Graphilla.com :: Преглед на тема - Сайт на СПА център

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сайт на СПА център

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Стоян Даскалов

Местожителство: Блгоевград

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2006 12:04 am    Заглавие: Сайт на СПА център Отговорете с цитат

Здравейте,
искам да ви покажа проекта, който развивам в момента. Сайта е за СПА център - Благоевград. Изискванията на клиента са да е семпло и стилно и на заглавната страница да има снимка на входа с текст "Време е за СПА" без никакви други текстове и снимки. Адреса е http://www.StoyanDaskalov.com/flash/spa/ . Много ще съм Ви благодарен за критика и коментари по дизайна. Забравих да кажа, че логото не е мое и е предоставено от клиента и съответно нямам право да го обработвам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2006 1:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Доста е гадно да скролваш флаш сайт.
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2006 1:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер бавно ми се вижда всичко от анимациите до флаш, чак до виждането на цялото съдържание "Доста е гадно да скролваш флаш сайт." имам предвид.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Стоян Даскалов

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2006 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а някакъв коментар по дизайна ?
Върнете се в началото
vix

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2006 3:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gopher's написа:
Доста е гадно да скролваш флаш сайт.

Стоян Даскалов написа:

Първо - много големи бели полета си оставил около снимката. Това уголемява излишно страницата.
Второ - сложи линковете които сега са отгоре, в две колони отстрани на логото и снимката. Така хем ще имаш място за повече линкове на заглавната страница.
Трето - логото и снимката и белите полета поди и над тях да се отварят на цял екран без скрол - оразмери белите полета съобразно това.
Четвърто - надписа. Пробвай да е с червени букви, или по-добре нещо около бордо, кафяво, оранж и.т.н. Така сега тия бели букви нещо се губят в картинката.
Пето - това на снимката в най-края в ляво на средна височина - плазма ли е кво е - да го нЕма!
Шесто - мен лично "гмуркането" на линковете ме дразни, пробвай да се болдват или друг ефект.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2006 11:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стоян Даскалов написа:

За момента имаш едно меню, което лично на мен не ми харесва. Темата ти определено е доста приатна и бял фон не оправя нещата, ако ме разбираш какво имам предвид. И извинявай за <оффтопика> това спа център ли е или хора който изграждат спа центрове</офф>, че ми е едно интересно..
Върнете се в началото
Стоян Даскалов

МнениеПуснато на: Нед Яну 08, 2006 4:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

BSC System написа:
И извинявай за <оффтопика> това спа център ли е или хора който изграждат спа центрове</офф>, че ми е едно интересно..

Спа център
Върнете се в началото
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Пон Яну 09, 2006 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А аз мое ли да питам тоя сай за кво изобщо е правен на флаш?
Върнете се в началото
Стоян Даскалов

МнениеПуснато на: Вто Яну 10, 2006 10:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chono написа:

абре то може ама няма кой да ти отговори трезво :(
Върнете се в началото
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Сря Яну 11, 2006 11:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Стоян Даскалов написа:
chono написа:

абре то може ама няма кой да ти отговори трезво :(

:)
Върнете се в началото
denull

Местожителство: Tyrnovo

МнениеПуснато на: Чет Яну 12, 2006 1:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ем ае и аз ше се намеся...та значи мноо ларш го даваш прекалено разплут ми се струва...и мноо скрол има в сайта особено тоя флаш скрол ме изкарва извън нерви...
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Чет Яну 12, 2006 2:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

виш сега тъй като гледам имаш добри неща в портфолиото .. това не е от тях.. дизайна и флаша не са добре, прекалено много излишно бяло за сметка на сбутания текст и тоя скролбар, позиционирането като цяло и това на снимките е лошо, типа скролбар и скоростта му няма да коментирам... типото хич... да не говорим, че много малка час от спа аудиторията е с резолюция над 1024x768 [а дори и с по-голяма е още по-зле]

тва кафявото в логото не става ...и т.н и т.н

иначе ако другите неща са твой в портфолиото си ВЕЛКОМЕ от мен ;]

офф;тва ъндерграунд да не е в Луковит
Върнете се в началото
Стоян Даскалов

МнениеПуснато на: Чет Яну 12, 2006 9:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ем, мой са радвам се, че ти харесват :).

За тоя сайт... вече не мога да го понасям да си призная. Направо се чудя в коя стена да си ударя главта.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети