Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
masmag

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sandraa
|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 11:05 pm Заглавие: |
|
|
ne razbiram osobeno ot web design i ne znam dali e korektno da davam mnenie, no ima niakoi neshta koito mi napraviha vpechatlenie i shte gi otbeleja s nadejdata da sa ti ot pomosht:) Purvoto vpechatlenie e dobro, no kato se zagledash po-detailno - kuki4kata e adski kruvojadna i agresivno i sadist4no nastroena:))))) menuto sedi neargumentirano v tova ogromno sivo pole, i realno ne e podravneno spriamo nishto, tam kudeto e logoto na vilnoto selishte ... ima stranni petna koito spored men ne sa efekt, a defekt, i na4ina po koito markirash "otdih" kato natisnat buton, drazni s tova izka4ane naliavo. Da ne govorim 4e tazi kushti4ka, koiato nai-veroiatno predstavliava logo e dosta podrobna, pompozna i zasukana za da e logo:) tui to ot men, uspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 3:29 am Заглавие: |
|
|
sandraa написа: | ne razbiram osobeno ot web design i ne znam dali e korektno da davam mnenie, no ima niakoi neshta koito mi napraviha vpechatlenie i shte gi otbeleja s nadejdata da sa ti ot pomosht:) Purvoto vpechatlenie e dobro, no kato se zagledash po-detailno - kuki4kata e adski kruvojadna i agresivno i sadist4no nastroena:))))) menuto sedi neargumentirano v tova ogromno sivo pole, i realno ne e podravneno spriamo nishto, tam kudeto e logoto na vilnoto selishte ... ima stranni petna koito spored men ne sa efekt, a defekt, i na4ina po koito markirash "otdih" kato natisnat buton, drazni s tova izka4ane naliavo. Da ne govorim 4e tazi kushti4ka, koiato nai-veroiatno predstavliava logo e dosta podrobna, pompozna i zasukana za da e logo:) tui to ot men, uspeh |
всъщност това НЕ Е кукичка :)) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sandraa
|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 5:04 am Заглавие: |
|
|
mi zna4i sum bila mnogo piana kato sum go gledala, pardon :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | всъщност това НЕ Е кукичка |
Именно, ама прилича на кукичка ...или по скоро кука на кран :) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
masmag

|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за коментара. Само да отбележа за тези, които не са виждали роболовна макара, че въпросната кукичка е приближеха снимка на точно такава макара. Идеята е да се подчертае че въпросното селище е освен за отдих и за запалени рибиловци :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Нед Дек 25, 2005 12:12 pm Заглавие: |
|
|
ебати якото задание, дано е постараеш повече. всяка седмица ходим за риба колега, ама пак не успях да позная, че това е макро снимка на макара...защо е отрязана така един Бог знае
ако не си се отказал, показвай как върви развитието. за ваканционно селище от такъв характер нещо по разчупено и китно трябва. успех и радостни празници за всички |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2005 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Аз чак като прочетох мненията усетих че всъщност това е селище някакво... ми тоя сайт за такъми рибарски ми остави впечатление! Това влизане на ПАСТУХ в лентата на мене грубо и безцелно ми стои. Въобще, макар че съм лаик в жанра уеб мисля че едно ново премисляне ще даде друг резултат и естествено посока!
Успех! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2005 8:28 pm Заглавие: |
|
|
ако няма да развиваш и показваш дизайна
то поне покажи крайния резултат... не че умираме да го видим в тоя вид сайта, но поне искаме да прочетем какво предлага селището и тн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
masmag

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 12:08 pm Заглавие: |
|
|
Ще го покажа накрая, бъди сигурен ;) _________________ Пълно щастие няма! С изключение на редкото щастие, разбира се :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Стоян Даскалов

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 11:57 pm Заглавие: |
|
|
тоя край не дойде ли ? |
|
Върнете се в началото |