Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kol4ica
|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 4:06 pm Заглавие: кошмар?! |
|
|
.кошмар
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kol4ica
|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 7:39 pm Заглавие: |
|
|
ii.. v malko cvqt
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kol4ica
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 7:24 pm Заглавие: |
|
|
i s o6te malko cvqt..
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 4:21 pm Заглавие: |
|
|
ZNAI6LI KAKWO BE 4OVE4E STRUVAMISE 4E MOGE I PO DOBRE
IZGLEGDA MALKO ........MMMMMMMMMMM KAK DA GO KAGA
STRANO LIPSVA , GIVOT I DOSTA DETAILNOST A I ANATOMIQTA MAI TI KUCA :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 7:06 pm Заглавие: |
|
|
умпф.....
на мен скицата страшно много ми харесва, напомня ми на олд скуул-а, хубав стил ;] чакаме ъпдейт ;] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
high crime

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 9:29 pm Заглавие: |
|
|
тази фигура можеше ли да изпълни още повече кутията. така че да няма свободно пространство. щеше да е още по-здраво. всичко да сбито, монолитно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 9:34 pm Заглавие: |
|
|
Moliva mi dopada mnogo pove4e ot cvetnata ti razrabotka. Jivopisniq podhod i gamata koqto si izbral ne vdahvat use6tane za strah i ujas, kamo li za ko6mar.
Moje da re6i6 kartinkata v po-bledi i izmiti cvetove, po-monohromno... mnogo hubav moliv - ne go zatrivai!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VentsySL
|
Пуснато на: Съб Яну 21, 2006 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Mn mi dopada.naistina moliva e mnooogo po-dobre.bravo!
i PANNICCONTROL_86:ako ne drugo pone pi6i vqrno brato .vyv vsi4ki mneniq,a i v profila ti ima stranni gre6ki .
Slu4aino ne6tata deto gi kazva6-poznati li sa ti?! _________________ _S_W_E_D_ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VentsySL
|
Пуснато на: Съб Яну 21, 2006 11:15 pm Заглавие: ! |
|
|
I ANATOMIQTA MAI TI KUCA :) - jal mi e za teb.probvai da namali6 pop-folka ili nablegni.....6te se doizkaja na private _________________ _S_W_E_D_ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Squall

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 1:45 am Заглавие: Re: ! |
|
|
VentsySL написа: | I ANATOMIQTA MAI TI KUCA :) - jal mi e za teb.probvai da namali6 pop-folka ili nablegni.....6te se doizkaja na private |
Ти намали попфолка. Въпроса е че изпълнението е дръзко, арт и е наблегнато повече на внушението.
kol4ica бачкай смело ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 11:20 am Заглавие: |
|
|
нещо конкурса като е 2д, някъде да е казано че трябва да е " реалистичничко" и да е облизанко като снимчица ?!?
или ...........
Къде е анатомията, А ?
kol4ica, наистина с цвета трвбва да помогнеш както каза Велинов, давай напред. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Squall

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 12:16 pm Заглавие: Re: ! |
|
|
wolfhunter написа: | VentsySL написа: | I ANATOMIQTA MAI TI KUCA :) - jal mi e za teb.probvai da namali6 pop-folka ili nablegni.....6te se doizkaja na private |
Ти намали попфолка. Въпроса е че изпълнението е дръзко, арт и е наблегнато повече на внушението.
kol4ica бачкай смело ! |
VentsySL-ако си имал впредвид думите на paniccontrol_86 за анатомията и изречението жал ми е за теб е към него... сори -ама има опция цитат и хвани да я ползваш за да не става така че се едно ти го казваш!
Извинявам се за разводняването на темата и глупостите които си пишем тук щот има и по удачни места, но както и да е държа си на мнението и да не се обаждам само напразно и излишно, kol4ica подкрепям другите относно съветите за гамата и цвета и ще добавя създай причина да е така притиснат. В момента се питам кои е неговия кошмар къде е ? можеш да направиш и да покажеш кошмарът му как го е свил и тои е последствие от този стрес. поне тва е моето мнение а то не е миродавно така че бачкаи как сърце те води и се забавляваи, че взе да ми писва от снобарски изказвания и един съвет кои са е взел на сериозно не е прокопсал така че праи си кефа пи4.
Аре че 4ак на себе си се дразна станах писар тука хехехехех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Ha ha BIO tova ne e za tuka bre pi4, o6te pove4e vtorata, Kol4ica Az kato vidqh rabotata ti vednaga se setih za g-n Picasso mnogo smelo, davai vse taka radvamm se mnogo 4e ima hora koito imat zelanieto da se u4at ot nai golemite) Samo4e 6te ti kaza 4e risunkata ne e dobra, v tozi stil na risuvane nai vaznoto e VUZDEISTVIETO na tvorbata, v tvoita nqma takova, vse pak pohvala 4e se opitva6 s takiva ne6ta, pokazi o6te molq te. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kol4ica
|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 1:00 am Заглавие: |
|
|
мерси за коментарите,
виктр м; нямам други подобни работи, но замислям една серийка в тоя стил ;),
а на тая рисунка след повече от двуседмично замръзяване, 'леекинко' и изгубих и идеята, и вдъхновението.
но понеже ми е първата живописна (.. май е по-удачно 'цветна) работа на фш, ми остана гъдела да си я завърша.
та за днес успях да скалъпя това:
като продължавам да я работя.
основните и грешки и аз си ги виждам, ама недоброто познаване на материяла, ме хвърлят в някоя глуха... ^$^%* |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 1:07 am Заглавие: |
|
|
Пусни я ако можеш по-голяма, понеже така не се разбира особено много какво си сторил :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kol4ica
|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 11:10 pm Заглавие: |
|
|
ето я в реален размер,
а туй е нескашен ъпдейт. стана малко пресушено и разностилно, но въпреки тва съм що годе доволна от работата..
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|