Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 3:01 pm Заглавие: Sveteshti boi za Exterior |
|
|
Purvo se izviniavam, 4e pisha na latinica, but no way.
Tursia boi, koito da sa fosforicirashti, ili silno otraziavashti, s 2 dumi ako moje da sa Self-Illuminated. Predpolagam graffita-djiite znaiat nai-dobre.
Ta vuprosut mi e ot kude moje da se kupiat takiva ? 10x _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Кажи си, кой те ядоса сега:)
защо не пробваш някой производител на бои. Леко би трябвало да имат такива. Не че съм чувал, просто предполагам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 1:23 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | Кажи си, кой те ядоса сега:)
защо не пробваш някой производител на бои. Леко би трябвало да имат такива. Не че съм чувал, просто предполагам. |
haha, nikoi ne me e iadosal, prosto pitam ot imeto na edin kolega, i poneje toi ne moje da pishe tuk, zatova. ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 2:23 pm Заглавие: |
|
|
za da ne otvariam nova tema, 6te pisha tuk.
PLZZZ HELP !
Taia ki6a mi E**A maikata na krakata.
Sprial sum se na Jack Wolfskin kato idea za obuvka, samo 4e v edinia magazin - Stenata - niamat moia nomer.
Vuprosut mi e - kude moje da se nameri Jack po drugi magazini, koito znae, neka kaje.
10x in advance! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 2:26 pm Заглавие: |
|
|
za tia pari s edin Salomon moje da se snabdish _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 2:57 pm Заглавие: |
|
|
dai pove4e info
niakude moje li da se poglednat modelite, kartinki, danni, ceni i t.n. _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 3:25 pm Заглавие: :))) |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 3:33 pm Заглавие: |
|
|
отиваш на ул.иван асен, ходш, ходиш и като стигнеш там една градинка хвашташ пряката в ляво,
2рия магазин е търсеният, jack za 100-110lv ама е нисък, но много лицеприятен и удобен, все- сезонка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 11:22 am Заглавие: |
|
|
10x ma4u4a,
Case closed! Kusno e ve4e ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 12:32 pm Заглавие: |
|
|
ako imash golem krak ima edim mnoo dobar Globe /obuvka/ pak e nisak no mnoo udoben no ima samo golemi nomera
inak na Patriar evtimii malko po nagore ot Popa ima magazin na Salomon tam ima raznooobrazie _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Candelero написа: | 10x ma4u4a,
Case closed! Kusno e ve4e ! |
Превод:
- Късно е, Чадо, мандалото лопна... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 7:28 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | ako imash golem krak ima edim mnoo dobar Globe /obuvka/ pak e nisak no mnoo udoben no ima samo golemi nomera
inak na Patriar evtimii malko po nagore ot Popa ima magazin na Salomon tam ima raznooobrazie |
To4no tova napravih sno6ti, hodih do Salomon i 1 4ift dade fira v magazina.
:))) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 1:41 pm Заглавие: |
|
|
dobar izbor :)) az biah mnoo dovolen predi _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
|
Върнете се в началото |
|
 |
|