Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gumata_trie
|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 6:53 pm Заглавие: az ne sum takuv ... a ti? |
|
|
eto edna razvita skica(mani, mani), 6te ima i fon, no compa mi ote ne go e smetnal:)) ni6to sega sum go zapla6il, 4e 6te mu spra tocite i misli...
http://fnm.desi9n.org/nino/camera_1.jpg _________________ gumata trie li trie... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 6:55 pm Заглавие: |
|
|
хахах грубо грубо ;] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
high crime

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 7:48 pm Заглавие: |
|
|
gumata trie li trie haha
otvratitelno e tva |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 7:56 pm Заглавие: |
|
|
high crime написа: | otvratitelno e tva |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 8:13 pm Заглавие: |
|
|
ma4u4a написа: | high crime написа: | otvratitelno e tva |
|
_________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 8:14 pm Заглавие: |
|
|
един съвет. Разкарай тая ланга... _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 8:33 pm Заглавие: |
|
|
в един известен смисъл, скицата е изключително по темата... обаче освен това е кошмарна и по един друг начин, който не мисля че ще допадне на много от хората, пишещи в този форум.
разбирам идеята, но и аз бих те посъветвал/а/ да изоставиш тази идея _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Отврат! Не знам дали може да мине за кошмар, но е гадно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 8:56 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | в един известен смисъл, скицата е изключително по темата... обаче освен това е кошмарна и по един друг начин, който не мисля че ще допадне на много от хората, пишещи в този форум.
разбирам идеята, но и аз бих те посъветвал/а/ да изоставиш тази идея |
В известен смисъл - може някой да види темата в това.
Но по-скоро предизвиква негативна реакция и отвращение, отколкото кошмар.
И според мен "творбата" няма място тук.
.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 11:06 pm Заглавие: |
|
|
човек, тва е без съмнение готино нарисувано, но наистина твърде кошмарно даже за тази тема...Обмисли да започнеш нещо ново, тва го изтрий с гумата щото е гадно по гадния начин действително... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 11:33 pm Заглавие: |
|
|
>>> Fucking HELL !!!! _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xenry

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 12:27 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | ma4u4a написа: | high crime написа: | otvratitelno e tva |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 12:39 am Заглавие: |
|
|
xenry написа: | snooper написа: | ma4u4a написа: | high crime написа: | otvratitelno e tva |
|
|
|
Ама много. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gumata_trie
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 12:48 am Заглавие: |
|
|
az sum policai , rabotja v kriminalnija otdel, kategorija- sex-ualen tormoz nad maloletni. ot 10 godini sum v tezi lajna.
ne znam kakvi sa va6ite ko6mari, no ot postovete koito vidjah njama mnogo stojnostni idei koito naistina da provokirat. Pinoccio, Kurtz's Dream i o6te edna dve si zaslujavat, ostanaloto naistina ne stava, osobenno metall-skata ideja na Velinov(sory ni6to li4no). njama go ko6mara, zabelejete ne govorja vuob6te za izpulnenie. ne znam kakvi sa va6ite no6tni strahove, no sum govoril s majki koito 4akat decata si i prez no6tite kogato fantazijata im ba4ka, sum vijdal kak pobeljavat za edna ve4er. moja ko6mar e karikatura v sravnenie s tova koeto te biha narisuvali.
sujeljavam ako sum provokiral negaivi, bih mahnal kartinkata vednaga samo, 4e sum skaran s tazi 4ast. ako njakoj mi obesni kak njama problem gumata trie. tableta ne me vulnuva.
pojelavam, uspeh na vsi4ki. mislete!!!:)))))) _________________ gumata trie li trie... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 1:18 am Заглавие: |
|
|
gumata_trie написа: | az sum policai , rabotja v kriminalnija otdel, kategorija- sex-ualen tormoz nad maloletni. ot 10 godini sum v tezi lajna.
ne znam kakvi sa va6ite ko6mari, no ot postovete koito vidjah njama mnogo stojnostni idei koito naistina da provokirat. Pinoccio, Kurtz's Dream i o6te edna dve si zaslujavat, ostanaloto naistina ne stava, osobenno metall-skata ideja na Velinov(sory ni6to li4no). njama go ko6mara, zabelejete ne govorja vuob6te za izpulnenie. ne znam kakvi sa va6ite no6tni strahove, no sum govoril s majki koito 4akat decata si i prez no6tite kogato fantazijata im ba4ka, sum vijdal kak pobeljavat za edna ve4er. moja ko6mar e karikatura v sravnenie s tova koeto te biha narisuvali.
sujeljavam ako sum provokiral negaivi, bih mahnal kartinkata vednaga samo, 4e sum skaran s tazi 4ast. ako njakoj mi obesni kak njama problem gumata trie. tableta ne me vulnuva.
pojelavam, uspeh na vsi4ki. mislete!!!:)))))) |
Много съжалявам, че това наистина ти е на главата...може би затва е толкова силно и ефектно, но съм сигурен, че идеята на конкурса не е работите да предизвикват този ефект по този начин - организаторите ще трябва да кажат, защото може и да е точно обратното. Иначе - изпълнено е страшно, самите реакции на всички би трябвало да ти го показват...Наистина е кошмарно, наистина провокира, но...по твърде кошмарен, отвращаващ и отблъскващ начин...Самата тема е такава, но дори и тази тема вероятно може да бъде показана и по по-дискретен начин. Започни нещо друго, имаш готин стил и рисунък, има и време до края, не се отказвай. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 10:21 am Заглавие: |
|
|
Сега като се върнах на темата и огледах картинката малко по-детайлно забелязах, че чичката е с три ръце _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Kolkoto i otvaratitelno i da e si e ash po temata, ne bi trabvalo da go ogranichavate shtoto bilo otvratitelno, pticata v kletkata s mnoo to iaica i tia po nekav nachin e gadna ama minava, zavarshigo
*sea samo da ne izleza nekav psihar :) _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 1:31 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | Kolkoto i otvaratitelno i da e si e ash po temata, ne bi trabvalo da go ogranichavate shtoto bilo otvratitelno, pticata v kletkata s mnoo to iaica i tia po nekav nachin e gadna ama minava, zavarshigo
*sea samo da ne izleza nekav psihar :) |
..i az mislq taka ... pisnalo mi e ot Hollywood pinizi i raboti w koito kazwash " ah basi detaila , basi kolko qko e narisuwano" a sa bez sydyrjanie i bez kapka wnushenie.
Az ne razbiram mnogo ot toq biz, risuweaneto, no ne e li imenno twa celta- da prowokirash.
Be ba li go .
Dowyrshi go ...
...boli te zadnika :)))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 1:34 pm Заглавие: |
|
|
...mnogo pa ste iznejeni :))))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 2:25 pm Заглавие: |
|
|
Аз рядко взимам отношение, въпреки че всеки ден разглеждам форума. Искам тук само да кажа, че според мен тази работа е много интересна и това че препраща към реалните гадости, а не само към художествено претворените такива, не е аргумент за да бъде игнорирана в конкурса. Разбира се, това че нещо е гадно само по себе си също не е критерий за качество; но все пак аз мисля че и изпълнението не е лошо и ако се оцвети добре, ще стане още по-въздействащо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|