| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| stefan 

Местожителство: Sofia

| 

|  Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 6:18 pm    Заглавие: нещо и от мен... |   |  
				| 
 |  
				| ... тъй като напоследък с това се занимавам. 
 сайта е за фирма която се занимава с credit card services на online merchants.  не е съвсем завършен, ще се радвам да чуя мнения и препоръки!

http://www.simple-screen.com/projects/digipay/
 |  | 

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| DinYa 

| 

|  Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 7:25 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Мисля че менюто ще изглежда по-добре с по-пъргави анимации на бутоните, неравномерно движение (Ease) също би внесло разнообразие.
 |  | 

|  | 

| BSC System 

| 

|  Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 9:03 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| хах, много приатно ми се вижда :| [=, ако изключим фреимовете, които мразя и наистина бавната анимация на менюто + това сайта в фф в подстраниците се е счупил. Друго, което мисля, че ще е за добре...цветовете на основния текст може да са по-тъмни, следователно по-добре отличаващи се. |  | 

|  | 

| Kliment 

Местожителство: Новогорци

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 12:29 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | BSC System написа: |  	  | хах, много приатно ми се вижда :| [=, ако изключим фреимовете, които мразя и наистина бавната анимация на менюто + това сайта в фф в подстраниците се е счупил. Друго, което мисля, че ще е за добре...цветовете на основния текст може да са по-тъмни, следователно по-добре отличаващи се. | 
 |  | 

|  | 

| ico 

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 10:59 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| ako mahnesh antialiasing-a na osnovnia text shte stane po-chetimo. Sushto moje da pomislish kak menuto da stane malko po-zabelejimo :) |  | 

|  | 

| P E T R O V mnmlst

Местожителство: Earth

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 12:06 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| още един цвят (от топлата гама), с повече акцент в/у него... за да е по свежо.... в момента е почти монохромно и студено. това мисля аз. _________________
 asenpetrov.com
 |  | 

|  | 

| chono 

Местожителство: Wien, AT

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 12:10 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Че е приятно, приятно е, ама кво да ти кажа - виждал съм още 1000 такива сайта. Някой беше викаше - темплейт дизайн. Мен точно на тва ми мяза... |  | 

|  | 

| chono 

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 12:13 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Някой викаше, без 'беше' ;) Сори за двойния пост |  | 

|  | 

| stefan 

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 12:26 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | chono написа: |  	  | Че е приятно, приятно е, ама кво да ти кажа - виждал съм още 1000 такива сайта. Някой беше викаше - темплейт дизайн. Мен точно на тва ми мяза... | 

винаги съм се чудел малко на такива изказвания... можеш ли да ми покажеш някой корпоративен сайт на сериозна фирма, който не влиза в определението ти за темплейт дизайн? :)
 ако сайта беше дизайнерски, или просто странен... да, но при положение че таргета е разни шефове и проджект мениджъри, или просто Джон, който е решил да си продава прахусмукачките онлайн, мисля че нещата трябва да са стандратни.
 |  | 

|  | 

| ico 

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 12:29 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | chono написа: |  	  | Че е приятно, приятно е, ама кво да ти кажа - виждал съм още 1000 такива сайта. Някой беше викаше - темплейт дизайн. Мен точно на тва ми мяза... | 
 eeeh :))) dori i da e taka mislish li che v konkretnia sluchai tova e minus ??
 |  | 

|  | 

| stefan 

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 12:30 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| мерси за отговорите - съгласен съм за текста... ще го позатъмня малко. импланте, то студеното беше търсен ефект, но може би съм се поувлякъл малко...
 |  | 

|  | 

| _sasho 

Местожителство: Варна

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 1:51 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Защо фреймове? Защо флаш?
 Тествай и в Firefox и Opera, защото картинката не е много приятна.
 |  | 

|  | 

| chono 

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 4:10 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | stefan написа: |  	  |  	  | chono написа: |  	  | Че е приятно, приятно е, ама кво да ти кажа - виждал съм още 1000 такива сайта. Някой беше викаше - темплейт дизайн. Мен точно на тва ми мяза... | 

винаги съм се чудел малко на такива изказвания... можеш ли да ми покажеш някой корпоративен сайт на сериозна фирма, който не влиза в определението ти за темплейт дизайн? :)
 ако сайта беше дизайнерски, или просто странен... да, но при положение че таргета е разни шефове и проджект мениджъри, или просто Джон, който е решил да си продава прахусмукачките онлайн, мисля че нещата трябва да са стандратни.
 | 
 Виж ся. Не се заяждам. Казах ти, че е приятен сайтът, изпипан. Просто мисля, че по нищо не се отличава от всички останали такива. И точната дума за него е 'незапомнящ се'. Все пак идеята е един копроративен сайт да е лице на фирмата, а ако той е изваден от калъп и е като всички останали, просто се губи...
 Сори, ама тва е мнението ми.
 |  | 

|  | 

| ico 

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 6:23 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Liceto na edna firma ne e samo neinia sait ;) Tva e firma koiato pecheli ot prodajba na produktite si koito v sluchaia sa naikolko terminala za chetene na karti + soft za online tranzakcii (deinost koiato se izvarshva i ot sumati drugi firmi). Predostavianeto na informacia za vuzmojnostite na tezi produkti v vuzmojno nai-udoben i lesen za vuzpriemane ot potencialnite kupuvachi nachin e prioritet pred zaigravkata s dizaina. Mislia v sluchaia kachestvoto i cenata na predostavianata usluga e opredeliashta za pokupkata i a ne zapomniashtia se vid na saita :)
 Tva puk moito mnenie :)
 |  | 

|  | 

| chono 

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 6:58 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | ico написа: |  	  | Tva puk moito mnenie :) | 
 Има някъв резон :)
 Ама все пак си мисля, че трябва да има нещо, с което да се отличава от останалите. Не казвам, че трябва да е нещо изключително в дизайнерско отношение, такова че да затруднява работата.
 |  | 

|  | 

| RiN 

Местожителство: София

| 

|  Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 3:24 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| i az mislq che na saita mu trqbva nqkoi drug cveten akcent za svejest i akcent i leko pipane na produktovite snimki i shte e ok. ot chusto usebility markirai tekustiq selecnat item v menuto gore vupreki che imash hederi dolu v contenta sys sekciite. 
 chono: "Някой беше викаше - темплейт дизайн" chudq se kak toq laf ne se izturka. Dobriq "template design" kakto mu vikash ne e lesna rabota. Ai purvo zemi da se nauchish da pravish takuv puk posle pravi "unikalni avtorski designerski brandirani shediovri". Opredeleni poruchki pozvolqvat po-silna izqva na vizualnoto sprqmo sudurjatelnoto, drugi ne. Vupros na podhod, klient, pazar i oshte mnooooogo drugi raboti. Kogato vuprosniq izbor e napraven, po edna ili druga prichina, mi se struva bezpredmetno toi da se obsujda. Po smisleno e da se rasujdava vurhu kachestvata i nachinite za podobrenie na produkta napraven sprqmo nego. Ne se zaqjdam s teb. Sorry ama tova e mnenieto mi.

|  | 

| chono 

| 

|  Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 10:52 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | RiN написа: |  	  | Sorry ama tova e mnenieto mi. | 
 Добре :)
 |  | 

|  | 

| DR2 Paladin's Death

| 

|  Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 2:55 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| приятно е:) иконите малко ме дразнят...слушалката и бележника с химикалката..
 надписа "click here..." може да е няколко пъти по-голям със друг шрифт...
 сега дребнее.
 на бутона "за нас" може да добавиш отляво някякъв елемент със съшия наклон... сега стои ни в клин ни в ... оше по-добре ше стане ако подравниш менюто по ляво на логото...
 в хедъра домейна е излишен според мен...
 ако се сетя за друго ще ти драсна пак...

оффтпк: де се загуби бе:")?

|  | 

| stefan 

| 

|  Пуснато на: Пет Яну 13, 2006 11:31 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | DR2 написа: |  	  | приятно е:) иконите малко ме дразнят...слушалката и бележника с химикалката..
 надписа "click here..." може да е няколко пъти по-голям със друг шрифт...
 сега дребнее.
 на бутона "за нас" може да добавиш отляво някякъв елемент със съшия наклон... сега стои ни в клин ни в ... оше по-добре ше стане ако подравниш менюто по ляво на логото...
 в хедъра домейна е излишен според мен...
 ако се сетя за друго ще ти драсна пак...

оффтпк: де се загуби бе:")?
 | 

мерси, прав си наистина, но не знам дали ще има време вече да се оправят всичките тези неща...

а, иначе къде да се губя... тука съм и си бачкам :))
 |  | 

|  | 

|  |