Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ico
|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 11:22 am Заглавие: sait za firma zanimavashta se s security uredi i sistemi .. |
|
|
http://www.icompact.net/d/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 11:49 am Заглавие: |
|
|
hubavo.. samo deto taia macka v headeta hich ne vijdam kakvo i e mestoto tam... niakakvo useshtane za sigurnost i nabludenie ne mi dava. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Zdrasti
Spore dmen na designa mu kuca nai-weche headera - po moe mnenie, mnogoto elementi tam (kakwoto wpechatlenie prawiat tezi razkysani oblaci ) zaedno s mrejichkata kato che li utejniawat neshtata. Oswen towa cwetowo, w designa kato che li sinioto dominira prekaleno mnogo. W momenta partniorite dolu kato che li razwedriawat neshtata - no dali te shte prisystwat tam na wsiaka stranica :) Spored she stane designa - prosto malko umuwane oshte mu triabwa :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 4:09 pm Заглавие: |
|
|
Mi kato cqlo dobre e trugnalo, no pri po vnimatelno vglejdane pravqt vpechatlenie slednite neshta:
- hedera naistina iska oshte. taz macka neshto ne i e tam mqstoto. podlojkata na logoto mi idva dosta golqma kakto i samoto logo v koeto mi se struva e dobre da ima nqkoi cveten akcent.
- menuto pod hedera e got no sinqta liniq pod nego kato che li e po dobre da e po malka na h zashtoto taka menuto se kusa ot kontenta. v dqsnata cjhast na menuto kudeto ti svurshva "kontakti" sqnkata e mnogo silna
- hederchetata na otdelnite sekcii e dobre da sa s drug cvqt. vsushnost spored men e dobre da vkarash vtori cvqt koito da izpolzvash za tqh i za kvadratcheto na mouse-overa na butonite
- sivata prelivka v gornata chast na content chastta mi e mnogo silna i stoi poveche kato zacapano ot kolkoto kato obem.
- menuto v hedera mi e edna ideq po bledo ot kolkoto trqbva. copyrighta e syvsem nechetim
mislq che nai vajnoto e da poopravish hedera i da vkarash cvetovi akcenti v nego i v titelite na contenta.
spored men ako opravish gornite neshta saita shte sane mnogo prilichen.
uspeh. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Не се засягай, но честно казано проектите са твърде прости и с нищо не впечатляват, технологчно са издържани, но като идея и послание нищо не говорят.
На мене лично. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 12:03 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 ne se zasiagam :)
Obiasni obache moliate kakva ideia i poslanie bi triabvalo da ima v teia proekti i po kakuv nachin triabva da se napraviat proektite che ideiata i poslanieto neshto da govoriat ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2005 9:47 pm Заглавие: |
|
|
офтопици, заяждания и прочее... дугаде моля...
само ми отваряте работа да трия! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2005 10:37 pm Заглавие: |
|
|
оуки-доки. _________________ ground zero terorist |
|