Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 1:01 pm Заглавие: Работа в Studio Sokerov |
|
|
Разширявам екипа си и за целта търся хора за следните позиции:
1. 3D generalists
2. 2D/3D Texture&Material Artists
На първо място, идеалния кандидат не е непременно този с най-много опит или този с най-добрите неща. Това определено помага, но кой е най-подходящ зависи от много и разнообразни фактори. Затова най-добре е всеки който има познания в 3D и желание да работи в този екип, да кандидатства и да дойде на интервю.
малко пояснение за Работата:
Динамична, предизвикателна и разнообразна работа свързана с изработването на 3D&FX рекламни спотове за много от големите световни и локални търговски марки. Работа с най-големите агенции като BBDO, Swing, Saatchi&Saatchi, Ogilvy, EURO Rscg, Publicis, Young&Rubicam и др.
малко обяснение за позициите:
1. 3D Generalist
изисквания : владеене на 3Dstudio Max, познания във Photoshop, потенциал и желание за развитие, умение за работа в екип.
работата ще се състои в създаване на цялостен 3D content от моделиране до рендеринг в областта на character анимацията, рекламната и лого анимация и др.
2. 2D/3D Texture&Material Artist
изисквания : Много добро владеене на Photoshop, 3DStudio Max materials & Unwrapping tools, умения в рисуването, умение за работа в екип.
работата ще се състои в създаване и модифициране на текстури и
мапинг координати & изработка на 3д материали.
----
необходими материали за интервюто:
*разпечатано CV / Resume
*Demo Reel - примери от работите ви на CD/DVD. Моля, без неща пращани по мейл или линкове към web sites.
*ваша снимка - приложена или към Resume-то или качена на CD/DVD-то.
---
Заявки за интервю пращайте на simo@simoworks.com не по-късно от 15.1.2006 г. Интервютата ще се провеждат на 20.1(петък) и на 21.1(събота) възможна е промяна в датите на интервюто
Темата е отворена за общи въпроси свързани с обявата, по-конкретни въпроси пращайте на mail-а даден по-горе.
към модераторите: моля не заключвайте темата, 10х
... Fin ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 9:50 pm Заглавие: |
|
|
Izviniavam se predvaritelno ako niakoi vazraziava na slednia vapros:
Az sam student redovno i nai ve4e me interesuva kakav e to4no angajimenta ot kam rabotno vreme v slu4ai 4e me naemete?
I ima li zna4enie kakvo to4no vkl. pokaznia material ot strana na kandidata (imam predvid dali sadarjanieto na reel-a triabva da e animacia ili moje i otdelni kartinki)?
A i moje li malko po podrobno da se opi6e iziskvaneto ot kam opit na kandidata?
Blagodaria _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 11:51 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | идеалния кандидат не е непременно този с най-много опит или този с най-добрите неща. |
huh ? :-))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 1:11 am Заглавие: |
|
|
TheViolator написа: | Цитат: | идеалния кандидат не е непременно този с най-много опит или този с най-добрите неща. |
huh ? :-))) |
Има едно нещо наречено личен контакт. Ако при интервюто и след това при изпитателния срок най-добрия от всички кандидати е този с най-трудния характер и не може да работи в екип то той със сигурност не е нашия най-добър кандидат. В този случай в пъти по-предпочитан е човек с по-малко опит но с голям потенциал и с който се работи лесно. Много е просто. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 1:20 am Заглавие: |
|
|
Grotesq написа: | Izviniavam se predvaritelno ako niakoi vazraziava na slednia vapros:
Az sam student redovno i nai ve4e me interesuva kakav e to4no angajimenta ot kam rabotno vreme v slu4ai 4e me naemete?
I ima li zna4enie kakvo to4no vkl. pokaznia material ot strana na kandidata (imam predvid dali sadarjanieto na reel-a triabva da e animacia ili moje i otdelni kartinki)?
A i moje li malko po podrobno da se opi6e iziskvaneto ot kam opit na kandidata?
Blagodaria |
Истината е, че работата в рекламата е много натоварена. Крайният срок винаги е много къс. Работи се на място в екип и не може да става въпрос за фриленсърски труд. Естествено ползите да се работи така са много, трупат се изключително много опит и знания и добро portfolio за кратко време.
Що се отнася до работното време то е фиксирано и честно казано за теб би било проблем да ги съчетаваш с образованието. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 4:21 am Заглавие: |
|
|
bix kandidatstval ama sf mi e mn dalech :)P~ inache dano da si namerish hora uspex kakto se kazva glhf _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 4:56 am Заглавие: |
|
|
Ako si biah v bg-to bih se probval:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 10:49 am Заглавие: |
|
|
Bio чудя се кое е по добре, човек с малко опит и талант или такъв с много опит и талант но с труден характер. Ако питащ мен и двата варианта не са за предпочитане. По принцип човек с много опит няма как да го натрупа ако е сприхав и се кара с хората навсякаде...след кратко време му излиза лоша репутация и никой не го взима повече на работа и или сменя професията или работи сам.
Но принципно ако искаш проекта ти да е свършен качествено и навреме наемаш човек с много опит и талант в тази насока, а не начинаещ на който тра да му обесняваш и най дребните неща....а и колкото и евтино да му плащаш пак си на загуба в крайна сметка щото ако ще и да кисне в офиса ти по 20 часа пак няма да имаш свършена работа накрая...
Виждал сам много хора които си мислят че могат да спестят някой лев като наемат хора с малак опит и накрая не могат да си предадат проекта навреме и пак наемат професионалисти в крайна сметка ...в последния момент (вече като им опре ножа до дупето) и даже пръскат така много повече пари ...
Незнам, ти си знаеш най-добре...но тва е моето мнение по въпроса. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 2:25 pm Заглавие: |
|
|
Истината е, че най-добрия избор се прави при личен контакт, не на теория. За това какви са изискванията за опит, еми няма конкретни такива. Пак казвам, търсят се както опитни хора готови за работа, така и такива достигнали определено ниво, които да бъдат дообучени и ошлайфани в движение :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 10:06 pm Заглавие: Re: Работа в Studio Sokerov |
|
|
Поради интереса и запитванията се налагат някои уточнения:
Bio написа: | Необходими материали за интервюто:
*разпечатано CV / Resume
*Demo Reel - примери от работите ви на CD/DVD. Моля, без неща пращани по мейл или линкове към web sites.
*ваша снимка - приложена или към Resume-то или качена на CD/DVD-то. |
това са неща на които държим по ред причини. CV/Resume може да пращате и на мейла но е необходимо да го носите с вас на интервюто.
Друго важно нещо. Със сигурност всеки който прати mail със заявка за интервю ще получи отговор до 24 часа. Ако такъв отговор няма, значи мейла по една или друга причина не е стигнал до нас. В такъв случай просто пратете заявката си отново.
И още едно уточнение. Всеки желаещ може да се представи както с анимации така и със still frames, а защо не направо с 3d файлове?
. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deinterlance
|
Пуснато на: Нед Яну 08, 2006 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Kva e taq diskriminatzia triabva zaduljitelno da raboti s max ami ako raboti s maya ili houdini da ne mogat da se vmuknat v pipeline ili prosto niamte licensi za tiah .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Яну 08, 2006 9:26 pm Заглавие: |
|
|
Толкова е невероятен въпроса ти, че даже не знам как да ти отговоря... с малко усмивка май. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Нед Яну 08, 2006 10:29 pm Заглавие: |
|
|
deinterlance написа: | Kva e taq diskriminatzia triabva zaduljitelno da raboti s max ami ako raboti s maya ili houdini da ne mogat da se vmuknat v pipeline ili prosto niamte licensi za tiah .... |
poneje vaprosat malko i men me ..izumi... shte si pozvolia da razvodnia samo lekichko. tvarde riadko firmite, izgradili celia pipeline, si pozvoliavat da go promeniat, no puk chesto si pozvoliavat osvobojdavaneto i naznachavaneto na novi hora. get the point ? _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deinterlance
|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 12:16 am Заглавие: |
|
|
Ako rabotata e 3d modeler kakvo prechi da se pravi v koqto i da e programta primerno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 11:16 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Kva e taq diskriminatzia triabva zaduljitelno da raboti s max ami ako raboti s maya ili houdini da ne mogat da se vmuknat v pipeline ili prosto niamte licensi za tiah .... |
Za sujelenie e taka....prosto ako vednuj e izgraden pipeline nikoja firma njama da go promeni zaradi teb...ako polzvat Max, tra da znaesh kak da rabotish s nego, zatova moja savet, nau4i kak da rabotish na pove4e ot edin software. Ponjakoga razbira se ako si mnogo talantliv, firmata moje da si pozvoli luxa da te naeme vupreki vsi4ko na rabota i sled tova da te obu4i (za tjahna smetka) na software s koito se raboti tam. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deinterlance
|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 12:42 am Заглавие: |
|
|
az zapochnah s max no se orientrah po kusno kum shelf based applications
za tva bachkvam na maya i shake no moga da rabotq bez problemi i s XSI i houdini taiche ne sum s edin software samo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 10:57 pm Заглавие: |
|
|
E, споко. Теб с XSI и Maya могат да те вземат в ILM Weta и къде ли не ако много задобрееш, па мен никога с Maxa ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 11:51 pm Заглавие: |
|
|
v DD, imat Max division..taka 4e i ti imash shans ;-) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deinterlance
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 2:41 am Заглавие: |
|
|
v DD oshe li polzvat renderman che se zanimavam otdavna s nego |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 2:45 am Заглавие: |
|
|
abe...navsjakade po4ti go polzvat, oshte pove4e sega kato izleze i novia plugin za Maya. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|