Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:00 pm Заглавие: Takova... |
|
|
... da pitam tuka, pa niakoi moi da zanai.
Taii, znachi v sabota si kupih az DVD, ama toi vaprosa ne e za nego. Vaprosa e otnosno TV-to, koito e Philips Powervision na okolo 6-7 godini, goliam, cheren i t.n., varshi mi idealna rabota, daje e sglobiavan v England a ne neide iz dalechnia iztok. Problema e che teia deto sa go pravil reshili, che shte mu slojat samo vhod za antena, nishto drugo si niama ili pone az sled shtatelen ogled ne otkrih.
DVD-to ima vsiachki vazmojni izhodi - chinchove, euro buxa, neshto deto se kazva s-video i prochie, ama ne moga da otkria kav adjeba e toia kabel deto da gi svarshi dvete. Ima li nachin nekav, s niakavi prehodnici ili drugo neshto, shtot hich ne mi se iska da si kupuvam nov tv, niakaksi tochno sega ne mu e vremeto.
Neide magazin da kajite il serviz ili neshto takova? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:04 pm Заглавие: Re to LH |
|
|
Odi v metro..... ima edni shtandove tam det um shti zaide kvi vruzki ima...... pitash, obyasnyaash i 4oveka shti pokaje vernia put....
P.S.> Az zatui v petuk si kupih tv s Euro-scart :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:08 pm Заглавие: |
|
|
abe az toia TV go kupih oshte predi da biah chuval taia duma DVD beeeeeeeeee _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Abe idi pitai bre...ko mu4ish....kaji ot EuroScart kum antenna buksa primerno ili ot kambanki kum antenna i shti kajat ima li takova jivotno..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Mi pitah v 4 magazina be nashia, da ne mislish, che oneia v metro sa golemi specove sha gi eba... iskam niakoi da mi kaje miasto deto ima chovek deto naistina razbira i ako moje da ne e v Rousse _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:18 pm Заглавие: |
|
|
EDINSTWENO I SAMO whod za antena li ima?!?!?! _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Mi az samo tva namerih da go........... mamka mu i tv, osven ako ne sa skrili nekav drug na niakvo mnou hitroumno miasto, mamicata im:( _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:23 pm Заглавие: |
|
|
nemash li kniga beee
kat si go kupuval pone video e imalo, kyde sha go buchnesh? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Be nashia, videoto se buchva s obiknoven koaksialen kabel , pak antenata u videoto, to igrai rolia na tuner li beshe ili neshto takova, tva DVD-to niama takov izhod i predpolagam tai trebva:( _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:32 pm Заглавие: |
|
|
Epaaa az imam video ot predi povechko vreme i tam s nekva scart buksa li kvo li se vryzvashe... ili pak sym se obyrkal neshto? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 5:33 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Epaaa az imam video ot predi povechko vreme i tam s nekva scart buksa li kvo li se vryzvashe... ili pak sym se obyrkal neshto? :) |
обАркал си са, горски........... :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Borg

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 6:33 pm Заглавие: Re: LoveHate |
|
|
виж къде е RF изхода на DVD-to - то е за антената, само му тургаш един коаксиален кабел. мисля че беше стандарт за DVD Player да има RF. Ако ли не - отиваш там, от където си го купил и почваш да им врънкаш да ти го свържат, или поне да ти кажат как става номера. _________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hurtleturtle

|
Пуснато на: Вто Ное 26, 2002 12:58 pm Заглавие: |
|
|
DVD без изход за композитен сигнал?
свързваш 'video out' чинча на DVD-то с 'video-in' на видеото, тунера на видеото превключваш на 'line-in', а RF OUT-a му, антенния изход по нашему свързваш с телевизора. аудио изходите може да ги свържеш към отделен усилвател.
сега кажи че видеото ти няма тунер или че си го изхвърлил в неделя ... ;) _________________ respect|hurtleturtle |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Ное 26, 2002 1:14 pm Заглавие: |
|
|
Pozna:)) videoto e skapan papagal i nema vhodove da go....... :( _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hurtleturtle

|
Пуснато на: Сря Ное 27, 2002 2:05 pm Заглавие: |
|
|
ами просто няма такъв кабел, който да композира видео сигнала заедно с аудиото и да го модулира на високата честота, нужна за антенния вход на телевизора ... трябва ти някое устройство което да свърши това. или нов телевизор. : ) _________________ respect|hurtleturtle |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Ное 27, 2002 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Ahum, silno se opasiavah ot takov rezultat, nema li shans, tv-to da se oprira i da mu sa slojat chinchove. Otdelno to mi trebva samo za audio, dvd-to si ima n-broia koloni i swboofer ? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Ное 27, 2002 3:49 pm Заглавие: hihi ... |
|
|
bat stefko :)))
nema da ima tunka laisna mai ? :))
tree da si zemesh nov tv ... sa sa po-evtini tiq deto sa 16x9 ... prosto sha zaspi v tvoita staq :))
az sam sa natamanil za takuv ma za sa imam mnogo golemi izvajdaniq po drugi neshta ... da go eba |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Ное 27, 2002 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Abe farlil sam oko na edin tompson, mnouu chitav design sa mu napraili govedata, edin takav retro styling, ma ich ne sam cafnal ot kam znaci toia mesec daiba. Kuhnia praih, masa i stolove kupih pa i tva DVD ich ne beshe predvideno, pa da ne govorim za uzvuchavaneto mu:( _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Ное 27, 2002 5:29 pm Заглавие: Re: hihi ... |
|
|
Snaker написа: | bat stefko :)))
tree da si zemesh nov tv ... sa sa po-evtini tiq deto sa 16x9 ... prosto sha zaspi v tvoita staq :))
az sam sa natamanil za takuv ma za sa imam mnogo golemi izvajdaniq po drugi neshta ... da go eba |
a leko da sa po eftini 16x9:))
pa i edno TV kat slynce se si strua 1000 lv:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Ное 28, 2002 4:23 pm Заглавие: Re: hihi ... |
|
|
R1dler написа: | Snaker написа: | bat stefko :)))
a leko da sa po eftini 16x9:))
pa i edno TV kat slynce se si strua 1000 lv:) |
v smisul che poevtinqha bre ... te nikoga ne sa bili evtini ... ma sa ako sa napunesh ... dostatuchno silno :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|