Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Madcap

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 2:14 pm Заглавие: Komentari po nowoto CS4.0 za MAX |
|
|
Nqkoj ima li wpechatlenia ot nowoto CS4.0 ? _________________ II|K |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2003 2:11 pm Заглавие: CS4 |
|
|
Нещо велико !!!! Мечтата на всеки Character animator, прекарал маса време в псуване на предишните версии.
Като изключим най-набиващите се на очи неща (Motion Mixera и Workbench (палци горе !!!) и новия външен вид на Biped, има много други благинки:
1. Sub-animation - най-после можеш да анимираш котка !! (щото на проклетото животно му се разтяга гръбнака) - в CS4 можеш да анимираш скалирането на костите.
2. Layers ве4е поддържат Planted Keys !!!!! (Ликуй, народе - discreet помислиха не само за печалбите си, но и за хилядите нещастни аниматори, на които им се налага спешно да си преправят движенията със слоеве (пък може и да са ме чули как псуем, ако е бил отворен прозореца....))
3. IK key - вече няма проблеми да се сложи IK key по всяко време на анимацията (щото в CS3 имах проблеми с това), макар че все още не можеш да "връзваш" ръка или крак (директно) последователно за няколко обекта.
4. Assign Controllers на Sub- ниво, т.е. можеш да дадеш напр. LookAt controller на Bip_Head.
...............
и много други, ама ме мързи да пиша.
ИЗВОД: Слагай го ВЕДНАГА !!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2003 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Za sajalenie sam s 3-ta wersia na CS i ne moga da se nasladia na nowite pridobivki |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2003 3:08 pm Заглавие: |
|
|
аз имам и двете, и разликата е огромна. Не - ОГРОМНА !!! Сега направо не е яд да работя с CS3. А още не съм работил с Crowd в CS4 - там не знам какво е новото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Madcap

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2003 9:11 pm Заглавие: Towa e dobre |
|
|
Towa zwuchi mnogo dobre sega go instraliram i shte widia nowite neshta
no wijdam che dosta si go razuchil Christo zatowa naprawo da te pitam dali ima pak problemi s prehwurlianeto na phisicaka ...drugo drugo s body i object key kogato prehwurliash dwijenia precakwa li se phisikata welika kogato spresh preview-to i dawat li ti weche sboboda da mestish wsicki kosti i imash li ogranichenie samo w 3opaski awe dosta neshta sa _________________ II|K |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sithmaster

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2003 2:47 am Заглавие: |
|
|
1. Abe jestok e CS4 amaaaaaaaaa
2. Hm
ni6to nowo, za horata s
TRAX editor (Maya, XSI)
3. Ami CS(Character Studio) moje da se polzva s Maya i s XSI.
Въпрос на познания. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|