauchite ... az kat sam zapochval imah dostap samo do nekolko broq na Spawn ... sega ima net ... info kolkoto iskash ...
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2003 11:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
.........A TIA LAINAS ORKITE EEEBAHTI KOLKO MI PISNAHA.WAOBSTE SEKI WIDI NESTO I MAAAAA PO TENDENCIATA.....

..... кво са ти па виновни орките на тебе - кат не те кефат не ги гледай и нема да драйфаш.... >:/
Гост

МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2003 1:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bat rosene ne se prai 4e ne razbiras:))))
stase duma da se ponapunat mladesite da izmisliat sobstweni koncepti ma ne nabazata na LOTR. a da naso4at misleneto taka 4e da wizdat okolo sbe si
sori ma edin krali marko da iztreska nekoi w sawremene wariant se ostana po dowolen . SE PO $UZDOTO LETIME DEBA A I NIE SI IMMAME DAZE POWE$E OT TIAH.SA praa edin web det e gnusen ma im iako info BAH KWA DARZAWA SME WE EI. razkopki w PERPERIKON kurdzaliisko .ludnica kamaniaci kokaliaci i sekwi sturotiii. W smisal 4e nie imamemmno powe4e istria koiato moze da sluzi za baza za idei ot kolkoto polowinata swiat .
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2003 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:))) аз се помайтапих бе!!! ти си станал нещо с дъто нагоре :)))))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети